newtech Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Σε galaxy S5 με 4.4.2 και με εγκατεστημενη την 1.2.9.11 notify version δεν υπαρχει στο μενου για ξεκλειδωμα τηλεφωνου. Φυσικα και δεν υπαρχει. Ειναι μονο για XIAOMI phones αυτο (για MUIU)
ReBeLoS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Σε lollipop υπαρχει για ολα τα τηλεφωνα....
newtech Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Σε lollipop υπαρχει για ολα τα τηλεφωνα.... Ειπες οτι εχεις 4.4.2 για αυτο
ReBeLoS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Για να το παρετε στα 14 ευρω καντε add to cart απο εδω. http://www.gearbest.com/xiaomi-miband-_gear/ Αν κλικαρετε να μπειτε μεσα στο προιον η τιμη αλλαζει στα 16.68 ευρω.
newtech Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Εγω κανοντας click απευθείας πάντως το βλέπω 16$
VirusKennen Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 όταν βάζεις στο καλάθι το προιόν σου λέει την τιμή της προσφορά. Και ποτέ μην βάζετε σε ευρώ τις τιμές σε αυτό το site. Τις υπολογίζει με διαφορετική ισοτιμία, και υπάρχουν παρεξηγήσεις μετά. Αγοράστε με δολάρια και δείτε μέσω paypal την διαφορα της ισοτιμίας.
newtech Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 όταν βάζεις στο καλάθι το προιόν σου λέει την τιμή της προσφορά. Και ποτέ μην βάζετε σε ευρώ τις τιμές σε αυτό το site. Τις υπολογίζει με διαφορετική ισοτιμία, και υπάρχουν παρεξηγήσεις μετά. Αγοράστε με δολάρια και δείτε μέσω paypal την διαφορα της ισοτιμίας. Σε κανενα σιτε στο ιντερνετ. Νομος ειναι αυτος. Παντα στο ΤΟΠΙΚΟ νόμισμα!
VirusKennen Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Σε κανενα σιτε στο ιντερνετ. Νομος ειναι αυτος. Παντα στο ΤΟΠΙΚΟ νόμισμα! Ελάχιστα site παρέχουν όμως πληρωμή και σε ευρώ οπότε εκεί σε συμφέρει αυτή η ισοτιμία Αυτό φαίνεται εύκολα όταν πας να κάνεις checkout με την paypal και βλέπεις σε τι νόμισμα σε χρεώνουν. Πχ
Agathoklis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 για οποιον ενδιαφερεται απο geekbuying με κωδικο 0131sb (τον εχουν για τα λουρακια μονο κανονικα... αλλα δινει και στα miband 10% εκπτωση! μεχρι εχτες οτι και να αγοραζες εδινε 9%)
kosmasdel Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Λίγο offtopic (καθότι το προηγούμενο thread που γινόταν πιο λεπτομερής κουβέντα για το Mi Band κλείδωσε) Σήμερα παρέλαβα 2 Mi Bands από διαφορετικά μαγαζιά (Geekbuying και Tinydeal). Οι συσκευασίες τους είναι ολόιδιες και τυλιγμένες με ζελατίνη αλλά τα αυτοκολλητάκια στο πίσω μέρος τους διαφέρει λίγο καθώς γράφουν τα ίδια, κινέζικα φυσικά, αλλά με διαφορετική σειρά (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία) και λέω μήπως ένα από τα δύο είναι κλώνος. Παίζει να την πάτησα; Αριστερά από το Geekbuying και δεξιά από το Tinydeal (έχω ανοίξει μόνο το πρώτο προς το παρόν αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα):
gamanos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ^ Παραλαβή σήμερα από Pandawill, το κουτάκι είναι σαν το δεξί σου. Φορτίζω και ξεψαχνίζω, αν χρειάζεσαι κάτι στείλε πμ να σου πω από αύριο. 1
angmar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πήρα ένα απ το xiaomishop.com το οποίο μου βγήκε προβληματικό, το κουτί του είναι σαν το αριστερό της φωτογραφίας του kosmasdel.
aekfc212 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 μπορει καποιος που πηρε απο geekbuying να πει τι σχεδιο εχει το καλωδιο επανω.μια μικρη γραμμη η το σημα του ηλεκτρισμου.εμενα ειχε του ηλεκτρισμου ενω απο dx ειχε την γραμμη.μου κανει για λιγο υποπτο κ ισως μπω στην διαδικασια να το ανοιξω αν κ θελω να το κανω δωρο.
dchatz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 δεν καταλαβαινω γιατι το Gearbest δεν λέει XIAOMI MIBand αλλα λέει MIBand for XIAOMI. μαιμού μου μυρίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις