chrispet Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα , εδώ και 3 βδομάδες περίπου έχω το Galaxy S4 GTI-9505 της Samsung. Η συσκευή έχει brickάρει μου είπε ένας φίλος μου που ασχολείται με αυτά. Τώρα το έχω βάλει στο μπρίκι στους 65 βαθμούς , αλλά δεν ξέρω τι να κάνω μετά ? Μπορεί να με βοηθήσει κανένας ? Σας ευχαριστώ
Zapee995 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μπας και εχεις το S5 και μπερδευτηκες? 1
maddoctor Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 http://www.ibtimes.co.uk/samsung-galaxys4-gti9500-gti9505-unbrick-softbrick-hardbrick-469557
saruman123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Τελικα πιο κινητο εχει; Το S3(που γραφει ο τιτλος) Το S4(που λες) Η το S5(που λεει ο φιλος) 1
chrispet Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα, ρε παιδιά σοβαρά μιλάω. γιατί με κοροϊδεύεται ? Εγώ γράφτηκα στο insomnia για να βρω λύση στο πρόβλημα μου δεν ξέρω που υπάρχει πρόβλημα. Όσο για τον τίτλο έχει γίνει λάθος το S4 έχω , απλά το πληκτρολόγιο μου τα έχει παίξει.. Το έχω ακόμα στο μπρίκι και το έβαλα και στην κατάψυξη μήπως παγώσω την λειτουργία αλλά τίποτα. Περιμένω απάντησης σας έχω μείνει χωρίς κινητό.. Σας ευχαριστώ Τελικά τι να κάνω ? Το έχω βάλει στους -8 βαθμούς το κινητό μου και κάνει παρέα στα μπιζέλια και στις παγωμένες μπριζόλες ?
euxoulhs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 @chrispet η αποτομη αλλαγη θερμοκρασιας δεν βοηθα το συγκεκριμενο μοντελο. ανοιξε το καπακι απο πισω και ακουμπα πανω το σιδερο που σιδερωνει η μανουλα σου τα ρουχα.ασε το σιδερο πανω στην μπαταρια μεχρι να λιωσει εντελως και χυθει ενα υγρο πραγμα, μετα βαλε το κινητο να παιρνει ρευμα απο τον φορτιστει και δοκιμασε να ανοιξεις την συσκευη. προφανως θαχει ξεμπρικαρει 1
chrispet Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Ωραίο το τρολλάρισμα για να γελάς αλλά μέχρι ένα σημείο. Πάμε λοιπόν από την αρχή. Έχω ένα samsung Galaxy S4 το οποίο έχω rootαρει για κάποιο λόγο χάθηκαν μόνα τους προγράμματα όπως αριθμομηχανή, κάμερα, και μπλοκάκι σημειώσεων ( S MEMO ). Αποφάσισα να κάνω επαναφορά. Έκανα επαναφορά και ενώ όλα έδειχναν πως πάει καλά το πράγμα το κινητό μου ανοίγει κανονικά αλλά κολλάει στο Samsung που αναβοσβήνει και επίσης δεν κάνει τον ήχο που έκανε πάντα. Κάποια ιδέα;
.:Cabal:. Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θα απαντούσα κανονικά σε troll νήμα αλλά είπα να κάνω τα στραβά μάτια. Πήγαινε στο www.sammobile.com και έπειτα στην ενότητα firmware. Από εκεί κατέβασε το firmware που αντιστοιχεί στην συσκευή σου (το variant δεν παίζει ρόλο). Κατέβασε και εγκατέστησε το Odin και μετά flashare το stock firmware που κατέβασες. Αυτά τα λίγα. Sent from my iPhone using Insomnia
biglinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ακριβως οτι σου ανεφερε ο φιλος Cabal απο πανω,ειναι ευκολο καντο και επανεφερε το κινητο σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα