cabdik Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Αλλά εάν επιτρέπετε οι crucial και μάλιστα o bx1000 δεν είναι τόσο καλός όσο δείχνει στα benchmarks? στις απλες εργασιες της καθημερινοτητας, δεν θα εχεις προβλημα με κανεναν συγχρονο SSD. ομως, οταν αγοραζεις κατι, κοιτας και το μελλον, και το support. σε αυτα, θεωρω, ο OCZ ειναι ενα κλικ καλυτερος, αφ'ενος λογω εγγυησης Shield plus, και αφ' ετερου λογω καλυτερης συμπεριφορας σε βαθος χρονου και με πολυ φορτο εργασιας. και αφου πλεον εχει και καλες τιμες, δεν βλεπω τον λογο να πας σε BX100, που κοστιζει οσο ο 850 EVO...!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefant24 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 στις απλες εργασιες της καθημερινοτητας, δεν θα εχεις προβλημα με κανεναν συγχρονο SSD. ομως, οταν αγοραζεις κατι, κοιτας και το μελλον, και το support. σε αυτα, θεωρω, ο OCZ ειναι ενα κλικ καλυτερος, αφ'ενος λογω εγγυησης Shield plus, και αφ' ετερου λογω καλυτερης συμπεριφορας σε βαθος χρονου και με πολυ φορτο εργασιας. και αφου πλεον εχει και καλες τιμες, δεν βλεπω τον λογο να πας σε BX100, που κοστιζει οσο ο 850 EVO...!!! Να 'σαι καλά φίλε μου !!!!!!!! Άρα εσύ θεωρείς ότι OCZ είναι καλύτερη (πάρα κάποια benchmarks)? Αν είναι έτσι Samung 850 Evo ή καλύτερα OCZ ??!!!!!! Nα ρωτήσω και 2 πραγματάκια ακόμη και δεν θα ξανα ενοχλήσω κανέναν σας γιατί σας κούρασα. Η Sandisk είναι καλή κι αν ναι κατά ποια άποψη ??? Και τέλος από ότι έχω ακούσει η Samsung έχει δικό της πρόγραμμα κλωνοποίησης . Τι είναι κλωνοποίηση και γιατί έχει μόνο η Samsung ????? ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 ολα εξαρτωνται απο το ποσα δινεις εσυ για SSD....! αν το συγκρινεις με το κοστος, ο OCZ φυσικα... στα 55€, εναντι των 70€ του 850..! αν το συγκρινεις με επιδοσεις, 850 Evo...!! εγω συγκρινα τον ARC vs BX100.., και σου ανεφερα οτι, αν ειναι να πληρωσεις τα 70€ του ΒΧ, παρε καλυτερα τον 850 EVO..! η SANDISK ειναι καλη, αλλα νομιζω οχι στα φθηνα μοντελα, χωρις να παιρνω ορκο... ομως..!! η "κλωνοποιηση" δισκου ή cloning ειναι (να το πω απλα..) η αντιγραφη ενος δισκου σε εναν αλλον, αλλα με την διαφορα, οτι ειναι πληρως λειτουργικος, οπως και ο πρωτοτυπος δισκος. αυτο κανουν διαφορα προγραμματα κλωνοποιησης, οπως το Acronis True Image. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefant24 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 ολα εξαρτωνται απο το ποσα δινεις εσυ για SSD....! αν το συγκρινεις με το κοστος, ο OCZ φυσικα... στα 55€, εναντι των 70€ του 850..! αν το συγκρινεις με επιδοσεις, 850 Evo...!! εγω συγκρινα τον ARC vs BX100.., και σου ανεφερα οτι, αν ειναι να πληρωσεις τα 70€ του ΒΧ, παρε καλυτερα τον 850 EVO..! η SANDISK ειναι καλη, αλλα νομιζω οχι στα φθηνα μοντελα, χωρις να παιρνω ορκο... ομως..!! η "κλωνοποιηση" δισκου ή cloning ειναι (να το πω απλα..) η αντιγραφη ενος δισκου σε εναν αλλον, αλλα με την διαφορα, οτι ειναι πληρως λειτουργικος, οπως και ο πρωτοτυπος δισκος. αυτο κανουν διαφορα προγραμματα κλωνοποιησης, οπως το Acronis True Image. NA ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ !!!! ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ!!!!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bardnil Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά επειδή άνοιξα ένα θέμα εδώ σχετικά με ένα build που σκέφτομαι να κάνω για υπολογιστή γραφείου (και για να μην βγαίνω offtopic εκεί), χρειάζομαι έναν 2TB εσωτερικό σκληρό δίσκο στον οποίο θα αποθηκεύονται καθημερινά αρκετά pdf's, word files κ.λπ. Θέλω δηλαδή να ανοίγουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η αγορά επιθυμώ να γίνει από e-shop και αυτός που κοιτάω είναι ο SEAGATE ST2000DM001 2TB BARRACUDA 7200.14, απλά θέλω τις γνώμες σας περί αξιοπιστίας και ταχύτητας για τον συγκεκριμένο μιας και διάβασα κάποια περίεργα online. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δεν χρειάζεται να πάρεις στις 7200 στροφές. Και στις 5400 θα ανοίγουν γρήγορα εφόσον έχεις το λειτουργικό σου σε ssd. Προτίμησε έναν NAS είτε WD είτε Seagate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bardnil Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δεν χρειάζεται να πάρεις στις 7200 στροφές. Και στις 5400 θα ανοίγουν γρήγορα εφόσον έχεις το λειτουργικό σου σε ssd. Προτίμησε έναν NAS είτε WD είτε Seagate. Μάλιστα, απλά αν είναι δυνατόν θα με βοηθούσε κάποια συγκεκριμένη άποψη για τον SEAGATE ST2000DM001 2TB BARRACUDA 7200.14, δηλαδή να τον εμπιστευτώ (τα αρχεία που θα αποθηκεύονται θα αποτελούν μέρος της δουλειάς - εννοείται ότι θα λαμβάνεται και backup αλλά και πάλι) ή να κοιτάξω αλλού; Για παράδειγμα, πιστεύεις ότι ένας WD Green των 2TB θα είναι μήπως ιδανικός; Το μόνο που με προβληματίζει όπως προανέφερα είναι να ανοίγουν/επεξεργάζονται/αποθηκεύονται ταχύτατα αρχεία pdf και word. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Τον συγκεκριμένο δίσκο δεν τον έχω δουλέψει αλλά με τα λίγα που έψαξα δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο και γενικά δεν πολύ ασχολούμαι με τους Seagete εκτός από τους NAS. Όχι στους green. Προτίμησε blue ή red. Θα σου πρότεινα και Hitachi αλλά είναι ακριβοί. Όποιον και να πάρεις αν δεν έχεις το λειτουργικό σου σε ssd δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Αν δεν έχεις ssd τότε πάρε δίσκο στις 7200 στροφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Γιατί δεν κοιτάς και στις αγγελίες ??? Υπάρχουν και κάποια (όπως το επάνω) με εγγύηση σφραγισμένο Αυτος λεει τιποτα η καλυτερος αυτος που ειπες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα. Αν δεν ειμαι ζητω συγγνωμη προκαταβολικα. Εχουμε σε ενα 25αρη 840 evo το λειτουργικο. Οταν το samsung magician σε ενημερωνει οτι υπαρχει νεο firmware, αν το περασεις τα δεδομενα σβηνονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Αναλόγως το firmware. Θα το έχει σαν σημείωση κάπου αν είναι να γίνει διαγραφή δεδομένων. Μπορείς βέβαια να googlαρεις τον κωδικό του firmware και να δεις τι συμβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickts1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω έναν δίσκο (χωρητικότητα 1 ή 2 ΤΒ) στον οποίο θα υπάρχουν μόνο video, audio και image αρχεία και στον οποίο θέλω να έχω πρόσβαση μεσω οποιαδήποτε συσκευής στο σπίτι (desktop,laptop,smartphone,smart tv) μέσω wifi. Θα προτιμούσα κάποιον απλό δίσκο + θήκη, για να έχω τη δυνατότητα να διαλέξω δίσκο με τα χαρακτηριστικά που θέλω (χωρητικότητα, εγγύηση). Χρηματικά δε ξέρω πόσο ψηλά θα πρέπει να κινηθώ, δε ξέρω αν θα με κάλυπτε ένα ποσο γύρω στα 120-180€. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ποια η διαφορά του samsung evo 840 με τον 850? Είναι κάποιος απ τους δύο γρηγορότερος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ο 850 είναι λιγάκι πιο γρήγορος, έχει μεγαλύτερη εγγύηση και δεν έχει το πρόβλημα του 840. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Και ένα τελευταίο μιας και σε βρήκα, αφού ο caviar black υποτίθεται ότι είναι λίγο καλύτερος σε επιδόσεις γιατί όλοι προτείνουν τον blue? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις