Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απλα δε θελω να τον αλλαζω καθε ενα χρονο, και το χειροτερο να χασω ετσι ξαφνικα σε μια ημερα 3TB δεδομενων.. Εσυ απλα μπορει να σταθηκες τυχερος.. Εξαλλου εαν 8-10% σφαλμα ετησιο σιγουρα θα βγαζουν..

Ο green παιζει και σε λιγοτερες στροφες.. Δε γινεται πιο αργη η μεταφορα δεδομενων;

Γιατι οχι red; Μια αποψη για αυτον;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειμαι αναμεσα σε Μ.2 SSD SAMSUNG SM951 256GB η εναν sata 3 samsung 850 evo 500ri
αξιζει να παω σε Μ.2 ssd ή ειναι πολυ νωρις ακομα?
ακομη εχω ακουσει οτι ο SM951 πιανει 100+ βαθμους! δεν υπαρχει κινδυνος για την mobo με τετοιες θερμοκρασιες?
*το συστημα μου στο signature

Ειμαι αναμεσα σε Μ.2 SSD SAMSUNG SM951 256GB η εναν sata 3 samsung 850 evo 500ri

αξιζει να παω σε Μ.2 ssd ή ειναι πολυ νωρις ακομα?

ακομη εχω ακουσει οτι ο SM951 πιανει 100+ βαθμους! δεν υπαρχει κινδυνος για την mobo με τετοιες θερμοκρασιες?

*το συστημα μου στο signature

περίμενε στις 20/10 που θα κυκλοφορήσουν οι 950pro. O 256gb θα ναι λιγο πιο αργος στα seq write απο τον sm951 αλλα λογικα τα 4k read λογω v-nand  θα ναι καλύτερα. Επισης θα χεις samsung nvme driver, magician (αν σε ενδιαφερει) και 5ετή εγγύηση απο samsung. Eπισης υπάρχουν  καποια θεματακια συμβατοτητας του sm951 με το z170.

Στους 85 βαθμους κανει throttle ο sm951 αλλα δεν προκειται ποτε να τους πιασεις σε καθημερινή χρήση ουτε θα το καταλαβεις στη χρήση.

• Like 1

Καλησπέρα,

Έχουμε άποψη για αυτόν τον εξωτερικό σκληρό;

http://www.skroutz.gr/s/3749210/Samsung-D3-Station-2TB.html

Γενικά, ψάχνω έναν εξωτερικό 2-3TB για να αδειάσω λιγάκι το μηχάνημα που έχει γεμίσει και πάλι.

Δεν θα έχει συχνή χρήση, αλλά εννοείται ότι δεν θέλω κάποιον κακής ποιότητας.

Ευχαριστώ!

Ποιον προτείνεται Βlue,Black, Green? Θα προτιμουσα από WD... + προτείνετε μου και καποιον SSHD...

Kατι άλλο,

1. Το πρόγραμμα μου βγαζει τον SSD 98% ζωη, και τον εχω 1,5 χρονο... Είναι καλο ή κακο αυτο? Εχει φαει βεβαια και 2 format (αν παιζει ρολο)
  2. Χρησιμοποιω σχεδόν ανα 2 μερες το CCleaner ή Clean Master PC Edition... Επειρεαζουν αυτά την ζωη του SSD ή/και HDD?

+ Μηπως το Harddisk Sentinel εχει κανει λαθος "διαγνωση"? Μου φαινεται απιθανο να εχει παει στο 35% σε μιαμιση εβδομαδα... Δεν πηγα και από το μαγαζι, αλλα ρωταω μην ρεζιλευτώ!

Μονο ερωτησεις βλεπω εδω και καθολου απαντησεις.. Θα ηταν πιο βολικο εαν ανοιγαμε ξεχωριστα θεματα, αλλα ο mod μαλωνει.

Μπορείτε να κοιτάτε και προηγούμενα μηνύματα.Πολλές από τις ερωτήσεις έχουν απαντηθεί από παιδιά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...