Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά θα πάρεις 250gb ssd με τις πιο υψηλές ταχύτητες και θα τον έχεις σαν δεύτερο; Βάλε τον καινούργιο σαν βασικό και τον παλιό σαν library για το steam. Μπορείς να αλλάξεις τον προορισμό που θα τα αποθηκεύει από κει που λέει

Steam->Settings->Downloads->Steam Library Folders.

τα windows ειναι αντιγραφη και δεν εχω το cd να τα γραψω στον καινουργιο οποτε αναγκαστικα..αλλα σκεφτομαι να ελαφρωσω τον 120αρι οσο γινεται μεταφερωντας τα ολα στον καινουργιο και αφηνωντας στον παλιο ουσιαστικα μονο το λειτουργικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια Γενικη - γρήγορη ερώτηση παιδες.κατά την πρώτη χρήση ενός ssd αντί Για Καθαρή εγκατάσταση λειτουργικού πειράζει να του περάσω κλώνο μέσω Norton ghost??

Μια Γενικη - γρήγορη ερώτηση παιδες.κατά την πρώτη χρήση ενός ssd αντί Για Καθαρή εγκατάσταση λειτουργικού πειράζει να του περάσω κλώνο μέσω Norton ghost??

Όχι βέβαια. Αν υπήρχε πρόβλημα δεν θα σχολούμασταν με κλώνους.

ελεγα να αποφυγω την ταλαιπωρια αλλα νομιζεις οτι αξιζει να το κανω;

Άμα είναι να αποθηκεύεις μόνο παιχνίδια σ' αυτόν γιατί να πάρεις ssd; Μόνο και μόνο για το γρήγορο loading; Δεν αξίζει. Πάρε έναν hdd WD 1TB Blue αν είναι στα 50 ευρώ να βάλεις όσα παιχνίδια θες.

• Like 1

λίγο απλοική και πιθανότητα ξανατοποθετημένη η ερώτηση μου αλλά έχω κολλήσει στο εξής θέμα:

να πάω απλά και ωραία στον 850evo 250GB που είναι και value for money (https://www.skroutz.gr/s/5895583/Samsung-850-Evo-250GB.html) και μου δίνει αρκετή χωρητικότητα; 
ή αξίζει να θυσιάσω τα 2πλάσια GB για να πάω στον pro, ανεβαίνοντας και λίγο σε τιμή (https://www.skroutz.gr/s/5157707/Samsung-850-Pro-128GB.html)

τα windows partition μου δεν υπερέβαιναν τα 80GB (μην πω τα 50GB) αλλά πάντα ήταν μέρος ένος μεγαλύτερου δίσκου που στη χειρότερη τα έκανα και extend. ενώ εδώ στα 120 τερματίζει το θέμα. 

ναι, κοιτα σε blue

Οι Caviar Blue είναι οι παλιοί και οι Βlue είναι οι καινούριοι; Εκτός από το όνομα έχουν καμία άλλη διαφορά;

edit: Βασικά με το όνομα δεν έβγαλα άκρη, απλά υπάρχουν 2 εκδόσεις, η WD10EZEX στα 7200rpm και η WD10EZRZ στα 5400rpm.

λίγο απλοική και πιθανότητα ξανατοποθετημένη η ερώτηση μου αλλά έχω κολλήσει στο εξής θέμα:

να πάω απλά και ωραία στον 850evo 250GB που είναι και value for money (https://www.skroutz.gr/s/5895583/Samsung-850-Evo-250GB.html) και μου δίνει αρκετή χωρητικότητα; 

ή αξίζει να θυσιάσω τα 2πλάσια GB για να πάω στον pro, ανεβαίνοντας και λίγο σε τιμή (https://www.skroutz.gr/s/5157707/Samsung-850-Pro-128GB.html)

τα windows partition μου δεν υπερέβαιναν τα 80GB (μην πω τα 50GB) αλλά πάντα ήταν μέρος ένος μεγαλύτερου δίσκου που στη χειρότερη τα έκανα και extend. ενώ εδώ στα 120 τερματίζει το θέμα. 

τα windows partition μου δεν υπερέβαιναν τα 80GB (μην πω τα 50GB) αλλά πάντα ήταν μέρος ένος μεγαλύτερου δίσκου που σ

Η απάντηση βρίσκεται στην προηγούμενη σελίδα.

Οι Caviar Blue είναι οι παλιοί και οι Βlue είναι οι καινούριοι; Εκτός από το όνομα έχουν καμία άλλη διαφορά;

edit: Βασικά με το όνομα δεν έβγαλα άκρη, απλά υπάρχουν 2 εκδόσεις, η WD10EZEX στα 7200rpm και η WD10EZRZ στα 5400rpm.

Πάρε αυτόν στις 7200rpm, είναι λιγάκι πιο γρήγορος.

διάβασα τις αρκετές τελευταιες σελιδες συμπεριλαμβανομένου και αυτού που λες.

όμως η φίλος δεν έθεσε το δίλημμα το δικό μου ( έψαχνε τις διαφορές άναμεσα σε evo/pro και ούτε σκεφτόταν για pro συγκεκριμένα ) εν συνεχεία του προτάθηκε ο 250 evo λόγω τιμής  και από το να πάει σε 120 πήγε σε 250 ( άλλωστε στα μοντέλα evo η διαφορά της τιμής για τις 2 αυτες χωρητικότητες είναι ελάχιστη σε σχέση με τη διαφορά στα pro μοντέλα ) 

εγώ αποκλείοντας το ενδεχόμενο αγορας του 250άρη pro, ρωτώ αν αξίζει χρηματικά η αγόρα μικρότερης χωρητικότητας δίσκου μόνο και μόνο για την παραπάνω εγγύηση και το πλήθος δεδομένων που μπορούν να (επαν)εγγραφούν. 

και αν πρακτικά επηρεάζει τη χρήση και στους ssd το αν θα τους τιγκάρεις. όσο να ναι τον 120άρη μπορεί και να τον γεμίσεις με το λειτουργικό και όποιες εφαρμογές.

ευχαριστώ.

Η απάντηση βρίσκεται στην προηγούμενη σελίδα.

διάβασα τις αρκετές τελευταιες σελιδες συμπεριλαμβανομένου και αυτού που λες.

όμως η φίλος δεν έθεσε το δίλημμα το δικό μου ( έψαχνε τις διαφορές άναμεσα σε evo/pro και ούτε σκεφτόταν για pro συγκεκριμένα ) εν συνεχεία του προτάθηκε ο 250 evo λόγω τιμής  και από το να πάει σε 120 πήγε σε 250 ( άλλωστε στα μοντέλα evo η διαφορά της τιμής για τις 2 αυτες χωρητικότητες είναι ελάχιστη σε σχέση με τη διαφορά στα pro μοντέλα ) 

εγώ αποκλείοντας το ενδεχόμενο αγορας του 250άρη pro, ρωτώ αν αξίζει χρηματικά η αγόρα μικρότερης χωρητικότητας δίσκου μόνο και μόνο για την παραπάνω εγγύηση και το πλήθος δεδομένων που μπορούν να (επαν)εγγραφούν. 

και αν πρακτικά επηρεάζει τη χρήση και στους ssd το αν θα τους τιγκάρεις. όσο να ναι τον 120άρη μπορεί και να τον γεμίσεις με το λειτουργικό και όποιες εφαρμογές.

ευχαριστώ.

Μέχρι να γίνει αυτό θα περάσουν ρκετά χρόνια και μέχρι τότε θα έχεις αγοράσει άλλους ssd.

Αυτό ακριβώς..για τον ίδιο λόγο προτάθηκε στο παλικάρι ο Evo. Άσε που τους ssd γενικά δεν είναι καλό να τους γεμίζεις. Δηλαδή σκοπεύεις να κρατήσεις έναν 120αρι ssd 10 χρόνια; Και τον 850 Pro 250gb να σου δίναν στην ίδια τιμή με τον Evo σε λιγότερο από 5 χρόνια θα έχεις ψηθεί να αγοράσεις καινούργιο που λογικά θα έχει τις διπλάσιες ταχύτητες και ανθεκτικότητα από τους σημερινούς.

• Like 1

Ωραία. άρα ειστε της γνώμης καλύτερα να πληρώσεις τα GB και όχι την ποιότητα. 
Και γω έκλεινα στο να πάω στα πιο πολλά GB και ας μην γεμίσει κιόλας. απλώς ήθελα κάποιον να μου το υποστηρίξει για τον δικό του υποκειμενικό λόγο. 

ευχαρίστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα :)

Για 500gb vfm ssd να πάω στον Samsung 850 Evo 500GB ή υπαρχει κάτι άλλο?

Τον θελω για βασικό δίσκο όπου θα μπούνε τα windows, εφαρμογές και τίποτα παιχνίδια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...