cladestino Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Kαλημέρα σας. Πάω για αλλαγη σε μπαταρία και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οι τιμές. Από 70 έως 149 ευρώ. Με ποιο κριτήριο να επιλέξω; έχετε στο νου σας κάτι οικονομικό και παράλληλα αξιόπιστο για να μην την πατήσω; ποια η γνώμη σας για το laptop sos.gr; ευχαριστώ θερμά για το χρόνο σας.
zio10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Για σιγουριά μπορείς να ρωτήσεις σε εξουσιοδοτημένο σέρβις. Νομίζω αλλάζει και η Infoquest μπαταρία που είναι επίσημος αντιπρόσωπος, άρα θα πάρεις σίγουρα γνήσια
raid_av Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δυστηχως η γνησια ειναι πολυ ακριβη.Πηγαινε σε καποια απο ebay. Γνησια μονο στην Infoquest.
zio10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δυστηχως η γνησια ειναι πολυ ακριβη.Πηγαινε σε καποια απο ebay. Γνησια μονο στην Infoquest. Πρέπει να είναι γύρω στο 120άρι...
raid_av Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Πρέπει να είναι γύρω στο 120άρι... Αγορα μονο, αν στην δωσουν στο χερι , κανονικα πρεπει να πας το laptop εκει. Εμενα μου την δωσανε στο χερι λογο καποιας συνεργασιας που ειχα και βεβαια εδωσα και την χαλασμενη πισω γιατι την επιστρεφουν στην Apple, αλλιως παει ακομα πιο ακριβα χωρις επιστροφη της χαλασμενης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα