Liakos10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Στην πράξη μπορεί και να μη δεις καν διαφορά αλλά όπως και να 'χει τα 5 χρόνια εγγύησης του Samsung είναι δέλεαρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos KinG Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 λες ε ? αρχικα και εγω για τον Samsung 850 Evo 1TB πηγενα αλλα μου γυαλισε και ο Sandisk Ultra II SSD 960GB αλλα οντος μικρες οι διαφορες . 30€ 3 χρονια εγγύηση ακομα wurf. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patousitsas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 καλησπέρα σας παιδιά. θα μπω κατευθείαν στο θέμα χρειάζομαι έναν εξωτερικό δίσκο για να βάζω μέσα αρχεία ταινίες σειρές που θέλω κτλ (σκεφτόμουν για 2T χωρητικότητα) δεν μπορώ να καταλήξω όμως σε μοντέλο. έχω εδώ και 3-4 χρόνια έναν seagate του 1T ( σχεδόν τον γέμισα όμως ) που λειτουργεί απροβλημάτιστα. ένας φίλος μου πρότεινε να πάρω δίσκο που έχει τουλάχιστον 3 χρόνια εγγύηση. από ότι είδα μόνο οι WD έχουνε 3 χρόνια αλλά έχουνε πολλά μοντέλα και δεν έχω καταλάβει τις διαφορές αναμεταξύ τους. υπάρχει κανένας καλός εξωτερικός δίσκος να μου προτείνεται σε budget μέχρι 120 euro περίπου? μήπως είναι περισσότερο worth να πάρω 1T σκληρό αντί για 2T? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandoctor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 5 ποστ πιο πάνω έχω φωτογραφία. Sata II λέει ότι είναι ο υπάρχων HDD απλα η motherboard είναι σαν ανώνυμη. Sony motherboard ή καπως έτσι. Δε μπορώ να βρω παραπάνω στοιχεία ούτε απο Cpu-z. Το παίρνω πίσω αυτό που έγραψα, SATA σκέτο λέει ότι είναι ο υπάρχων σκληρός. Το θέμα είναι ότι δε μπορώ να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ πληροφορίες για τη μητρική μου. Το λάπτοπ είναι Vaio VGN-FW21Z. Όποιος μπορεί και θέλει, ας βοηθήσει παρακαλώ. Και ερωτώ, ΑΝ τελικά η μητρική είναι αρχαία και υποστηρίζει SATA σκέτο, αξίζει να βάλω πάνω ssd ή θα σέρνεται και θα παέι τζάμπα καινούριος δίσκος;;; Please παιδιά όποιος γνωρίζει κάτι να απαντήσει γιατί η υγεία του σκληρού έπεσε στο 34% και έχει αρχίσει να με λούζει κρύος ιδρώτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Το παίρνω πίσω αυτό που έγραψα, SATA σκέτο λέει ότι είναι ο υπάρχων σκληρός. Το θέμα είναι ότι δε μπορώ να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ πληροφορίες για τη μητρική μου. Το λάπτοπ είναι Vaio VGN-FW21Z. Όποιος μπορεί και θέλει, ας βοηθήσει παρακαλώ. Και ερωτώ, ΑΝ τελικά η μητρική είναι αρχαία και υποστηρίζει SATA σκέτο, αξίζει να βάλω πάνω ssd ή θα σέρνεται και θα παέι τζάμπα καινούριος δίσκος;;; Please παιδιά όποιος γνωρίζει κάτι να απαντήσει γιατί η υγεία του σκληρού έπεσε στο 34% και έχει αρχίσει να με λούζει κρύος ιδρώτας. Σύμφωνα με το Chipset και το ICH που έχεις θεωρώ ότι έχεις sata II. Στο speccy άνοιξε το storage στην αριστερή στήλη. Το MAX Transfer mode τι γράφει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandoctor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Σύμφωνα με το Chipset και το ICH που έχεις θεωρώ ότι έχεις sata II. Στο speccy άνοιξε το storage στην αριστερή στήλη. Το MAX Transfer mode τι γράφει? Max Transfer mode SATA I 1.5Gb/s. Το θέμα είναι ότι σύμφωνα με το chipset μου (intel pm45 express και το αντίστοιχο southbridge 82801IM (ICH9-M), στο wikipedia λέει ότι υποστηρίζει και SATA 3Gb/s. Αυτό είναι το περοφημο SATA II η ΙΙΙ; Υπάρχει λοιπόν πιθανότητα απλά να έβαλε ο κατασκευαστής τέτοιο δίσκο, ενώ η μητρική σηκώνει παραπάνω; Παραθέτω και φωτό. Thanks BlueBlood. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Sata 3Gb/s είναι το sata II. Sata 6Gb/s είναι το sata III. Ναιο δίσκος σου να είναι sata I. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο οι κατασκευαστές να βάζουν δίσκους μικρότερης επικοινωνίας για να την βγάλουν πιο φθηνά. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandoctor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Sata 3Gb/s είναι το sata II. Sata 6Gb/s είναι το sata III. Ναιο δίσκος σου να είναι sata I. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο οι κατασκευαστές να βάζουν δίσκους μικρότερης επικοινωνίας για να την βγάλουν πιο φθηνά. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Είσαι ωραίος γαλαζοαίματε!! Πάω να πάρω σκληρό!! Θα επανέλθω με μετρήσεις όταν τον βάλω! (αν δεν εκραγεί το σπίτι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anstik Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Έχω 1.5 χρόνο ενα ASUS X551M και τις ταλευταίες μερες μου βγαζει στο HDSentinel αυτο : 5 Reallocated sector count Yγεία 0% -Προβλέπεται Βλάβη Θερμοκρασία 28%-30% Δείχνει οτι υπάρχει βλάβη στήν επιφάνεια του δίσκου ή στίς κεφαλές ανάγνωσης/εγγραφής. Θελω να τον αλλάξω με εναν SSD 120GB και θα είθελα γνώμες, τι δίσκο να πάρω? ASUS X551M Intel Celeron N2830 2.16GHz RAM 4GB Windows 8.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axouu Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 http://www.ebay.com/itm/Toshiba-MK6475GSX-HDD2L02-D-UL02-B-FW-GT002D-640gb-2-5-Sata-Hard-Drive-/190795180119Παιδιά είναι Sata 2 ή 3; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 http://www.ebay.com/itm/Toshiba-MK6475GSX-HDD2L02-D-UL02-B-FW-GT002D-640gb-2-5-Sata-Hard-Drive-/190795180119Παιδιά είναι Sata 2 ή 3; Γιατί κοιτάς used και μάλιστα από εξωτερικό. Με τόσα χρήματα παίρνεις καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axouu Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί κοιτάς used και μάλιστα από εξωτερικό. Με τόσα χρήματα παίρνεις καινούργιο. Απλώς έχω τον συγκεκριμένο στα χέρια μου και δεν μπορώ να καταλάβω εάν είναι Sata 2 ή 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ότι και να ναι οι ταχύτητες του θα είναι οι ίδιες σε όποια θύρα και να τον τοποθετήσεις. Οι μηχανικοί δίσκοι δε μπορούν να εκμεταλλευτούν το sata3 interface. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axouu Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ότι και να ναι οι ταχύτητες του θα είναι οι ίδιες σε όποια θύρα και να τον τοποθετήσεις. Οι μηχανικοί δίσκοι δε μπορούν να εκμεταλλευτούν το sata3 interface. Απλώς ρωτάω επειδή θέλω να τον βάλω στο Xbox One σαν εξωτερικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις