Physiciant Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Σε ταχύτητες δεν έχουν διαφορά..απειροελάχιστες. Η μεγάλη τους διαφορά είναι στο σύνολο των δεδομένων που μπορούν να γραφούν στο δίσκο πριν χαλάσει. Ο Evo έχει 70-75TB αν δε κάνω λάθος ενώ ο Pro τα διπλάσια γι' αυτό έχει 10 χρόνια εγγύηση. Κανείς όμως δε πρόκειται να κρατήσει ssd πάνω από 5 χρόνια. Οπότε πάρε τον 850 Evo 250GB και θα είσαι υπερευχαριστημένος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisnik89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 εγώ θα έχω μόνο το λογισμικό και μερικά προγράμματα δεν θα αντέξει λίγο παραπάνω εάν τον είχα και για τα δεδομένα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 βαλε οτι θες μεσα βρε , δεν υπαρχει θεμα. κοιτα να τον χαρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Πάρε 120gb τότε. Γιατί να αντέξει παραπάνω αν βάζεις περισσότερα data μέσα; Όσο λιγότερα write/delete κάνεις στο δίσκος τόσο περισσότερο θα αντέξει. Αλλά τα 70TB είναι πάρα πολλά ήδη. Δηλαδή αν δεν χρησιμοποιείς τον ssd για να κάνεις download torrents κτλ δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisnik89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 έγινε να είστε καλά για την βοήθεια σας κατέληξα στον 250 αφού δεν έχουν διάφορες στην ταχύτητα εάν υπάρχει κάτι άλλο που είναι σημαντικό για τους δίσκους ενημερώστε με να έχω μια σχετική ιδέα... ευχαριστώ και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/7662657/Transcend-SSD370S-128GB.htmlαυτος που κοιταζα δε λεει τιποτα; γιατι σε κανα δυο review που διαβασα φαινεται κομπλε http://www.cnet.com/products/transcend-ssd370s/ Σε αυτή την τιμή δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές. Από επιδόσεις καλός είναι. Το πιο σημαντικό είναι η αξιοπιστία και με τα λίγα που έψαξα δεν βρήκα κάτι θετικό ή αρνητικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Σε αυτή την τιμή δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές. Από επιδόσεις καλός είναι. Το πιο σημαντικό είναι η αξιοπιστία και με τα λίγα που έψαξα δεν βρήκα κάτι θετικό ή αρνητικό. η αξιοπιστια ειναι που με ενδιαφερει και μενα, γιαυτο καθομαι και το ψαχνω. Αλλίως θα είχα πάρει εξ αρχής έναν και τέλος. Μετά το φιάσκο με τον 840 evo, είμαι πιο διστακτικός στην αγορά ssd, την πάτησα μια φορα, δε το ξανακάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasece Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά κοιταω στο 1Tb σε wd. Αλλά δεν καταλαβαίνω τι διάφορες έχουν τα χρώματα. Green, black, red, blue κλπ τι σημαίνουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά κοιταω στο 1Tb σε wd. Αλλά δεν καταλαβαίνω τι διάφορες έχουν τα χρώματα. Green, black, red, blue κλπ τι σημαίνουν; Ανάλογα τι ψάχνεις. Αν θες για αποθήκη πας σε red,blue,green στις 5400 στροφές. Αν τον θες για λειτουργικό τότε black ή blue στις 7200 στροφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά κοιταω στο 1Tb σε wd. Αλλά δεν καταλαβαίνω τι διάφορες έχουν τα χρώματα. Green, black, red, blue κλπ τι σημαίνουν; green είναι για εξοικονομιση ενεργειας, τους αποφευγεις. blue είναι η φθηνη σειρα black είναι η ακριβή σειρα (με περισσότερη εγγύηση) προσωπικα αγοράζω blue. Καλές επιδόσεις, καλές τιμές, μειωμένη εγγύηση σε σχέση με τους black, για μένα αξίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasece Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Έχω ssd με το λειτουργικό, άρα κοιτάζω blue; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 ναι, κοιτα σε blue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
national Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα εχω εναν 120αρι που πλεον εχει φουλαρει και δεν με καλυπτει,σκεφτομαι να παρω καινουργιο και εχω καταληξει σε αυτον που προτεινεται παραπανω (evo 850 240gb) τον παλιο ομως δεν θελω να τον αφησω αφου απο εκει τρεχουν τα windows και εχω περασμενα και κανα 2 games,θα μπορω να τον εχω αυτον σαν δευτερο και να αποθηκευω καινουργια παιχνιδια απο το steam στο δευτερο;(δεν θυμαμαι ποτε να με ρωταει που θα το κατεβασει αρα παντα το κανει στον C;επισης η εγκατασταση του σαν δευτερο ειναι γρηγορη; ) ευχαριστω και συγνωμη για την αγνοια μου στα βασικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasece Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Τέλεια, ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Έχω ssd με το λειτουργικό, άρα κοιτάζω blue; Κοίτα και σε red αλλά είναι λίγο πιο ακριβοί..όχι πολύ όμως. Βασικά υπάρχουν και οι Red Pro που είναι αρκετά πιο ακριβοί. καλησπερα εχω εναν 120αρι που πλεον εχει φουλαρει και δεν με καλυπτει,σκεφτομαι να παρω καινουργιο και εχω καταληξει σε αυτον που προτεινεται παραπανω (evo 850 240gb) τον παλιο ομως δεν θελω να τον αφησω αφου απο εκει τρεχουν τα windows και εχω περασμενα και κανα 2 games,θα μπορω να τον εχω αυτον σαν δευτερο και να αποθηκευω καινουργια παιχνιδια απο το steam στο δευτερο;(δεν θυμαμαι ποτε να με ρωταει που θα το κατεβασει αρα παντα το κανει στον C;επισης η εγκατασταση του σαν δευτερο ειναι γρηγορη ευχαριστω και συγνωμη για την αγνοια μου στα βασικα. Καλά θα πάρεις 250gb ssd με τις πιο υψηλές ταχύτητες και θα τον έχεις σαν δεύτερο; Βάλε τον καινούργιο σαν βασικό και τον παλιό σαν library για το steam. Μπορείς να αλλάξεις τον προορισμό που θα τα αποθηκεύει από κει που λέει Steam->Settings->Downloads->Steam Library Folders. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις