Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.e-shop.gr/exoterikos-skliros-toshiba-hdwc120ek3j1-store-canvio-desktop-2tb-35-usb30-black-p-PER.333663

Aυτος ο σκληρος τι σας λεει? Για απλο backup αρκετων σημαντικων αρχειων. Δεν θα εχει πολλες μετακινησεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παλικάρια συγνώμη που ξαναρωτάω αλλά καθαρά απο αξιοπιστία αυτός τι λέει?

http://www.e-shop.gr/ssd-ocz-trn100-25sat3-240g-trion-100-240gb-25-sata3-p-PER.320986

Δεν τον συγκρίνω με 850 evo, αλλά μην είναι και V300 σε ταχύτητα. Αλλά κυρίως από αξιοπιστία!

Δεν μπορεί να διαθέσει η κοπελίτσα πολλά περισσότερα.

Παλικάρια συγνώμη που ξαναρωτάω αλλά καθαρά απο αξιοπιστία αυτός τι λέει?

http://www.e-shop.gr/ssd-ocz-trn100-25sat3-240g-trion-100-240gb-25-sata3-p-PER.320986

Δεν τον συγκρίνω με 850 evo, αλλά μην είναι και V300 σε ταχύτητα. Αλλά κυρίως από αξιοπιστία!

Δεν μπορεί να διαθέσει η κοπελίτσα πολλά περισσότερα.

Τα 10 παραπάνω για τον EVO είναι πολλά περισσοτερα? Δεν νομίζω. Να πάρει τον EVO που είναι δοκιμασμένο από τόσο κόσμο.

Για 10 ευρώ είνα τραγική επιλογή, όσο και αξιόπιστος αν είναι. Είναι σίγουρα από τους πιο αργους.

Περίμενε και άλλες απόψεις. Μην γίνομαι και εγώ κουραστικός.

Τα 10 παραπάνω για τον EVO είναι πολλά περισσοτερα? Δεν νομίζω. Να πάρει τον EVO που είναι δοκιμασμένο από τόσο κόσμο.

Για 10 ευρώ είνα τραγική επιλογή, όσο και αξιόπιστος αν είναι. Είναι σίγουρα από τους πιο αργους.

Περίμενε και άλλες απόψεις. Μην γίνομαι και εγώ κουραστικός.

Δεν αποφασίζω εγώ απλά της τα μεταφέρω, τις ξέρεις μωρέ τις κοπέλες πόσο χοντροκέφαλες μπορούν να γίνουν :P

(προφανώς αστειευόμενος, μην με παρεξηγήσετε κοπελίτσες :D )

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να πάρω αυτόν τον εξωτερικό με άτοκες για storage.

www.kotsovolos.gr/site/computing/storage-hard-disk-drives-and-usb-sticks/external-hdd/142827-intenso-3tb-usb-3.0-3.5''

Τι λέτε;

(λαθος τοπικ ξερω..)

αλλα ρε παιδια , αγορασα τον wd red pro 2tb. κανω τωρα αντιγραφη αρχεια (mp3) καπου στα 400gb.. και ο δισκος κανει πολυ θορυβο!

παχυ τακ τακ-...τακ τακ--...και συνεχιζει ετσι.

οσο δεν εκανε write ηταν λες και ηταν σβηστος, αλλα οσο γραφει κανει σαν κομπρεσερ!

ειχα black καποτε , και δεν εκανε τοσο θορυβο..

ειναι φυσιολογικο?η παμε για rma?

Είσαι σίγουρος ότι είναι από τον σκληρό?

Αν είναι, τον γυρνάς πίσω. Είσαι άτυχος. Έπεσες σε μάπα κομμάτι.

τον εχω σε encloser. οποτε , ναι ειναι στανταρ αυτος.

κανει θορυβο αλλα δεν ξερω..παιζει να ειναι αυτη η λειτουργεια του?

τον εχω σε encloser. οποτε , ναι ειναι στανταρ αυτος.

κανει θορυβο αλλα δεν ξερω..παιζει να ειναι αυτη η λειτουργεια του?

Όχι δεν ακούγεται. Μήπως φταίει το case όπου τον έχεις? Βάλτον κανονικά με sata. Κάνει το ίδιο?

λοιπον.το encloser 'καθετε' πανω σε εναν ξυλινο μπουφε.

ο μπουφες αυτος λειτουργει σαν ηχειο και δυναμωνει κατα πολυ τον ηχο που πραγματικα κανει ο σκληρος..

το encloser , εχει noise insulator της πλακας(δεν ειναι καν λαστιχενια) οποτε , δεν υπαρχει αποσβεση καθολου.

οταν σηκωνω τον σκληρο με το χερι ψηλα , τοτε ακουγεται ενα φυσιολογικο write,spin , απο εναν σκληρο δισκο, 'performance' σειρας.(εγω περιμενα 'green' πραγματα χαχα)

οποτε 99% πιστευω ολα κομπλε :)

• Like 2

λοιπον.το encloser 'καθετε' πανω σε εναν ξυλινο μπουφε.

ο μπουφες αυτος λειτουργει σαν ηχειο και δυναμωνει κατα πολυ τον ηχο που πραγματικα κανει ο σκληρος..

το encloser , εχει noise insulator της πλακας(δεν ειναι καν λαστιχενια) οποτε , δεν υπαρχει αποσβεση καθολου.

οταν σηκωνω τον σκληρο με το χερι ψηλα , τοτε ακουγεται ενα φυσιολογικο write,spin , απο εναν σκληρο δισκο, 'performance' σειρας.(εγω περιμενα 'green' πραγματα χαχα)

οποτε 99% πιστευω ολα κομπλε :)

:angry:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας θελω να αγορασω ενα νεο σκληρο  δισκο  γιατι ο παλιος μου χαλασε

θελω να παρω ενα  δισκο τον  4τβ 

το θεμα πιον να παρω;;

Θελω να τον  αγορασω απο το ε-shop

,μπορειτε να μου προτεινετε  μαρκες δισκου  ΄΄;;;;μεχρι  190 ευρο το πολυ  μπορω να διαθεσω

http://www.e-shop.gr...&filter-10170=1

•  
Επεξ/σία από nivek

Guys, μάλλον ο δίσκος μου αργοπεθαίνει και θέλω να πάω να πάρω έναν άλλον για να μην μείνω χωρίς λάπτοπ. Δεν διαθέτω πολλά χρήματα, κάπου γύρω στα 50ε, οπότε θα σας βάλω τις δυο επιλογές που βρήκα μήπως και ξέρει κανείς κάτι παραπάνω (αλλιώς θα διαλέξω στην τύχη, σας προειδοποιώ! :P ) Το laptop μου είναι το Toshiba Satellite L650D, ο δίσκος είναι SATA 2, 2,5". Δεν θέλω ούτε μεγάλες ταχύτητες, ούτε τεράστια χωρητικότητα (τα 500gb είναι μια χαρά).

Link.png Site: HDDSEAGATE ST500LT012 MOMENTUS 500GB 2.5'' SATA2

ή

Link.png Site: HDDTOSHIBA MQ01ABD050 500GB SATA2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...