malmsteen1984 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Θα το τσεκαρω καλυτερα αυτες τις μερες. Σκεφτομαι να βαλω την πειραγμενη εκδοση αλλα δισταζω. Βαλε βγαλε συνεχεια με τα καινουργια apk θα ειμαι
kosmasdel Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Θα το τσεκαρω καλυτερα αυτες τις μερες. Σκεφτομαι να βαλω την πειραγμενη εκδοση αλλα δισταζω. Βαλε βγαλε συνεχεια με τα καινουργια apk θα ειμαι Μπα όχι.Η τελευταία tweaked εφαρμογή βγήκε στις 4/2 και ακόμα δεν βγήκε άλλη. Δεν βγαίνουν συχνά updates. Τα notifications μετράνε ειδικά όταν έχεις το κινητό σε σίγαση ή είσαι στο δρόμο με φασαρία.
newtech Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Τα notification παντως ενω τα εχω ενεργα (πχ για whatsapp) δεν παιζουν...
ChrisN.S. Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Τα notification παντως ενω τα εχω ενεργα (πχ για whatsapp) δεν παιζουν... μήπως πρέπει να έχεις επιλέξει και δόνηση στις ρυθμίσεις του whats app, λέω εγώ τώρα, υποθέσεις κάνω δεν το έχω.
gamanos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Notification σε ios8 εχει βάλει κανεις; Πέρα απο ξυπνητήρι , δεν.
angmar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Τα notification παντως ενω τα εχω ενεργα (πχ για whatsapp) δεν παιζουν... Δεν παίζουν στο whatsapp μόνο ή δεν παίζουν γενικά; Αν είναι το 2ο τότε μάλλον η εφαρμογή δεν έχει πρόσβαση στις ειδοποιήσεις. Θα πας Security -> Notification Access και θα δώσεις πρόσβαση στο MiFit.
stigmes Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δεν παίζουν στο whatsapp μόνο ή δεν παίζουν γενικά; Αν είναι το 2ο τότε μάλλον η εφαρμογή δεν έχει πρόσβαση στις ειδοποιήσεις. Θα πας Security -> Notification Access και θα δώσεις πρόσβαση στο MiFit.το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ.. Αλλά δεν βρίσκω πουθενά το security
angmar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ίσως ο κατασκευαστής έχει τροποποιήσει το μενού ρυθμίσεων του android. Δοκίμασε να googlαρεις τη μάρκα/μοντέλο της συσκευής και notification access ή security.
stigmes Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ίσως ο κατασκευαστής έχει τροποποιήσει το μενού ρυθμίσεων του android. Δοκίμασε να googlαρεις τη μάρκα/μοντέλο της συσκευής και notification access ή security. απο το τηλέφωνο θελει τελικα , βρηκα αυτο .πας Phone Settings -> Security -> Notification access; and turn on BLENotificationService.
angmar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ναι, sorry, εννοούσα απ τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, όχι της εφαρμογής. 1
dantouan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 20 μερες με singapore post και ακομα τιποτα...
stigmes Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 20 μερες με singapore post και ακομα τιποτα... εμένα έκανε μηνα σχεδον να ερθει
malmsteen1984 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερα. Να ρωτησω κατι. Το ξυπνητηρι οταν το βαζετε, πως το σταματατε; Με tap πανω στη μεταλλικη επιφάνεια απλα μπαινει σε αναβολη για 10 λεπτα. Πρεπει να μπαινω στο προγραμμα και να ακυρωνω το ξυπνητηρι για να σταματησει οριστικα;
gamanos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Σε iOS σταματάει με 3 tap. Τη λειτουργία snooze δεν την ήξερα, θα την δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις