Προς το περιεχόμενο

Επίσημο το Raspberry Pi 2 με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 1GB RAM, δωρεάν Windows 10 και τιμή $35

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτό δηλαδή το πουλάνε έτσι χωρίς κουτί??  άμα κατά λάθος πέσει κάτι καήκαμε.

Για τα προηγούμενα μοντέλα είχα παρατηρήσει ότι πωλείται θήκη την οποία αγοράζεις ξεχωριστά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν το πιστεύω!!! Μόλις χτες το απόγευμα ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το Raspberry Pi model B+ (και το ανέβαλλα) και σήμερα βγάινει καινούριο μοντέλο! Πότε έρχεται Ελλάδα; Δεν μπορώ να περιμένω!

Ωπα κάτσε τι windows 10 θα τρέχει με ARM επεξεργαστή;

Είχε βγει ειδική έκδοση Windows 8 που λεγόταν Windows RT, η οποία έκδοση είναι ειδικά κατασκευασμένη για υπολογιστές ή τάμπλετ με επεξεργαστές arm. Υποθέτω κάτι παρόμοιο θα γίνει με τα Windows 10.

• Like 1

• Moderators

Επικό φαίνεται. Ερώτηση:

Με αυτά τα specs θα μπορεί να τρέχει Steam, σωστά; Φαντάζομαι ότι θα δουλεύει κομπλέ και το In-Home-Streaming, οπότε μόλις ανακάλυψα με τι θα αντικαταστήσω το Chromecast μου. :)

• Like 1

Επικό φαίνεται. Ερώτηση:

Με αυτά τα specs θα μπορεί να τρέχει Steam, σωστά; Φαντάζομαι ότι θα δουλεύει κομπλέ και το In-Home-Streaming, οπότε μόλις ανακάλυψα με τι θα αντικαταστήσω το Chromecast μου. :)

Λογικά για το steaming μια χαρα θα είναι!!

Πολύ καλή κίνηση! και όπως είπαν παραπάνω ναι με ένα Arch θα τρέχει μπόμπα!! Πάντα εκεί που ήθελα να πάρω ένα και κόλλαγα στην ram τώρα είναι ευκαιρία! :D :D

Όχι ότι θα είναι ακριβό και πάλι αλλά μάλλον πρέπει να προσθέσουμε στο συνολικό κόστος αυτό της θήκης αλλά και ενός wifi dongle αν θέλουμε να έχουμε ασύρματη σύνδεση.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...