ektor7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ουάου, τί ωραίο screenshot! Νομίζω ότι τα λέει όλα... NOT!!! Για πες. Να αρχίσουμε να τραβάμε βιντεάκια σιγά-σιγά το πώς συμπεριφέρονται τα φοβερά και τρομερά windows tablets με Atom και το πώς παγώνει ολόκληρος ο ie, η σελίδα δεν αποκρίνεται κλπ, για το πώς σέρνεται ορισμένες φορές ακόμα και το word και άλλα όμορφα. Καλά και άγια είναι, καλοσχεδιασμένα σε σωστή βάση και με εξαιρετικές προοπτικές, αλλά μην υπερβάλλουμε! Ενω η εμπεριστατωμενη δικη σου αποψη,ειναι ακριβεστερη,ετσι? ΝΟΤ...!!!!!!!! Απλά όχι, δε φυσάει, δε φυσάει καθόλου. Ένα ελαφρό αεράκι ίσα-ίσα να δροσίζεσαι, αλλά πανί δε τεντώνει. Και περιμενω τα βιντεακια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Και περιμενω τα βιντεακια! Challenge accepted! Δευτέρα μεσημέρι θα το τραβήξω στο γραφείο, βραδάκι θα ανέβει. Να καμαρώσουμε ρε παιδί μου το μεγαλείο του Atom. Στο μεταξύ, δείξε μας κανένα όμορφο wallpaper... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostoloskatsanos8 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δείτε και αυτά!!!! Full HD 1080P Android 4.4 TV Box XBMC Network Media Player, Amlogic S805 Quad-Core Cortex-A5 1.5GHz, RAM: 1GB, ROM: 8GB http://olla.gr/and-el/tv-box/set-top-box/full-hd-1080p-android-4.4-tv-box-xbmc-network-media-player-amlogic-s805-quad-core-cortex-a5-1.5ghz-ram-1gb-rom-8gb-black/ και A10-S802 Full HD 4K Smart TV BOX Android 4.4 Media Player, Quad Core Cortex-A9*4 2.0GHz, RAM: 2GB, ROM: 8GB http://olla.gr/and-el/tv-box/set-top-box/a10-s802-full-hd-4k-smart-tv-box-android-4.4-media-player-quad-core-cortex-a94-2.0ghz-ram-2gb-rom-8gb/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Εμένα μου αρέσει το gadgetάκι και είναι και σε δελεαστική τιμή. Από την άλλη έχω μία Samsung Smart η οποία κάνει σχεδόν τα πάντα. Αξίζει μόνο για XBMC να τα σκάσει κάποιος για το Raspberry? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Challenge accepted! Δευτέρα μεσημέρι θα το τραβήξω στο γραφείο, βραδάκι θα ανέβει. Να καμαρώσουμε ρε παιδί μου το μεγαλείο του Atom. Στο μεταξύ, δείξε μας κανένα όμορφο wallpaper... Περιμενω! Θα σου ανεβασω και εγω ,αν ανεβασεις εσυ για να δεις το μεγαλειο του δικου μου atom! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Περιμενω! Θα σου ανεβασω και εγω ,αν ανεβασεις εσυ για να δεις το μεγαλειο του δικου μου atom! Μπορείτε να το κάνετε μεταξύ σας μεσω skype ή δεν γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μπορείτε να το κάνετε μεταξύ σας μεσω skype ή δεν γίνεται?Λιγο δυσκολο για μενα γιατι ειμαι με 3G(και "κλεβω" internet για ταινιες,σειρες και youtube,απο καφετεριες και κοινοχρηστα σημεια) και δεν εχω καθολου περιφεριακα,γιατι ειμαι εξωτερικο για 2 μηνες! Καλυτερα να ανεβουν τα βιντεος,στο ηδη υπαρχον θεμα του Asus t100 στην ενωτητα των tablets,που ανηκουν τα μηχανηματα μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μπορείτε να το κάνετε μεταξύ σας μεσω skype ή δεν γίνεται? Οχι, πρεπει να ανοιξουν τα ματια στον κοσμο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas26 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ελεος το εχετε μαμισει το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Για να ξαναμπούμε λίγο στο θέμα,συμφέρει να το πάρει κάποιος από εξωτερικό (ebay κτλ);;Από Ελλάδα θα βγει κάνα ~50ρικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως και παλιότερα που κοιτούσα για το Μodel B έβγαινε ίδια τιμή. Άντε 2-3 ευρώ λιγότερα από ότι να το έπαιρνες από Ελλάδα. Φαντάζομαι το σκηνικό (θα) είναι ίδιο και για το νέο μοντέλο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω ότι είναι δίκαιη η τιμή που το πουλάνε στην Ελλάδα, δεν πιστεύω ότι αξίζει να το πάρεις απ'έξω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ανακαλύφθηκε glitch στο καινούριο Raspberry. Άμα χρησιμοποιήσεις Xenon φλας πάνω του, κολλάει και μετά απο κάποια δευτερόλεπτα κάνει επανεκκίνηση. Μόνο Xenon. Σε LED δεν έχει πρόβλημα. Δείτε στο 1:35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό πάλι πώς γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaig Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Για τετοιο ολικο παγωμα εννοεις? Με 400MB ακομη free και τον atom να MHN εχει ακομη ακουμπισει το 50%? Screenshot (392).png Προφανως δεν αντιλαμβανεσαι οτι ενα screenshot με τα resources του συστηματος δεν δειχνει το παραμικρο. Αυτο βεβαια ειναι και το καλο της υποθεσης μιας και ο ατομ θα καλυψει τις -οποιες- αναγκες σου και το rpi και καποια παρομοια συσκευη. Προσωπικα windows χρησιμοποιω και υποστηριζω για το desktop μου και δεν το αλλαζω. Το OSX το βρισκω ψιλοαναπηρο λειτουργικο, αλλα για htpc και παρεμφερεις χρησεις ειναι ταμαμ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα