paularas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Nα ρωτησω κατι τους κατοχους του Miband: το εχω παρει για την αδερφη μου που εχει ενα Moto g με android 4.4 . Εχει βαλη την απλη tweaked αγγλικη version της εφαρμογης, οχι αυτη με το notifications. Με το bluetooth τι πρεπει να κανει; Θα το ανοιγει η εφαρμογη καθε φορα που την τρεχει και μετα θα το κλεινει χειροκινητα; Αν το κλεινει, σημαινει οτι την επομενη φορα πρεπει να κανει pair ξανα; Ευχαριστω! εγώ το έχω μόνιμα ανοιχτό το bluetooth και έχω και την έκδοση με τα notifications. Λόγω bluetooth 4.0 επικοινωνεί μόνον όταν έχει κάτι να δείξει και έτσι δεν τρώει πολύ μπαταρία (ούτε από το κινητό ούτε από το band). Απλά το band αντί να σε πάει 1 με 1 1/2 μήνα η μία φόρτιση θα σε πάει 20 μέρες και το κινητό θα χάσει 3% από το bluetooth 1
kosmasdel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Nα ρωτησω κατι τους κατοχους του Miband: το εχω παρει για την αδερφη μου που εχει ενα Moto g με android 4.4 . Εχει βαλη την απλη tweaked αγγλικη version της εφαρμογης, οχι αυτη με το notifications. Με το bluetooth τι πρεπει να κανει; Θα το ανοιγει η εφαρμογη καθε φορα που την τρεχει και μετα θα το κλεινει χειροκινητα; Αν το κλεινει, σημαινει οτι την επομενη φορα πρεπει να κανει pair ξανα; Ευχαριστω! Κι εγώ με Moto G το έχω. Pair θα κάνει την πρώτη φορά που θα ανοίξει την εφαρμογή, τις επόμενες θα το αναγνωρίζει μόνο του μόλις ανοίγει εφαρμογή και bluetooth. Δεν χρειάζεται να έχει συνέχεια ανοιχτό το bluetoοth αν δεν θέλει καθώς το band καταγράφει όλη την ώρα δεδομένα και τα συγχρονίζει μόλις συνδεθεί με την εφαρμογή. Ακόμα και το ξυπνητήρι λειτουργεί χωρίς να είναι συνδεδεμένο με την εφαρμογή. 1
angmar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Επίσης, απ ότι λέει η Xiaomi, το band μπορεί ν αποθηκεύσει πληροφορίες μέχρι και 10 ημερών, οπότε και μια φορά την εβδομάδα ν ανοίγει το Bluetooth η αδερφή σου για να κάνει sync, δε θα χει θέμα. 1
ReBeLoS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Παιζει και το παρακατω με 11.30 ευρω που φαινεται να ειναι το ιδιο με το miband http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_146982.html
panormou13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Παιζει και το παρακατω με 11.30 ευρω που φαινεται να ειναι το ιδιο με το miband http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_146982.html Το ενα λεει wateresistant το αλλο οχι..δεν ξερω κατα ποσο ειναι ιδια..
ReBeLoS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 τι να σου πω δεν ξερω. Και η Xiaomi στα FAQ λεει οτι δεν προτεινει να το χρησιμοποιεις σε νερο και ας λεει αδιαβροχο. Παντως μοιαζουν ιδια και εχει και συμπαθητικη εφαρμογη
kosmasdel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Παιζει και το παρακατω με 11.30 ευρω που φαινεται να ειναι το ιδιο με το miband http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_146982.html Γνώμη μου για 3-4 ευρώ δεν αξίζει να το ρισκάρεις με τον κλώνο και να μην δουλεύει σωστά. 1
iguana Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 52 ημέρες από την πρώτη φόρτιση και έχει ακόμα 12% με το Bluetooth κάι ειδοποιήσεις συνέχεια ανοιχτα.. Χάθηκε να βγάλουν και κινητά με τέτοια αυτονομία;;
angmar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Αμα βάλεις το κινητό σου σε airplane mode και δεν ανάψεις ποτέ την οθόνη, κάπου εκεί θα πάει κι αυτό.
bomberb17 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Το ψήνω και εγώ αλλά από ότι βλέπω θέλει android 4.4 και άνω.. Έχω το xiaomi note 3g με MIUI το οποίο απότι λέει στις πληροφορίες είναι 4.2.2...
poulaki1976 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 http://www.needrom.com/category/xiaomi/redmi-note/ Ευκαιρια να περασεις μια κιτκατ
Στεφανος123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Η "προσφορα" ηταν μεχρι 10/2 και συνεχιζει να ειναι στα ιδια χρηματα.
christakos07 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Το δικό μου είναι αγορασμένο από tinydeal.Πάνω από δέκα μέρες δεν βγάζει. Με την τελευταία φόρτιση έβγαλε έξι μέρες μόνο. Έχω ανοίξει dispute,ζητώντας refund.
kosmasdel Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Το δικό μου είναι αγορασμένο από tinydeal.Πάνω από δέκα μέρες δεν βγάζει. Με την τελευταία φόρτιση έβγαλε έξι μέρες μόνο. Έχω ανοίξει dispute,ζητώντας refund. Λογικά θα σε ζητήσουν να το στείλεις πίσω και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει. Εμένα σε 6-7 μέρες χρήσης έχει ακόμα 88% μπαταρία(!). Στην μέτρηση του ύπνου πάντως μπερδεύτηκε 2 φορές καθώς το έβγαλα από το χέρι και το άφησα στο τραπέζι και αυτό θεώρησε ότι κοιμόμουν και μετά το βράδυ δεν ξαναμέτρησε ύπνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις