Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Απλα δε θελω να τον αλλαζω καθε ενα χρονο, και το χειροτερο να χασω ετσι ξαφνικα σε μια ημερα 3TB δεδομενων.. Εσυ απλα μπορει να σταθηκες τυχερος.. Εξαλλου εαν 8-10% σφαλμα ετησιο σιγουρα θα βγαζουν.. Ο green παιζει και σε λιγοτερες στροφες.. Δε γινεται πιο αργη η μεταφορα δεδομενων; Γιατι οχι red; Μια αποψη για αυτον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iVentz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ειμαι αναμεσα σε Μ.2 SSD SAMSUNG SM951 256GB η εναν sata 3 samsung 850 evo 500riαξιζει να παω σε Μ.2 ssd ή ειναι πολυ νωρις ακομα?ακομη εχω ακουσει οτι ο SM951 πιανει 100+ βαθμους! δεν υπαρχει κινδυνος για την mobo με τετοιες θερμοκρασιες?*το συστημα μου στο signature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Οι green λεει οτι προοριζονται για αποθηκευση δεδομενων. Αποδιδουν ομως καλα στην αναπαραγωγη αρχειων ή ζοριζονται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ειμαι αναμεσα σε Μ.2 SSD SAMSUNG SM951 256GB η εναν sata 3 samsung 850 evo 500ri αξιζει να παω σε Μ.2 ssd ή ειναι πολυ νωρις ακομα? ακομη εχω ακουσει οτι ο SM951 πιανει 100+ βαθμους! δεν υπαρχει κινδυνος για την mobo με τετοιες θερμοκρασιες? *το συστημα μου στο signature περίμενε στις 20/10 που θα κυκλοφορήσουν οι 950pro. O 256gb θα ναι λιγο πιο αργος στα seq write απο τον sm951 αλλα λογικα τα 4k read λογω v-nand θα ναι καλύτερα. Επισης θα χεις samsung nvme driver, magician (αν σε ενδιαφερει) και 5ετή εγγύηση απο samsung. Eπισης υπάρχουν καποια θεματακια συμβατοτητας του sm951 με το z170. Στους 85 βαθμους κανει throttle ο sm951 αλλα δεν προκειται ποτε να τους πιασεις σε καθημερινή χρήση ουτε θα το καταλαβεις στη χρήση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolph Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, Έχουμε άποψη για αυτόν τον εξωτερικό σκληρό; http://www.skroutz.gr/s/3749210/Samsung-D3-Station-2TB.html Γενικά, ψάχνω έναν εξωτερικό 2-3TB για να αδειάσω λιγάκι το μηχάνημα που έχει γεμίσει και πάλι. Δεν θα έχει συχνή χρήση, αλλά εννοείται ότι δεν θέλω κάποιον κακής ποιότητας. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikοs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά ο hyper x fury 120 άξιζε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ποιον προτείνεται Βlue,Black, Green? Θα προτιμουσα από WD... + προτείνετε μου και καποιον SSHD... Kατι άλλο, Το πρόγραμμα μου βγαζει τον SSD 98% ζωη, και τον εχω 1,5 χρονο... Είναι καλο ή κακο αυτο? Εχει φαει βεβαια και 2 format (αν παιζει ρολο) Χρησιμοποιω σχεδόν ανα 2 μερες το CCleaner ή Clean Master PC Edition... Επειρεαζουν αυτά την ζωη του SSD ή/και HDD? + Μηπως το Harddisk Sentinel εχει κανει λαθος "διαγνωση"? Μου φαινεται απιθανο να εχει παει στο 35% σε μιαμιση εβδομαδα... Δεν πηγα και από το μαγαζι, αλλα ρωταω μην ρεζιλευτώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigerlero Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 έχει ακούσει κανείς για την απόδοση των sshd ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
getwinner Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Kαλησπέρα , τι γνώμη έχετε για αυτόν https://www.skroutz.gr/s/4996577/Kingston-HyperX-Fury-120GB.htmlη τι προτείνετε για έναν 120-128 στα ίδια λεφτά περίπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 http://www.e-shop.gr/ssd-intenso-3812430-top-performance-128gb-25-sata3-p-PER.320817 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 O blue βγαινει σε μεγαλες χωρητικοτητες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα Θέλω εναν εξωτερικό δίσκο εως 60 ευρώ . Καμία πρόταση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μονο ερωτησεις βλεπω εδω και καθολου απαντησεις.. Θα ηταν πιο βολικο εαν ανοιγαμε ξεχωριστα θεματα, αλλα ο mod μαλωνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μονο ερωτησεις βλεπω εδω και καθολου απαντησεις.. Θα ηταν πιο βολικο εαν ανοιγαμε ξεχωριστα θεματα, αλλα ο mod μαλωνει. Μπορείτε να κοιτάτε και προηγούμενα μηνύματα.Πολλές από τις ερωτήσεις έχουν απαντηθεί από παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Στο skroutz δε βλεπω πολλες επιλογες για blue δισκους απο την WD. Εχουν καταργηθει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις