Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημέρα 

Έχω το εξής laptop acer aspire 6920g και θα ήθελα να κάνω μια μικρή αναβάθμιση με έναν ssd 120gb ή 240gb.Η ταχύτητα του θα βελτιωθεί παρ'όλο που το πρωτόκολλο sata, είναι sata 2 κι όχι sata 3 που υποστηρίζουν οι περισσότεροι ssd;Αν μπορούσατε να με βοηθήσετε με κάποιες προτάσεις σχετικά με την επιλογή ssd :-)  :-)

Ναι θα δεις διαφορά.Γράψε και ένα διαθέσιμο ποσό για να πάρεις πρόταση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχω ssd αυτή την στιγμή και είναι ο Samsung 830 120gb αλλα θέλω να πάω σε πιο μεγάλο και σκέφτομαι τον Samsung SSD 850 Pro 256gb ή Crucial BX100 SSD 2,5'' 500GB.Ποιόν από τους 2 λέτε?

Εχω ssd αυτή την στιγμή και είναι ο Samsung 830 120gb αλλα θέλω να πάω σε πιο μεγάλο και σκέφτομαι τον Samsung SSD 850 Pro 256gb ή Crucial BX100 SSD 2,5'' 500GB.Ποιόν από τους 2 λέτε?

Aπό τους δύο; Αν θες χωρητικότητα και vfm τον crucial,αν θες μεγαλύτερη εγγύηση και ταχύτητες τον samsung.

Γεια σας,

Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον SSD 120GB με τιμή γύρω στα 60€ το πολύ 70€. Θα πήγαινα για τον Kingston V300 αλλά ευτυχώς διάβασα ένα thread που και από ότι είδα είναι θέμα τύχης σε τη ΝΑΝD με αποτέλεσμα οι επιδόσεις να μην είναι καλές οπότε τον απέκλεισα.

Πάντως είδα ότι η Kingston για παράδειγμα βγάζουν κι άλλα μοντέλα σε παρόμοιες τιμές και έχω μπερδευτεί με τόσες επιλογές.

Γεια σας,

Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον SSD 120GB με τιμή γύρω στα 60€ το πολύ 70€. Θα πήγαινα για τον Kingston V300 αλλά ευτυχώς διάβασα ένα thread που και από ότι είδα είναι θέμα τύχης σε τη ΝΑΝD με αποτέλεσμα οι επιδόσεις να μην είναι καλές οπότε τον απέκλεισα.

Πάντως είδα ότι η Kingston για παράδειγμα βγάζουν κι άλλα μοντέλα σε παρόμοιες τιμές και έχω μπερδευτεί με τόσες επιλογές.

Αυτόν τον έχω http://www.e-shop.gr/ssd-ocz-arc100-25sat3-120g-arc-100-120gb-25-sata3-p-PER.320919και είναι ως την ώρα άψογος. Εχει και εξαιρετική εγγύηση.

• Like 1

Ερώτηση για λογαριασμό φίλου που έχει πλαφόν τα 100 ευρώ: OCZ ARC 100 120GB 69€ (που του πρότεινα)  ή  CRUCIAL BX100 250GB 95€

Θέλει να έχει λειτουργικό, office και κάτι ψιλοπρογραμματάκια στον ssd και τα υπόλοιπα αρχεία σε hdd.

Δεν ξέρω αν τελικά όμως θα καταλήξει φωτογραφίες, βιντεο κλπ να τα έχει όλα στον ssd οπότε να προτιμήσει το μεγαλύτερο... 

Ψαχνω σκληρο δισκο. Τον θελω για αποθηκευση δεδομενων, κυριως ταινιες/σειρες. Σκεφτομαι για να βγει πιο οικονομικος και καλυτερος σε χαρακτηριστικα, να αγορασω εναν εσωτερικο και μια θηκη. Τι λετε;

Μεχρι 150 ευρω υπαρχει κατι αξιολογο;

Ερώτηση για λογαριασμό φίλου που έχει πλαφόν τα 100 ευρώ: OCZ ARC 100 120GB 69€ (που του πρότεινα)  ή  CRUCIAL BX100 250GB 95€

Θέλει να έχει λειτουργικό, office και κάτι ψιλοπρογραμματάκια στον ssd και τα υπόλοιπα αρχεία σε hdd.

Δεν ξέρω αν τελικά όμως θα καταλήξει φωτογραφίες, βιντεο κλπ να τα έχει όλα στον ssd οπότε να προτιμήσει το μεγαλύτερο... 

Θα προτιμούσα τον BX100.Ας δει και αυτόν http://www.skroutz.gr/s/5338978/Sandisk-Ultra-II-SSD-240GB.html

Γεια σας,

Κοίτα και εδώ μήπως την βγάλεις φτηνότερα.

http://www.insomnia.gr/topic/584399-ssd-sandisk-ultra-plus-128gb-sdssdhp-128g-g25-5290€/

• Like 1

Παιδες, σημερα το πρωι ετρεξα το Sentinel μετα από χρονο μπορω να πω... και ο HDD μου εχει υγεια 10% και συμφωνα με το πρόγραμμα 13 μερες διορία.

Λογικα παει σε αλλαγη! 6 χρονια τωρα σκυλι... 5 χρονια ως βασικος + 1 ως αποθηκευτικος χωρος.

Εχω ηδη έναν 240αρι SSD, να παρω HDD ή SSHD? Ως αποθηκευτικό χωρο για ταινιες, παιχνίδια, μουσικη, αρχεια κλπ

Αν ειναι μονο για αποθηκευτικο χωρο παρε εναν HDD. Αν με την λεξη παιχνιδια εννοεις την εγκατασταση παιχνιδιων τοτε κοιτα και λιγο τις επιδοσεις για να μην εχεις πολυ μεγαλα loading times. 

Ποιον προτείνεται Βlue,Black, Green? Θα προτιμουσα από WD... + προτείνετε μου και καποιον SSHD...

Kατι άλλο,

1. Το πρόγραμμα μου βγαζει τον SSD 98% ζωη, και τον εχω 1,5 χρονο... Είναι καλο ή κακο αυτο? Εχει φαει βεβαια και 2 format (αν παιζει ρολο)
  2. Χρησιμοποιω σχεδόν ανα 2 μερες το CCleaner ή Clean Master PC Edition... Επειρεαζουν αυτά την ζωη του SSD ή/και HDD?

Παιδια και εγω μια βοηθεια.. Green, Black, Blue ή μηπως red; Ποια ειναι η χρηση τομη για να εχεις εναν εξωτερικο σκληρο δισκο για αποθηκευση δεδομενων;

Οι green διαβαζω οτι χαλανε ευκολα, οι black ειναι ακριβοι.. Οι blue απο την αλλη δε βγαινουν σε μεγαλες χωρητικοτητες που ψαχνω.. ( 3-4 TB ). Ποια η αποψη για τους red;

Παιδια και εγω μια βοηθεια.. Green, Black, Blue ή μηπως red; Ποια ειναι η χρηση τομη για να εχεις εναν εξωτερικο σκληρο δισκο για αποθηκευση δεδομενων;

Οι green διαβαζω οτι χαλανε ευκολα, οι black ειναι ακριβοι.. Οι blue απο την αλλη δε βγαινουν σε μεγαλες χωρητικοτητες που ψαχνω.. ( 3-4 TB ). Ποια η αποψη για τους red;

εγώ θα προτείνω green, αν τον θες αποκλειστικά για αποθήκη.

Προβλήματα είχε βγάλει η πρώτη παρτίδα και τους έμεινε το όνομα.

Τον Δεκέμβρη κλείνω 3 χρόνια με 3άρη green με καθημερινή χρήση σηνταρίσματος εκατοντάδων torrents και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Το κακό, απ'ότι βλέπω εδώ, είναι ότι έχει πέσει πολύ λίγο η τιμή του, αν και αυτό μάλλον αφορά συνολικά τους παραδοσιακούς HD.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...