Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πόσα giga είναι τα παιχνίδια σου?

Είμαι γύρω ~300 τώρα αλλά να φανταστείς έχω σβήσει αρκετά.

αν εισαι καλυμενος με μισο tera γιατι οχι??

ποιον ssd εχεις τωρα?

Samsung 840 τα παιχνίδια τα έχω σε άλλους δίσκους HDD

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ποσα gb ειναι ο 840?

120GB

στην θεση σου  θα τον εδινα τον sasmung και θα πηγαινα σε τρεις 240gb και θα τους ειχα σε raid_0 (και πιστευω οτι με 700gb εισαι οκ)

ή θα επαιρνα εναν sshd υβριδικο   https://www.skroutz.gr/s/3909982/Seagate-Desktop-SSHD-1TB-ST1000DX001.html

Ένας 500άρης ssd θα σε καλύψει αλλά αν τον γεμίσεις και άλλο είναι πιθανόν να θες μεγαλύτερο οπότε τζάμπα τα λεφτά. Πάρε έναν hdd στις 7200 στροφές όπως ένας WD Blue. Υπάρχει και ο αντίστοιχος στις 5400 στροφές. Είναι φθηνός ο δίσκος και το Budget σου μεγαλύτερο. Μπορείς να πάρεις και έναν 250άρη ssd και να έχεις σε αυτόν 3-4 παιχνίδια αυτά που παίζεις συχνότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα 500gb θα σου ηταν αρκετα η οχι?

παιζει ρολο και ο cpu σου.. πολυ κακος και ο δισκος που πηρες ειναι μετριος.. αντικατεστησε τον με αυτον να δεις γενικα διαφορα

http://www.ebay.com/itm/1pcs-INTEL-N3540-SR1YW-CPU-Chip-/281850485990?hash=item419f991ce6:g:m9sAAOSwhAZWBsca

Εχω την εντύπωση οτι o cpu ειναι ενσωματομένος στη μητρική η οπία είναι Sata II 

ο ssd γιατί δεν είναι καλός?

Corsair force LS 120Gb Sata III 6Gb/s

Εχω δει διαφορά προς το καλήτερο στήν ταχύτητα του laptop και την κατανάλωση ρεύματος αλλα βλεπω πτώση στο adsl και δεν ξερω αν φταίει ο δισκος ή κατι άλλο

το μοντεμ ειναι ενα ZTE ZXHN , αθλιο αλλα δεν αλάζει προς το παρόν.

Επεξ/σία από anstik

Εχω την εντύπωση οτι o cpu ειναι ενσωματομένος στη μητρική η οπία είναι Sata II 

ο ssd γιατί δεν είναι καλός?

Corsair force LS 120Gb Sata III 6Gb/s

Εχω δει διαφορά προς το καλήτερο στήν ταχύτητα του laptop και την κατανάλωση ρεύματος αλλα βλεπω πτώση στο adsl και δεν ξερω αν φταίει ο δισκος ή κατι άλλο

το μοντεμ ειναι ενα ZTE ZXHN , αθλιο αλλα δεν αλάζει προς το παρόν.

βασικα θα τσεκαρω αν αλλαζει ο cpu. πιο μοντελο εχεις?

εχω αν δεις και στην υπογραφη μου τον ιδιο δισκο σε 240 και δεν ειμαι ενθουσιασμενος.. σιγουρα ειναι καλυτερος και με διαφορα απο ολους τους απλους δισκους αλλα υπαρχουν πολυ καλυτεροι..δυστηχως η corsair στο θεμα ssd δεν εχει βαλει τα καλυτερα της.εχω δει τους samsung και κατι adata και μου φαινεται σαν απλως δισκος σε σχεση με αυτους..

το δυκτυο εχει αλλου θεμα,οχι σε σχεση με τον ssd.

τελικα δεν αλλαζει..δυστυχως...

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να μου προτείνετε έναν εξωτερικό 1tb καθώς ο προηγούμενος wd 500 gb τα έπαιξε. Δεν έχω θέμα να είναι της ίδιας εταιρείας.

βασικα θα τσεκαρω αν αλλαζει ο cpu. πιο μοντελο εχεις?

εχω αν δεις και στην υπογραφη μου τον ιδιο δισκο σε 240 και δεν ειμαι ενθουσιασμενος.. σιγουρα ειναι καλυτερος και με διαφορα απο ολους τους απλους δισκους αλλα υπαρχουν πολυ καλυτεροι..δυστηχως η corsair στο θεμα ssd δεν εχει βαλει τα καλυτερα της.εχω δει τους samsung και κατι adata και μου φαινεται σαν απλως δισκος σε σχεση με αυτους..

το δυκτυο εχει αλλου θεμα,οχι σε σχεση με τον ssd.

τελικα δεν αλλαζει..δυστυχως...

Για τον Evo850 της Samsung πιγενα αλλα μου φενεται οτι εκανα βλακεια απ'οτι διάβασα..με τον Corsair και τωρα ειναι αργα, τον εχω βαλει πανω

Αλλα ετσι κι αλιως κι ο corsair απο τον HDD που ειχα πριν ειναι αρκετα πιο γρηγορος

Το laptop το εχω για απλη χρηση

ο cpu δεν αλάζει ουτε RAM περνει μεγαλήτερη

Το μονο που θα κανω αργοτερα ειναι να βγαλω DVD player εξωτερικο και να βαλω δευτερο ssd240 διπλα στον corsair

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια για βοηθηστε με
Για το xbox one ηθελα εναν εξωτερικο με usb3

και βλέπω έναν ιντενσο 3tb με 105 ευρώ στον κωτσο(το url από κάτω)

που εχει κ καλη τιμουλα ειναι οκ;
Ανησυχω για τη μαρκα αλλα τρελη τιμη..

Και αγοραζοντας το εχω 8000 ποντους στην alpha bonus για να παρω σαμσουγκ 850 εβο τον 240αρη στα 80 ευρα απο κωτσο παλι..

edit

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/storage-hard-disk-drives-and-usb-sticks/external-hdd/142827-intenso-3tb-usb-3.0-3.5'

έβαλα το http  στοπλαι να χετε url

Επεξ/σία από mertaghon

και βλέπω έναν ιντενσο 3tb με 105 ευρώ στον κωτσο(το url από κάτω)

που εχει κ καλη τιμουλα ειναι οκ;

Ανησυχω για τη μαρκα αλλα τρελη τιμη..

να μην ανησυχείς για τη μάρκα. Η intenso δεν φτιαχνει σκληρους δίσκους. Μέσα θα χει seagate/western digital/toshiba hdd

Καλησπέρα έχω ένα λάπτοπ hp compaq cq 61 220sv 5-6 χρόνων και μιας και χάλασε ο σκληρός σκέφτομαι να βάλω έναν ssd! Θα μ άρεσε να βάλω έναν 240gb αλλά και με 120 την κάνω τη δουλειά μου! Το budget μου είναι 65-70 αλλά αν γίνεται και παρακάτω ακόμη καλύτερα! Τι έχετε να μου προτείνετε; Χρόνια πολλά σε όλους :)

Καλησπέρα έχω ένα λάπτοπ hp compaq cq 61 220sv 5-6 χρόνων και μιας και χάλασε ο σκληρός σκέφτομαι να βάλω έναν ssd! Θα μ άρεσε να βάλω έναν 240gb αλλά και με 120 την κάνω τη δουλειά μου! Το budget μου είναι 65-70 αλλά αν γίνεται και παρακάτω ακόμη καλύτερα! Τι έχετε να μου προτείνετε; Χρόνια πολλά σε όλους :)

Πάρε έναν μεγαλύτερο για να είσαι ήσυχος σχετικά με χωρητικότητα. Ο μικρός μπορεί να γεμίσει εύκολα και τους ssd δεν είναι καλό να τον γεμίζουμε. 

http://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi/m/469/Sandisk/f/342913/101-%CE%AD%CF%89%CF%82-150GB.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...