ektor7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Εντάξει το ξεφτίλισες....με σαφαρι και core2duo είμαι στο Yosemite αυτή την στιγμή και δεν γονατίζει τίποτα.Επειδή κάποιοι μπορεί να έχουν προβληματικό hardware δεν σημαίνει οτι φταίει το OS. Φυσικα και δε φταιεις το os, αλλά ο i7 και τα 8gb ram που πεφτουν λιγα για ενα τοσο βαρβατο λογισμικο! Υ.Γ.Και εγω με εναν atom και 2gb ram,ειμαι τον τελευταιο χρονο,γι'αυτο ασε με να απαντω στις παπαρες του παρεα απο πανω και αν σε ενοχλούν οι υπερβολες,ξεκινα απο τα κολληταρια σου,τα apple fanboys! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Φυσικα και δε φταιεις το os, αλλά ο i7 και τα 8gb ram που πεφτουν λιγα για ενα τοσο βαρβατο λογισμικο! Υ.Γ.Και εγω με εναν atom και 2gb ram,ειμαι τον τελευταιο χρονο,γι'αυτο ασε με να απαντω στις παπαρες του παρεα απο πανω και αν σε ενοχλούν οι υπερβολες,ξεκινα απο τα κολληταρια σου,τα apple fanboys! Οπως νομίζεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 οποιος το πάρει ας ρήξει κάνα σήμα εχω κάποιες ερωτήσεις να του κάνω.....thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaig Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 atom με 2gb και Windows 8 δεν είναι καθόλου για γέλια...κάνουν πολλές δουλειές και τα βρίσκεις και πολύ φτηνά (κάμποσες φορές φτηνότερα από Mini mac!) Πολλες δουλειες κανουν ειναι η αληθεια. Αλλα τα χριστοκαντιλα που εχεις ριξει μεχρι να τετλειωσουν αυτες οι δουλειες ειναι η διαφορα. Υπάρχουν ένα καρο windows tablet με atom bay trail και 2gb ram! Πιάσε ένα και δοκίμασε,να δεις αν σέρνεται! Όσο με ποιο λογισμικό γελάει ο κόσμος,κάνε μια βόλτα στα θέματα με maverick και yosemite,να δεις πως γωνατιζουν οι i7 με τα 8gb στο σαφάρι!Εκεί να δεις γέλια που πέφτουνε!!! Δε χρειαζεται να κανω καμια βολτα γιατι...εχω ενα που σου απανταω τωρα! Στο πρωτο κλικ ο chrome ανοιγει με 20+ παραθυρα χωρις να κρεμαει τπτ αλλο στο συστημα μου. Συμφωνω σε ενα πραγμα, παντως.. Ειναι και αρκετα υποκειμενικο. Πολλοι ειναι ευχαριστημενοι με το να ανοιγουν εναν browser ή καπια εφαρμογη και να απολαμβανουν το τσιγαρακι τους μεχρι να ειναι πληρως usable. Εδω αλλοι ειναι ικανοποιημενοι με tablet! Οποτε γι αυτες τις κατηγοριες δεν αντιλεγω καθολου, μπορουν να ειναι ικανοποιημενοι με πολυ μικροτερο κοστος. Επίσης, τι είναι magic wand? http://lmgtfy.com/?q=apple+magic+wand Επίσης, ο φίλος παραπάνω είπε αν θα μπορεί να χρησιμοποιεί το τηλεκοντρόλ, οπότε νομίζω δεν πολυνοιάζεται για το setup που περιγράφεις. Χρηση htpc με τηλεκοντρολ? Καλα χριστουγεννα αμα ειναι να παιζω 3 τεταρτα με το τηλεκοντρολ μεχρι να βαλω ενα βιντεο στο utube Αν κάνεις τα ίδια 5 πράγματα σε Windows, ούτε εκείνα σαπίζουν. Εδώ που τα λέμε δεν έχω "αναγκαστεί" και ποτέ να κάνω φορμάτ. Κι εγώ μια στο τόσο κάνω για το γαμώτο, ή επειδή άλλαξα hardware. Συν αυτώ, ούτε στο Raspberry Pi θα χρειαστεί να κάνει φορμάτ. Δεν τιθεται θεμα αν σαπιζουν. Αν δε σου κανει διαφορα ειναι αλλο θεμα. Και γω windows εχω στο pc, δεν ειναι εκει το θεμα Μμμμ, lol? Υπάρχουν ωραιότατα mini-ITX κουτάκια για όλα τα γούστα, και στην τελική το Raspberry έχει μέγεθος πιστωτικής κάρτας. Το ρίχνεις απλώς πίσω από το έπιπλο και είναι αυτομάτως wife-friendly. (Και αν είναι τόσο critical να δείχνει όμορφο... υπάρχει και το UniPi) Εδώ το Raspberry Pi Α+ με λιγότερο από 700 ΜHz αναπαράγει 1080p. Δεν είναι λίγο overkill i5 στα 2.6+ GHz για τον ίδιο σκοπό; Μωρε μικρο και βολικο ειναι. Αλλα μεχρι εκει. Και δεν ειναι ιδιος ο σκοπος γιατι το ενα συστημα...Σ Ε Ρ Ν Ε Τ Α Ι Το rpi ειναι για αλλες δουλειες φανταστικο.. Ο άνθρωπος μας ρωτάει αν αξίζει να δώσει Mac Mini που το χρησιμοποιεί για να βλέπει ταινίες από NAS και να πάει σε κάτι οικονομικότερο (είτε RPi, είτε windows) να κάνει ακριβώς το ίδιο. Ε, αξίζει. P.S. Πες ότι το πουλάει το Mac Mini, παίρνει πανομοιότυπο PC σε miniITX κουτάκι, και με όσα του μένουν, παίρνει και ένα remote control. Ολα αυτα τα αξεσουαρ ειναι αδεξια και σε βαζουν να κανεις ξανα και αργα το καθε κλικ. Δικαιολογω και παλι...ειναι υποκειμενικο. Και ο παππους μου ειναι χαρουμενος που πατησε το Α στο πληκτρολογιο παρολο που του πηρε 15 λεπτα να το βρει και να το πατησει all the way down Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Πολλες δουλειες κανουν ειναι η αληθεια. Αλλα τα χριστοκαντιλα που εχεις ριξει μεχρι να τετλειωσουν αυτες οι δουλειες ειναι η διαφορα. Μηχάνημα με intel atom, 2gb ram και Windows 8.1 δεν σέρνεται πάντως! Το αντίθετο θα έλεγα! (Δεν μιλάω για raspberry, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Απο την αλλη,οταν ο συνδιασμος ειναι atom και windows 8+,εκει το μηχανημα ΦΥΣΑΕΙ,απο 2+GB ram! Απλά όχι, δε φυσάει, δε φυσάει καθόλου. Ένα ελαφρό αεράκι ίσα-ίσα να δροσίζεσαι, αλλά πανί δε τεντώνει. Στο μεταξύ, το raspberry μοιάζει ελκυστικό, αλλά 1ον το κόστος δεν είναι αυτό που φαίνεται, θες δίσκους και περιφερειακά που ίσως έχεις ήδη, ίσως όχι, και 2ον, θες χρόνο να στήσεις μια συσκευή για να κάνεις τη δουλειά που μπορείς να την κάνεις και αλλιώς (πχ ένα φθηνό NAS). Περισσότερο για νέους με άπειρο χρόνο και όρεξη για πειραματισμούς το βλέπω, παρά για μια συσκευή που πραγματικά θα σε υπηρετήσει πιστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ για τέτοια χρήση ούτε raspberri θα έπαιρνα ούτε (πολύ περισσότερο) mac Mini. Θα κοίταζα για κανένα τέτοιο! http://www.geekbuying.com/item/PIPO-X7-Windows-8-1-Smart-Mini-PC-TV-Box-Media-Player-2G-RAM-32G-ROM-Intel-3736F-1-8GHz-Quad-Core---Silver-339668.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaig Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Απλά όχι, δε φυσάει, δε φυσάει καθόλου. Ένα ελαφρό αεράκι ίσα-ίσα να δροσίζεσαι, αλλά πανί δε τεντώνει. Ακριβως! Πολλοι δοκιμασαμε και ατομ και ion και baytrail. Ειναι για λιγα πραγματα. Ενα παραθυρο στο browser για να δεις ενα βιντεο. Και αυτο θα παρει την ωρα του (αλλα θα παιξει, καμια αντιρρηση). Και ταινιες Αν θελεις για παραδειγμα να διαβασεις τα νεα (οχι κατι τρελο δλδ) και να ανοιξεις 10-20 backround tabs για να διαβασεις αργοτερα..φλερταρεις με ολικο παγωμα Και το quad rpi ειναι ακομη πιο sluggish. O baytrail ειναι πιο δυνατος. Και ισως καλυτερα να παει καποιος σε εναν φθηνο quad amd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ακριβως! Πολλοι δοκιμασαμε και ατομ και ion και baytrail. Ειναι για λιγα πραγματα. Ενα παραθυρο στο browser για να δεις ενα βιντεο. Και αυτο θα παρει την ωρα του (αλλα θα παιξει, καμια αντιρρηση). Και ταινιες Αν θελεις για παραδειγμα να διαβασεις τα νεα (οχι κατι τρελο δλδ) και να ανοιξεις 10-20 backround tabs για να διαβασεις αργοτερα..φλερταρεις με ολικο παγωμα Και το quad rpi ειναι ακομη πιο sluggish. O baytrail ειναι πιο δυνατος. Και ισως καλυτερα να παει καποιος σε εναν φθηνο quad amd Για τετοιο ολικο παγωμα εννοεις? Με 400MB ακομη free και τον atom να MHN εχει ακομη ακουμπισει το 50%? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Για τετοιο ολικο παγωμα εννοεις? Με 400MB ακομη free και τον atom να MHN εχει ακομη ακουμπισει το 50%? Screenshot (392).png Καλά είναι φανερό ότι οι περισσότεροι είναι άσχετοι με windows tablets και δεν τα έχουν δουλέψει καν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Καλά είναι φανερό ότι οι περισσότεροι είναι άσχετοι με windows tablets και δεν τα έχουν δουλέψει καν. Υπαρχουν και αυτοι που ΔΕΝ θελουν και ΔΕΝ προκειται να παραδεχτουν ΠΟΤΕ,οτι η MS εχει κανει πολυ καλυτερη δουλεια απο την αγαπημενη τους εταιρια και επιμενουν να κρατουν τις δικαιολογιες(κυριως για να νιωθουν αυτοι καλα) που χρησιμοποιουσαν μια 10ετια πριν! Δυστυχως ή ευτυχως δε μπορεις να βοηθησεις την κατασταση τους, ενημερωνοντας τους τι συμβαινει στο σημερα!Εχουν μεινει στις εποχες που γουσταρουν και τους βολευουν! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Υπαρχουν και αυτοι που ΔΕΝ θελουν και ΔΕΝ προκειται να παραδεχτουν ΠΟΤΕ,οτι η MS εχει κανει πολυ καλυτερη δουλεια απο την αγαπημενη τους εταιρια και επιμενουν να κρατουν τις δικαιολογιες(κυριως για να νιωθουν αυτοι καλα) που χρησιμοποιουσαν μια 10ετια πριν! Δυστυχως ή ευτυχως δε μπορεις να βοηθησεις την κατασταση τους, ενημερωνοντας τους τι συμβαινει στο σημερα!Εχουν μεινει στις εποχες που γουσταρουν και τους βολευουν! Πες τα χρυσοστομε...Βy the way βλέπω συμφώνησες με κάτι που έχει εφαρμογή και άλλου. Τι έχεις να πεις για αυτούς που δεν ξέρουν απο Mac κα γράφουν ότι να ναι... Μαλιστα κατηγορούν και αυτους που έχουν μια παραπάνω εμπειρία χρησιμοποιόντας και τα δυο λειτουργικά, χρονια πριν μάθουν αυτοί μόνο το ενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Τι έχεις να πεις για αυτούς που δεν ξέρουν απο Mac κα γράφουν ότι να ναι... Μαλιστα κατηγορούν και αυτους που έχουν μια παραπάνω εμπειρία χρησιμοποιόντας και τα δυο λειτουργικά, χρονια πριν μάθουν αυτοί μόνο το ενα... Γι'αυτους θα αναφερεσαι λογικα! Τι να πω?Απλα τραγικοι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Για τετοιο ολικο παγωμα εννοεις? Με 400MB ακομη free και τον atom να MHN εχει ακομη ακουμπισει το 50%? Screenshot (392).png Ουάου, τί ωραίο screenshot! Νομίζω ότι τα λέει όλα... NOT!!! Καλά είναι φανερό ότι οι περισσότεροι είναι άσχετοι με windows tablets και δεν τα έχουν δουλέψει καν. Για πες. Να αρχίσουμε να τραβάμε βιντεάκια σιγά-σιγά το πώς συμπεριφέρονται τα φοβερά και τρομερά windows tablets με Atom που ΔΕΝ έχουμε, για το πώς παγώνει ολόκληρος ο ie, η σελίδα δεν αποκρίνεται κλπ, για το πώς σέρνεται ορισμένες φορές ακόμα και το word και άλλα όμορφα. Καλά και άγια είναι, καλοσχεδιασμένα σε σωστή βάση και με εξαιρετικές προοπτικές, αλλά μην υπερβάλλουμε! Το desktop κομμάτι τους παραμένει σε επίπεδα netbook. Δεν στέκομαι καν στο ότι ορισμένες φορές η συσκευή απλά αρνείται να ανοίξει από sleep. Δε γουστάρει ρε παιδί μου να ανοίξει, ωχοουυυυυύ! Αλλά αφού τρέχει .exe ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Γι'αυτους θα αναφερεσαι λογικα! Τι να πω?Απλα τραγικοι!!! ναι....ε για φαντάσου και κάνανε ότι έκανες και εσύ Μπράβο αυτοκριτική ektor7 , μωρε μπράβο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα