Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειχα κανει μια ερωτηση λιγα ποστ πιο πανω για ssd 240 γβ.

βασικα θελω να τον βαλω στη θεση του cdrom και να κρατησω αυτον που εχει τωρα για τα αρχεια μου. δε παιζω παιχνιδια στο πισι μονο ιντερνετ και ταινιες, αξιζει να διαθεσω 100 ευρω για ενα 240αρι η να παρω ενα μικρο για το λειτουργικο και κανα 2 εφαρμογες; σε αυτη τη περιπτωση και με δεδομενο οτι εχω 10αρια ποση ειναι η ελαχιστη  χωρητικοτητα που πρεπει να εχει ο δισκος;

Ένας 120άρης σου είναι αρκετός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολύ καλός δίσκος είναι ο sandisk ulta ii

Θα ρωτησω κάτι μ τ φτοχω μ το μιαλο όταν κάποιος θέλει ν πάρει ssd τι πρέπει ν κοιτάξει γ ν δει αν ο δίσκος είναι αξιόλογος?

Καλημέρα σας παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε τον οικονομικότερο κατα την γνώμη σας σκληρό εξωτερικό 1ΤΒ τον θέλω κυρίως για να κάνω τα formt μου γιατί οι hdd μου γέμισαν

Ευχαριστώ

@frapes87

Αποψη μου δεν υπαρχει λογος για εξωτερικο αν δεν τον μετακινεις. Αν ξερεις να βαλεις ενα εσωτερικο θα μπορουσες να παρεις εναν εσωτερικο να τον βαλεις να κανεις την δουλεια σου και μετα σε καποια φαση να παρεις ενα docking station με ενα 20-30αρι στο οποιο βαζεις εσωτερικους δισκους και με USB 3.0 συνδεση απο αυτο τους εχεις σαν εξωτερικους.

Τι κερδιζεις:
-Αρχικα η διαφορα ενος εσωτερικου με εναν εξωτερικο ειναι 10-20€ οσο ενα φθυνο dokcing station.
-Στο docking station μπορεις να βαζεις οποιο δισκο εσωτερικο θες αρα κερδος παλι.
-Τα Docking station για δυο δισκους μπορουν να κανουν back up απο τον εναν στον αλλο.

Link.png Site: Docking_stations

Καλησπέρα παιδιά. θα ήθελα την γνώμη σας, έχω κάψει τον σκληρό δίσκο (seagate Momentus 5400.6 500 GB) από Asus X52J Intel core i3. Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτόν ή να αγοράσω τον ίδιο; Ευχαριστώ καλή συνέχεια...

Καλησπέρα παιδιά. θα ήθελα την γνώμη σας, έχω κάψει τον σκληρό δίσκο (seagate Momentus 5400.6 500 GB) από Asus X52J Intel core i3. Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτόν ή να αγοράσω τον ίδιο; Ευχαριστώ καλή συνέχεια...

Πάρε έναν NAS hdd είτε Seagate είτε WD. Έχεις/έχουμε καλύτερη αξιοπιστία. Προσωπικά προτιμώ τους WD Red.

• Like 1

@frapes87

Αποψη μου δεν υπαρχει λογος για εξωτερικο αν δεν τον μετακινεις. Αν ξερεις να βαλεις ενα εσωτερικο θα μπορουσες να παρεις εναν εσωτερικο να τον βαλεις να κανεις την δουλεια σου και μετα σε καποια φαση να παρεις ενα docking station με ενα 20-30αρι στο οποιο βαζεις εσωτερικους δισκους και με USB 3.0 συνδεση απο αυτο τους εχεις σαν εξωτερικους.

Τι κερδιζεις:

-Αρχικα η διαφορα ενος εσωτερικου με εναν εξωτερικο ειναι 10-20€ οσο ενα φθυνο dokcing station.

-Στο docking station μπορεις να βαζεις οποιο δισκο εσωτερικο θες αρα κερδος παλι.

-Τα Docking station για δυο δισκους μπορουν να κανουν back up απο τον εναν στον αλλο.

Link.png Site: Docking_stations

Σόρρυ που άργησα να απαντήσω το ζύγιζα.

Η ιδέα σου ομολογώ ότι είναι πάρα πολύ πρακτική όμως αυτήν την στιγμή δέν με συμφέρει

διότι:

https://www.skroutz.gr/s/2230191/Toshiba-DT01ACA100-1TB.html

http://www.skroutz.gr/s/7248447/LC-Power-LC-DOCK-U3.html

http://www.buy-more.gr/...more--and--el/category-3/category-10/category-74/fantec-3.5-hdd-protective-case.html

είμαστε στα 78,35€ έβαλα station με 2 slots και μία θήκη γιατί δέν θα ήθελα να έχω χύμα έναν hdd σε κάποιο ντουλάπι. Επίσης δέν βάζω μεταφορικά στίς τιμές και τα 3 προιόντα από διαφορετικά μαγαζιά άρα x3 μεταφορικά και είμαι σε νησί και τσούζουν

https://www.skroutz.gr/s/444325/Toshiba-Stor-E-2-5-1TB-USB-3-0.html  60€

Τον βρίσκω στον Κωτσόβολο και δέν πληρώνω μεταφορικά. Το έχω καθυστερήσει ήδη πάρα πολύ το φορμάτ που ήθελα να κάνω.

Αμα κάποιος έχει να μου προτείνει κάτι καλύτερο είτε πιο φθηνό εξωτερικό είτε πιο οικονομική λύση θα ήταν πολύ καλό

Πάντως η ιδέα σου μου έχει κολλήσει άσχημα άμα βρώ extra budget κάποια στιγμή μάλλον θα το ψάξω το θέμα

Έχω το παρακάτω σύστημα και σκέφτομαι να το αναβαθμίσω ξεκινώντας από το κουτί (που το έχω πάνω από μια δεκαετία) και προσθέτοντας έναν ssd δίσκο.

cpu: intel core 2 quad q8200 2.33 ghz

gpu: geforce 9400 gt

mb: asus p5kpl-am

ram: Kingston DDR2-800MHz 2x2GB

psu: arctic power a-500cx 500w

hdd: western digital caviar black 1tb

Τι λέτε, αξίζει τον κόπο;

Σκεφτόμουν για τον Samsung 850 Evo 250GB...

Ναι με κλειστα ματια. Ακομα και σε sata2 που εισαι θα δεις διαφορα και θα σου μεινει και για αργοτερα αν αποφασισεις να αλλαξεις συστημα.

• Like 4

Καλησπέρα, έχω το laptop Lenovo g580 και θέλω να βάλω ssd. Αυτός θα κάνει δουλειά; http://www.amazon.co.uk/dp/B00P736UEU/ref=asc_df_B00P736UEU30519162?smid=A3P5ROKL5A1OLE&tag=pr-electronics-21&linkCode=df0&creative=22206&creativeASIN=B00P736UEU&ascsubtag=mobileuknew,2137,,36,;a1471209b0861cdd20a8fac7f6a16a49 ποια η διαφορα όταν είναι ...bw;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...