Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας...Θελω να δωσω τον υπολογιστη(λαπτοπ) στην αδερφη μ,στον οποιο εχω αρχεια περιπου στα 80gb. τι προτινετε αγορα εξωτερικου δισκου η ανεβασμα καπου στο ιντερνετ η κατι αλλο? ευχαριστω Για μεταφορα αρχειων απο τον ενα υπολογιστη στον αλλο αν το θετεις ετσι,λογικα εξωτερικο δισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Western Digital Caviar Black ή Blue ? Και που θα βρω τον πιο φθηνο (τιμη+μεταφορικα+αντικαταβολη). Ειμαι Κρητη! & Κατι ασχετο, είναι λογικο ο EVO 850 μεσα σ'ενα χρονο να εχει πεσει η ζωη του 2% (98% σημερα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Για ποιο λόγο τον θες; Για αποθήκη καθαρά και μόνο πάρε τον Blue από eshop. Και γω το ίδιο θέμα έχω με τον 840 Pro αλλά τον έχω σχεδόν 2 χρόνια. http://www.e-shop.gr/hdd-western-digital-wd10ezex-1tb-caviar-blue-sata3-p-PER.303039 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Για ποιο λόγο τον θες; Για αποθήκη καθαρά και μόνο πάρε τον Blue από eshop. Και γω το ίδιο θέμα έχω με τον 840 Pro αλλά τον έχω σχεδόν 2 χρόνια. http://www.e-shop.gr/hdd-western-digital-wd10ezex-1tb-caviar-blue-sata3-p-PER.303039 Βασικα, και εγω σχεδόν 2 χρονια τον εχω, τωρα που τα υπολογισα.. Είναι λογικο? Τον HDD τον θελω για αποθηκευση ταινιων, αρχειων, παιχνιδιων κλπ... Μεχρι τωρα ειχαν έναν Black SATA II (2)...6-6,5 Χρονια... Γι'αυτο ελεγα να βαλω Μαυρο.. Γιατι όχι έναν SSHD Seagate 1TB? Και κατι άλλο, που μου ηρθε τωρα στο μυαλο.. Στον SSD να βαζω μονο το λειτουργικο και να τρεχω όλα τα πραγματα από τον HDD? ή να το κανω όπως τωρα.. Λειτουργικο + Παιχνίδια στον SSD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Προγράμματα και λειτουργικό στον ssd. Αν χωράει και παιχνίδια βαλ'τα εκεί αλλιώς hdd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει στα Crazy Sundays ο Samsung 850 Evo 250GB 95 ευρώ. Ευκαιρία!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotham1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Γεια χαρά!! Ενδιαφέρομαι για την αγορά εξωτερικού σκληρού δίσκου. Μπορώ να διαθέσω κανένα 50αρι το πολύ. Η χωρητικότητα που ψάχνω ειναι γύρω στα 500gb χωρίς αυτό να είναι απόλυτο (και για μικρότερη). Με νοιάζει περισσότερο απ'όλα η ποιότητα και ανθεκτικότητα του. Εχετε να μου προτείνετε κάτι αξιόλογο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει στα Crazy Sundays ο Samsung 850 Evo 250GB 95 ευρώ. Ευκαιρία!!!! Υπάρχει και καλλίτερη τιμή (87,78€ με μεταφορικά) για πολύ λίγες ώρες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/587119-samsung-evo-850-ssd-250gb-8778%E2%82%AC-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-amazonde-lightning-offer/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas75 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά καλημέρα. Ερώτηση σχετική με SSD: Αυτή την στιγμή έχω τον Samsung 840 Pro 256GB, Sata 3. Αξίζει να τον αλλάξω με έναν δίσκο SSD PCI-e (οπότε όχι Sata); Αν ναι, τότε αυτός: http://www.e-shop.gr/ssd-samsung-sm951-nvme-256gb-pcie-m2-2280-d3-m-ngff-bulk-p-PER.306120 είναι καλή περίπτωση;; Επίσης, μπορώ να τον βάλω πάνω στο Asus P8Z77-V Deluxe motherboard που έχω (https://www.asus.com/Motherboards/P8Z77V_DELUXE/specifications/ ) ; Μιλάμε να υπάρχει μεγάλη διαφορά στο performance για read/write. Αν όχι τον παραπάνω για αλλαγή SSD από αυτόν που έχω ποιον θα προτείνατε; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά καλημέρα. ........................ Ευχαριστώ. η μητρική σου δεν εχει m.2 θύρα οποτε θα πρέπει να παρεις adapter η μητρική σου δεν υποστηρίζει nvme , οποτε δεν θα μπορεις να bootαρεις απο εκει με νορμαλ τροπους ο συγκεκριμένος δισκος ειναι oem οποτε ουτε εγγύηση εχει απο samsung , ουτε magician κλπ αν αποφασίσεις να παρεις κατι , παρε τον samsung 950 pro για nvme, sm951 ahci που ίσως και αυτός να μην bootαρει ή kingston hyperx predator που ειναι λιγο πιο αργος απο τους αλλους δυο αλλα θα μπουταρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα ψάχνω και εγώ για ssd για παλιό set up : Asus p6t deluxe & i7 920.Αξίζει να προβώ σε μια τέτοια αγορά,θα υπάρξει αισθητή διαφορά? Πιστεύω 120gb είναι αρκετά για τα Windows και κάποια αρχεία που χρησιμοποιώ συχνά. Μέχρι 65€ Κοίτα σύμπτωση. Ίδιο σύστημα και πριν 2 εβδομάδες έβαλα τον 850 EVO επάνω (τον 250, αλλά δε νομίζω ότι έχει διαφορά στις επιδόσεις). Η διαφορά παραπάνω από απλώς αισθητή, αν μπορείς κάνε το. EDIT: Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω επιπλέον controller για SATA 3, σε εσένα θα χάνει λίγο σε επιδόσεις, αλλά και πάλι αξίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InspectoR95 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Εχω ενα mac mini late 2012 με 500GB HDD. Σκέφτομαι να τον αντικαταστήσω με έναν SSD των 250GB και των 500αρι να τον κανω εξωτερικό. Είμαι ανάμεσα στον Evo της samsung και στον Pro. Η διαφορά είναι στα 50 ευρώ. Αξίζει να τα δώσω ή να τα κρατήσω και να τα επενδύσω για να πάω σε 16gb ram αντί των 8gb που σκόπευα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 κρατα τα και παρε ραμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Απορία.. πόσο αργός είναι ο WD RED NAS? Σκέφτομαι να τον πάρω για τον home server που στήνω.. αλλά φοβάμαι μην με απογοητεύσει. Ίσως πάρω και δύο για RAID. Θα μπορώ να τον χρησιμοποιήσω και για άλλα πράγματα η μόνο για αποθήκευση κάνει? Αν έχω ας πούμε και το /home μου εκεί και τρέχουν μερικά προγράμματα που χρησιμοποιούν αρχεία που βρίσκονται στο /home, θα φαίνεται πολύ η διαφορά με κάποιον 7200rpm? (το root θα είναι στον SSD) Διαβάζω ότι είναι αθόρυβος και θέλω να στήσω ένα σχετικά ήρεμο σύστημα που να τρέχει ίσως και συνέχεια.. Υπάρχει άλλη εναλλακτική ή είναι μονόδρομος? Update: Τελικά είδα ότι υπάρχει και αντίστοιχος Seagate που είναι κάπως πιο γρήγορος από τον red.. οπότε είμαι ανάμεσα στους δύο... αν έχει κανένας καμια ιδέα ας την πει Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2015 από Luciddream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση μόλις βρω μια καλή προσφορά για τον 250 θα προχωρήσω στην αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις