lambroszekis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Παραγγελία από banggood στις 22/1 σήμερα παρέλαβα από ταχυδρομείο είχε αφήσει ειδοποίηση να παραλάβω από το κατάστημα. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
111111 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 παραγγελία από antelife 2/2 και παραλλαβή σήμερα, 16 ημέρες. πολύ γρήγορα έρχονται τελευταία οι αγορές από Κίνα (και κάτι άλλα ψιλολόγια μου ήρθανε πολύ γρήγορα.)
stigmes Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 μόλις ήρθε και σε έμενα σήμερα , ειναι η μικρή συσκευασία άρα υποθέτω η καινούργια έκδοση , ποιοτικό όντως πολύ. δόνηση μου εχει μόνο για την κλήση , δεν βρηκα για μηνύματα κλπ
malmsteen1984 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Κι'εμενα μου ηρθε σημερα μετα απο ενα μηνα. Μικρη συσκευασια και το δικο μου. Μου φαινεται πρεπει να ανοιξουμε ενα ξεχωριστο θεμα για το miband για να σχολιαζουμε. Η εστω να συγχωνευθούν ολα σε ενα που θα μιλαμε γενικα για το miband 2
angmar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 μόλις ήρθε και σε έμενα σήμερα , ειναι η μικρή συσκευασία άρα υποθέτω η καινούργια έκδοση , ποιοτικό όντως πολύ. δόνηση μου εχει μόνο για την κλήση , δεν βρηκα για μηνύματα κλπ Θέλεις αυτή την εφαρμογή http://en.miui.com/thread-53761-1-1.htmlκαι όχι αυτή που βρίσκεται στο Google Play. Μετά πατάς τις τελίτσες πάνω δεξιά, Devices -> Notifications και διαλέγεις τις εφαρμογές για τις οποίες θέλεις να σε ειδοποιεί. 1
malmsteen1984 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Η μονη διαφορα ειναι οτι ειδοποιεί και για τα μηνύματα;
stigmes Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 το κατεβασα και το εβαλα , οσο πιο πολλα καλουδια εχει τοσο το καλυτερο !!
malmsteen1984 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Πρεπει να κανουμε υποχρεωτικα register και να γραψουμε 1 μνμ για το download link???
idomeneas26 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δευτερη φορτιση σημερα μετα απο 40 μερες , πολυ καλα νομιζω με φουλ ειδοποιησεις κλησεις,sms,email και ξυπνητηρι καθημερινο.
kosmasdel Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Πρεπει να κανουμε υποχρεωτικα register και να γραψουμε 1 μνμ για το download link??? Ναι. Τοn ίδιο λογαριασμό που θα κάνεις εκεί θα βάλεις μετά και στο app για να συγχρονίσει με το band. Aν θυμάμαι καλά δεν ξεκινούσε αλλιώς το app.
malmsteen1984 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστω για την απαντηση. Επισης αν μπορεις να μου απαντησεις και σε μια προηγούμενη ερωτηση που εκανα. Ποιες ειναι οι διαφορές με το κανονικο app? Μονο οι εξτρα ειδοποιησεις;
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Η μονη διαφορα ειναι οτι ειδοποιεί και για τα μηνύματα; Σε ειδοποιει για οποιαδηποτε εφαρμογη επιλεξεις (πχ sms, email, whatsapp, facebook κ.ο.κ)
malmsteen1984 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Παντως δεν ειναι αξιοπιστες οι μετρησεις του. Για παραδειγμα το απογευμα κοιμηθηκα και αυτο εδειξε οτι εκανα 150+ βηματα αντι να δειξει οτι κοιμηθηκα... Και γενικα σημερα ολη μερα ημουν ξαπλα και αυτο δειχνει οτι εκανα βηματα... 1
kosmasdel Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Παντως δεν ειναι αξιοπιστες οι μετρησεις του. Για παραδειγμα το απογευμα κοιμηθηκα και αυτο εδειξε οτι εκανα 150+ βηματα αντι να δειξει οτι κοιμηθηκα... Και γενικα σημερα ολη μερα ημουν ξαπλα και αυτο δειχνει οτι εκανα βηματα... Δεν μετράει μεσημεριανό ύπνο. Βήματα μετράει πολλές φορές αν κουνάς έντονα τα χέρια σου κτλ. Γενικά πάντως αν περπατήσεις μια απόσταση βρίσκει με αρκετή ακρίβεια την απόστασή σου, τα βήματα κτλ.
angmar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δυστυχώς όλα τα activity monitors αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα. Η μέτρηση των βημάτων γίνεται με βάση τις μετρήσεις του επιταχυνσιόμετρου. Αν κουνήσουμε απότομα το χέρι ο αισθητήρας δεν έχει τρόπο να καταλάβει αν όντως ο κραδασμός προήλθε απο βήμα ή κάτι άλλο. Η μόνη λύση είναι ένα εργαλείο που έχει gps και δε μετράει βήματα αν το gps δε δει μετατόπιση, φυσικά κάτι τέτοιο σε gadget των $18 δεν παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις