Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aυτός εδώ http://www.e-shop.gr/ssd-ocz-trn100-25sat3-240g-trion-100-240gb-25-sata3-p-PER.320986σαν επιδόσεις/αξιοπιστία, λέει τίποτα ρε παιδιά?

Από αξιοπιστία δεν ξέρω γιατί είναι σχετικά καινούργιος το drive. Αλλά από αξιόπιστα review που διάβασα οι επιδόσεις του είναι μέτριες, εως πολύ μέτριες. Θα έλεγα δεν αξίζει η αγορά του.

• Like 1
  • Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από αξιοπιστία δεν ξέρω γιατί είναι σχετικά καινούργιος το drive. Αλλά από αξιόπιστα review που διάβασα οι επιδόσεις του είναι μέτριες, εως πολύ μέτριες. Θα έλεγα δεν αξίζει η αγορά του.

Οκ, ευχαριστώ! Οπότε αξίζουν τα λίγα παραπάνω για 850evo

Δημοσ.

Οκ, ευχαριστώ! Οπότε αξίζουν τα λίγα παραπάνω για 850evo

Έτσι ακριβώς. Αν δεν το βιάζεσαι, έρχονται γιορτές και θα υπάρχουν και άλλες προσφορές. Ήδη ο 850 EVO o 500άρης έπεσε στα 177 από τα 200/200+ μέσα σε 1-2 μήνες.

• Like 1
Δημοσ.

Σκεφτομαι να βαλω ενα φτηνο ssd σε ενα συστημα με sata2 και χωρις ahci. Εχετε να προτεινετε  καποιον ή οποιον και να βαλω δεν θα εχει σημασια?

Δημοσ.

Εχω τον https://www.skroutz.gr/s/397946/Seagate-Barracuda-1TB-SATA-HDD.htmlπραγματικα ευχαριστημενος στο 100% προσφορα απο το eshop στα 49 ευρω !

Σκεφτομαι να βαλω ενα φτηνο ssd σε ενα συστημα με sata2 και χωρις ahci. Εχετε να προτεινετε  καποιον ή οποιον και να βαλω δεν θα εχει σημασια?

https://www.skroutz.gr/s/4996577/Kingston-HyperX-Fury-120GB.htmlοτι καλυτερο φιλε σε καλη τιμη και αργοτερα που μπορει να αναβαθμισεις σε σατα 3  :-D

Δημοσ.

Αναβαθμιση δεν θα υπαρξει. Αργοτερα θα παμε σε καινουριο συστημα απο την αρχη. Απλα αυτο θα μεινει.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!

λοιπον σημερα ειδα τον seagate μου (ST3500418AS - 500Gb) με 94% επιδοση και 100% υγεια.

κανω ενα surface test και βλεπω 1 !2! κατεστραμενο τομο ( Σφάλμα: 23 Παρουσιάστηκε σφάλμα δεδομένων (κυκλικός έλεγχος πλεονασμού)., Τομέας : 88230040, Αποκλεισμός: 903 ) στο 13% 16% του τεστ. (περιμενω ακομα να τελειωσει)

ο δισκος εχει 500 μερες ενεργοποιησης δισκου και 1700 εγγραφες κατα την διαρκεια ζωης του!!

δεν ξερω ποσο και τι θα κρατησει παντως εχω πολυ σημαντικα πραγματα μεσα!

θελω να παρω HDD Western Digital , 2ΤΒ.

τι σειρα μου προτεινετε? θα ηθελα 3χρονια εγγυηση το λιγοτερο! 5 το ιδανικο αλλα να μην ειναι και πολυ ακριβως..

red?purple?SE?RE?black?

green - blue δεν θελω

Δημοσ.

Αν το θέλεις για αποθήκευση πηγαίνεις σε NAS(RED)  και SE. Για καλύτερες ταχύτητες πας σε Black, αλλά δεν τους συμπαθώ και τόσο. Ο RE νομίζω ότι είναι κάτι ενδιάμεσο.

Δημοσ.

αποθηκη ειναι , σπανια κανω μεγαλα read και write.

εχω μεσα full μουσικη.αλλα η συλλογη μου ειναι πολλων χρωνων.

με ενδιαφερει παραπανω η αξιοπιστεια. οποτε λες να παω για red pro?

ο δισκος ειναι 24/7 ανοιχτος. κανει seed και download 24/7 και κανα 10ωρο την μερα παιζει μουσικη.

Δημοσ.

Ναι είτε pro είτε SE. Από ότι καταλαβαίνω είναι σημαντικά αυτά τα δεδομένα. Αν θέλεις σκέψου και την λύση ενός εξωτερικού NAS π.χ. QNAP με RAID1. Είναι πολύ σημαντικό γιατί αν χάσεις έναν δίσκο, τα δεδομένα σου θα παραμείνουν στον άλλον. Σε αυτή τη φάση είμαι και εγώ. Έχω αρκετά δεδομένα (μουσική, ταινίες, προγράμματα, αρχεία).

• Like 1
Δημοσ.

ξεφευγουμε πολυ μετα, αλλα δεν μου κανει κιολας.

γιατι η περιπτωση μου εχει ως εξης.

παιζω μουσικη. οποτε ειναι φορητος ο δισκος σε  encloser.

εχω nas , αλλα πρεπει να αξιωθω να τον φτιαξω (δεν εχει δισκο) και να τον βαλω να περνει back up μια φορα στο τοσο ξερω γω..

μεχρι τοτε θελω απλα εναν αξιοπιστο δισκο :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...