VirusKennen Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 δεν καταλαβαινω γιατι το Gearbest δεν λέει XIAOMI MIBand αλλα λέει MIBand for XIAOMI. μαιμού μου μυρίζει Κάποιον τον λένε και Αντώνη Αντωνίου και Αντωνίου Αντώνη παραμένει το ίδιο άτομο δεν αλλάζει ούτε ο δεύτερος είναι ψεύτικος. Αλλά και πάλι ισχύει το for XIAOMI συσκευές καθώς κάποιες λειτουργίες του δουλεύουν εκεί μόνο. Με λίγα λόγια είναι τα αυθεντικά.
aekfc212 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ BANGOOD εχει αυθεντικα XIAOMI
angmar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δεν υπάρχουν μη αυθεντικά MiBands ή τουλάχιστον ως τώρα δεν έχει βρεθεί κάποιος τρόπος διαχωρισμού των αυθεντικών απ τα μη. Αν υπήρχαν, θα είχε βρωμίσει ο τόπος από "How to spot a fake MiBand" όπως έχει γίνει για τα Piston & τα power banks. 1
VirusKennen Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δεν υπάρχουν μη αυθεντικά MiBands ή τουλάχιστον ως τώρα δεν έχει βρεθεί κάποιος τρόπος διαχωρισμού των αυθεντικών απ τα μη. Αν υπήρχαν, θα είχε βρωμίσει ο τόπος από "How to spot a fake MiBand" όπως έχει γίνει για τα Piston & τα power banks. Υπάρχουν πολλά που απλά δεν γράφουν MiBands και γράφουν μόνο for XIAOMI. Είναι ολόιδια εμφανησιακά με τα MiBands αλλά με λίγη προσοχή το καταλαβαίνει κάποιος εύκολα.
kosmasdel Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 μπορει καποιος που πηρε απο geekbuying να πει τι σχεδιο εχει το καλωδιο επανω.μια μικρη γραμμη η το σημα του ηλεκτρισμου.εμενα ειχε του ηλεκτρισμου ενω απο dx ειχε την γραμμη.μου κανει για λιγο υποπτο κ ισως μπω στην διαδικασια να το ανοιξω αν κ θελω να το κανω δωρο. Αν εννοεις το καλωδιο φορτισης εμενα σε αυτο απο το geekbuying δεν εχει τιποτα επανω, σκετο.
ReBeLoS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 μπορει καποιος που πηρε απο geekbuying να πει τι σχεδιο εχει το καλωδιο επανω.μια μικρη γραμμη η το σημα του ηλεκτρισμου.εμενα ειχε του ηλεκτρισμου ενω απο dx ειχε την γραμμη.μου κανει για λιγο υποπτο κ ισως μπω στην διαδικασια να το ανοιξω αν κ θελω να το κανω δωρο. Εγω το εχω απο geekbuying και εχει πανω στον φορτιστη απο την μερια που συνδεετε το band μια παυλα.
aekfc212 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 για το καλωδιο ρωτουσα για το powerbank οπου εμενα εκει που ειναι το micro usb εχει μια αστραπη(σημα ηλεκτρισμου).επισης το εσωτερικο των usb ειναι μαυρο.ολα τα αλλα ειναι οπως του αυθεντικου κ λειτουργει κανονικα οπως κ αυτο που ειχα παρει απο το dx. για το miband τωρα πηρα 2 με την προσφορα των 15$ το ενα απο bangood.τα ειχα κρατησει αλλα δεν ειχα λεφτα μεσα κ εβαλα σημερα κ τα .πηρα.το καλο ειναι οτι κρατησε την παραγγελια καμια 5-6 μερες κ μου εδινε περιθωριο αλλες εφτα για να πληρωσω.πολυ καλο αυτο
dchatz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Κάποιον τον λένε και Αντώνη Αντωνίου και Αντωνίου Αντώνη παραμένει το ίδιο άτομο δεν αλλάζει ούτε ο δεύτερος είναι ψεύτικος. Αλλά και πάλι ισχύει το for XIAOMI συσκευές καθώς κάποιες λειτουργίες του δουλεύουν εκεί μόνο. Με λίγα λόγια είναι τα αυθεντικά. Πιστεύω όταν βάζεις μπροστά το όνομα της εταιρείας δηλώνεις ξεκάθαρα ποιος είναι ο κατασκευαστής. Βάζοντας το "for" απλώς δηλώνεις σε ποια συσκευή ταιριάζει, όχι ποιος το κατασκεύασε. Αν το θες αλλιώς άλλος είναι ο Αντωνίου Αντώνης (XIAOMI MIBand) και άλλος ο Αντώνης του Αντωνίου (MIband for XIAOMI).
VirusKennen Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Πιστεύω όταν βάζεις μπροστά το όνομα της εταιρείας δηλώνεις ξεκάθαρα ποιος είναι ο κατασκευαστής. Βάζοντας το "for" απλώς δηλώνεις σε ποια συσκευή ταιριάζει, όχι ποιος το κατασκεύασε. Αν το θες αλλιώς άλλος είναι ο Αντωνίου Αντώνης (XIAOMI MIBand) και άλλος ο Αντώνης του Αντωνίου (MIband for XIAOMI). Αν νομίζεις ότι είναι μουφα απλά μην το αγοράζεις. Ας το πάρουμε οι υπόλοιποι που είμαστε κορόιδα
papaniki Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεί να είμαι offtopic αλλά νομίζω οτι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει εδώ μέσα: Όλες οι απορίες σχετικά με τη λειτουργία του miBand μπορεί να λυθούν ΕΔΩ . Είναι ένα πολύ ωραίο FAQ και όσοι ενδιαφέρονται καλό θα είναι να το διαβάσουν.
dantouan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 ξερει κανεις τι διαφορα εχουν οι 3 επιλογες για το shipping 1. free international shipping (μαλλον με απλο κινεζικο ταχυδρομειο) 2. singapore 3. Nederlands post ιδιως το τριτο ειναι πολυ περιεργο
kosmasdel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 ξερει κανεις τι διαφορα εχουν οι 3 επιλογες για το shipping 1. free international shipping (μαλλον με απλο κινεζικο ταχυδρομειο) 2. singapore 3. Nederlands post ιδιως το τριτο ειναι πολυ περιεργο Καθολου περιεργο. Ειναι ταχυδρομειο Ολλανδιας. Πρωτα το πακετο παει Ολλανδια και μετα Ελλαδα. Καλυτερη (πιο γρηγορη) ειναι η Singapore Post.
haHa Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Nα ρωτησω κατι τους κατοχους του Miband: το εχω παρει για την αδερφη μου που εχει ενα Moto g με android 4.4 . Εχει βαλει την απλη tweaked αγγλικη version της εφαρμογης, οχι αυτη με τα notifications. Με το bluetooth τι πρεπει να κανει; Θα το ανοιγει η εφαρμογη καθε φορα που την τρεχει και μετα θα το κλεινει χειροκινητα; Αν το κλεινει, σημαινει οτι την επομενη φορα πρεπει να κανει pair ξανα; Ευχαριστω! Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2015 από haHa
shodan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δεν έχω το MiBand, το περιμένω, αλλά λογικά όπως γίνεται με όλα τα περιφερειακά bluetooth αρκεί μια φορά να γίνει pair και μετά θα συνδεθεί αυτόματα αν χρειαστεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις