costacurta Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος αν αξίζει πραγματικά να δώσω ένα 50αρι παραπάνω και να πάρω SSD m2 από απλό SSD? (η μητρική μου υποστηρίζει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος αν αξίζει πραγματικά να δώσω ένα 50αρι παραπάνω και να πάρω SSD m2 από απλό SSD? (η μητρική μου υποστηρίζει) Το αν αξίζει εξαρτάται από την χρήση που κάνεις με το pc σου. Ποια είναι η μητρική σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Asus h170 pro. Τι εννοείς χρήση. Παίζω αρκετά games ταινίες και νετ. Υπάρχει κάποιο con στους m2. Είναι πιο εταισθητοι η κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Asus h170 pro. Τι εννοείς χρήση. Παίζω αρκετά games ταινίες και νετ. Υπάρχει κάποιο con στους m2. Είναι πιο εταισθητοι η κάτι τέτοιο? Για την χρήση που κάνεις δεν χρειάζεσαι Μ,2. Ανεβάζουν περμοκρασίες σε σχέση με υους 2.5άρηδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Κάποια πρόταση για καλό MLC ssd 240-256gb στα 90-100€; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alani123321 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια για ssd 120gb μεχρι 50€ τι προτεινετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια για ssd 120gb μεχρι 50€ τι προτεινετε; σε κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=5647283%2C7356755 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια για ssd 120gb μεχρι 50€ τι προτεινετε; Ίσως αυτός, αλλά η γνώμη μου είναι να ανέβεις παραπάνω για αυτόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreez Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παίδες! Θέλω να πάρω έναν εσωτερικό για αποθήκευση, γύρω στο 100ρικο να δώσω. Είμαι ανάμεσα σε seagate 2 TB sshd η σε 3 Tb toshiba η seagate η wd. Να πω την αλήθεια τα 3 Tb δεν τα χρειάζομαι αλλά the bigger the better που λένε και οι αμερικάνοι Η απορία μου είναι: αξίζουν οι hybrid όταν πρόκειται για αποθήκευση ή να πάω σε εναν 3 Tb με 64 mb cache? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια για ssd 120gb μεχρι 50€ τι προτεινετε; σε αυτήν την κατηγορία όλοι έχουν τρανταχτές αδυναμίες. Απεκλεισε σε καθε περιπτωση τον silicon power s60, που αλλαζει συνέχεια controller χωρις διευκρινιση και μνημες που δεν αναγραφουν ποιανου ειναι. Τώρα απο τους υπολοιπους όποιον βρεις πιο φθηνό ή με μεγαλύτερη εγγύηση. patriot blast και apacer panther εχουν tlc γύρω στα 50-60mb/s write, patriot blaze, sandisk z400s και intenso δεν εχουν cache και θα ναι κάτω απο 100mb/s, και μαλλον ειναι η αβολη στιγμή που θα πρεπει καποιος να προτεινει τον kingston v300 αν και αυτός οριακά γύρω στα 100mb/s θα ναι, αλλα sandforce controller μετα απο τοσα χρονια δεν με τραβάει. Sandforce εχει και ο geil zenith a3. Mαλλον στον sandisk θα κατεληγα, αν και έχω και ένα intenso (οταν ειχανε cache πριν τους αλλαξουνε και αυτοι) εδω και 2 χρονια και ειναι μια χαρα, απλώς δεν εχει software κλπ και μην περιμενεις κανα firmware update Τα παραπανω νουμερα ειναι σε ασυμπιεστα δεδομενα ότι εχoυν τελειωσει τα λίγα gb pseudo slc ή οποιον αλλον παρομοιο μηχανισμο χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι ssd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Κάποια πρόταση για καλό MLC ssd 240-256gb στα 90-100€; Και εγώ ψάχνω... βρήκες τίποτα? O OCZ Arc 100 π.χ είναι σε αυτήν την κατηγορία αλλά πρώτον είναι "παλιός", δεύτερον έχει μόνο 3 χρόνια εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulaki1976 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/6690035/Sandisk-SSD-Plus-240GB.html Αυτος λεει τιποτα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Και εγώ ψάχνω... βρήκες τίποτα? O OCZ Arc 100 π.χ είναι σε αυτήν την κατηγορία αλλά πρώτον είναι "παλιός", δεύτερον έχει μόνο 3 χρόνια εγγύηση. Τον bx100 κοιτάω. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2015 από 8elwADSL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Τον bx100 κοιτάω; well ok, πάνω κάτω στα ίδια είναι με τον OCZ (νομίζω). Αλλά όταν βλέπεις τον evo να είναι πιο φτηνός και με 2 χρόνια παραπάνω εγγύηση... δεν ξέρω αν πρέπει καν να το συζητάμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandit650 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 ειχα κανει μια ερωτηση λιγα ποστ πιο πανω για ssd 240 γβ. βασικα θελω να τον βαλω στη θεση του cdrom και να κρατησω αυτον που εχει τωρα για τα αρχεια μου. δε παιζω παιχνιδια στο πισι μονο ιντερνετ και ταινιες, αξιζει να διαθεσω 100 ευρω για ενα 240αρι η να παρω ενα μικρο για το λειτουργικο και κανα 2 εφαρμογες; σε αυτη τη περιπτωση και με δεδομενο οτι εχω 10αρια ποση ειναι η ελαχιστη χωρητικοτητα που πρεπει να εχει ο δισκος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις