grkal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά είμαι ανάμεσα στα δύο αυτά tablet και δεν μπορώ να αποφασίσω. Μπορείτε να με βοηθήσετε να διαλέξω και ίσως αν κάποιος έχει κάποιο από αυτά να μου πει την γνώμη του? Το θέλω για τα βασικά....σερφάρισμα, διάβασμα Ebooks (pdf η Epub), ταινίες και γενικότερα λίγο από όλα Ευχαριστώ εκ των προτέρων Υ.Γ Δεν ξέρω αν παίζει κανένα ρόλο αλλά σαν κινητό έχω προς το παρόν το Galaxy Note 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apot345 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 αφού το θέλεις για multimedia θα πάρεις οπωσδήποτε samsung. Γιατί; γιατί θα επικοινωνούν απευθείας και απροβλημάτιστα μεταξύ τους με το wifi-direct που υποστηρίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gagaras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Αν και δεν ειμαι ειδικος, θα σου πω τις μεχρι τωρα σκεψεις μου, μιας που και γω σκεφτομαι να αγορασω καποιο tablet και ισως ενα απο αυτα.. Περασα τις προαλλες απο τον κοτσο αεροδρομιου και τα ειδα/επαιξα και με τα 2. Θα σου πω τι καταλαβα εγω.. - Το Sony ειναι παναλαφρο συγκριτικα με το Samsung και πιο λεπτο. - Απο αποψη επεξεργαστικης δυναμης, το sony μου φανηκε πιο γρηγορο.. (ισως να φταιει και το τι εχουν φορτωσει στα εκθεσιακα, δεν ξερω). Παντως κλιπακια, videakia hd κλπ τα φορτωσε πιο γρηγορα. - Η οθονη του Samsung μου φανηκε καλυτερη. Επισης, στο sony επρεπε να βρισκω καλη θεση συνεχεια γιατι αλλιως με τις ανακλασεις απο τα φωτα, δεν εβλεπα καθαρα ολη την οθονη. - Το sony εχει ραδιοφωνο και απο οτι ειδα και hdmi (για το 2ο δεν ειμαι 100% σιγουρος, το ειδα στα κλεφτα φευγοντας) - Τα bezels του sony ειναι μεγαλα, θελει να τα συνηθισεις αλλα δεν ενοχλουν. Ξανα λεω οτι δεν ειμαι ειδικος και οτι αυτα καταλαβα εγω οταν ειδα τα 2 εκθεσιακα μοντελα. Αν με ρωτησεις, δεν εχω αποφασισει υπερ καποιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apot345 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Από τη στιγμή που το θέλεις για ταινίες η οθόνη παίζει ρόλο όμως. Και η Samsung δίνει ρέστα με την ανάλυση των pro ειδικά τάμπλετ. Μη σου πω θα σύστηνα και 12αρι. Η Apple σύντομα θα κυκλοφορήσει στις δωδεκα ίντσες και θα γίνουν ανάρπαστα Άσε που η Sony από πωλήσεις πάει για λουκέτο πιο πολύ από την άλλη Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2015 από apot345 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdhellas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Kalispera. San tin Samsung tin dodekara den iparxei paidia. Eprepe mono na paro to 4g montelo. Exei tv out deite. USB microUSB v3.0 (MHL TV-out), USB Host Pairnei kai flasaki. Ine ligo pio megalo alla aneto poli sto diavasma. Sto 10ari theli sinexos zoom To Sony den pairnei flasaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Κανεις λαθος. Λειτουργεί otg κανονικά. Εγώ ψηφίζω Sony, απλά μου αρέσει το εξωτερικό design του αλλά και το android του. Κατά τα αλλα και οι δυο συσκευές παραπλησιες είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grkal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια σας.Παρήγγειλα τελικά το Samsung.Είχα μπει και γω στην ιδέα για το 12άρι αλλά επειδή διαβάζω και αρκετά βιβλία πολλές φορές ξαπλωμένος μάλλον θα μου ήταν λίγο μεγάλο και πιο βαρύ. Επίσης στην επιλογή μου βοήθησε πολύ και το πενάκι.Ηδη στο Note 3 το χρησιμοποιώ αρκετά οπότε και με το wi-fi direct που λέει και ο φίλος θα επικοινωνούν μεταξύ τους. Εύχομαι να έκανα την σωστή επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα