Physiciant Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Οι τιμές που έχεις βάλει δεν είναι αντιπροσωπευτικες. Για παράδειγμα ο Sandisk ultra 2 240GB έχει 96 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonzi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Οι τιμές που έχεις βάλει δεν είναι αντιπροσωπευτικες. Για παράδειγμα ο Sandisk ultra 2 240GB έχει 96 ευρώ. Έψαξα για καταστήματα με διαθεσιμότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πάω πάσο τότε..δεν αξίζει όμως να δώσεις 20 ευρώ παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonzi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πάω πάσο τότε..δεν αξίζει όμως να δώσεις 20 ευρώ παραπάνω. Σίγουρα όχι. Αλλά φοβάμαι με την κατάσταση που επικρατεί μήπως τελικά δεν φέρνουν τις παραγγελίες. Πάντως, είτε με τις τιμές που γράφω είτε με κάποια απόκλιση προς τα κάτω αναλογικά, το θέμα μου της επιλογής παραμένει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 για 120 gb εχω θα πηγαινα εδω. http://www.e-shop.gr/ssd-adata-premier-sp550-120gb-25-sata3-p-PER.331163 Ημουν ετοιμος να τον παραγγειλω μιας και τα χαρακτηριστικα υποσχονται υψηλες ταχυτητες σε πολυ καλη τιμη. Ωστοσο βρηκα ενα benchmark που τεσταρουν τον 240αρη και ενω στα τεστ τα πηγαινε μια χαρα, δυστυχως σε μεταφορα μεγαλων αρχειων αποδειχθηκε πατος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ημουν ετοιμος να τον παραγγειλω μιας και τα χαρακτηριστικα υποσχονται υψηλες ταχυτητες σε πολυ καλη τιμη. Ωστοσο βρηκα ενα benchmark που τεσταρουν τον 240αρη και ενω στα τεστ τα πηγαινε μια χαρα, δυστυχως σε μεταφορα μεγαλων αρχειων αποδειχθηκε πατος. οχι και πατος..απλως αρκετα συγκρισιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτες τις μερες ψαχνομαι και γω....θα βαλω τον CorsairCSSD-F120GBLS στο λαπτοπ και λεω να παρω??? για τον σταθερο τον SamsungMZ-75E120B Μιλαμε για τρελλες διαφορες..!!!! Δειτε το... http://ssd.userbenchmark.com/Compare/Corsair-Force-LS-120GB-vs-Samsung-850-Evo-120GB/m5526vs3484 απο την αλλη βεβαια ειμαι αναμεσα σε 3 επιλογες... https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=5944830%2C6581969%2C6290620 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 samsung evo 850+++ καλος ο corsair αλλα αναξιοπιστος..για μενα στο λαπτοπ κοιτα για κανα Mushkin chronos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ψαχνω να αντικαταστησω τον παλιο καλο μου 500αρι Seagate που εχει φαει τα χρονακια του και αργοπεθαινει.Προοριζεται για installing games και DL torrents.Πιστευω πλεον κατω απο απο 1ΤΒ δεν πρεπει να εχει νοημα να αγορασει κανειςοποτε θα πω min 1ΤΒ, 7200rpm και κοιταω για 64MB cache.Tαβανι ~50ε οποτε ζητώ καποιο vfm.Εχω χρονια να ασχοληθω με HDD οποτε δεν ξερω ποια εταιρεια ειναι πιο αξιοπιστη,αν και απο τα λιγα που διαβασα ολες κατα διαολου πανε σε life span.Νομιζω οτι ειτε Seagate ειτε WD, ειναι λοταρια. Εχω και απο τις δυο και δεν μου εκατσε κανενας σαπιος.Οποτε τα φωτα σας.Ευχαριστω!P.S κοιταξα τον Seagate Barracuda 1TB SATA HDD ST1000DM003 λεει τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 P.S κοιταξα τον Seagate Barracuda 1TB SATA HDD ST1000DM003 λεει τιποτα? οτι καλυτερο μπορουσες να βρεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει νοημα να κοιταξω τον αντιστοιχο WD?Oι Hitachi και Toshiba πλεον "φοριουνται" γιαυτο ρωτησα και εδω.Τον ειχα σταμπαρει καιρο τον Seagate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 και ο wd ezex ειναι φοβερος αλλα προτιμω τον seagate..πιο γρηγορος,μικροτερη καταναλωση.καλοι και οι αλλοι αλλα δεν εχουν ιδιες επιδοσεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 οχι και πατος..απλως αρκετα συγκρισιμος. Κωστα εδω το ειδα http://www.thessdreview.com/our-reviews/adata-premier-sp550-ssd-review-240gb/5/ "it transferred 30GB of large movie files at an average speed of about 48MB/s. This is quite unimpressive" Δε νομιζω να ειναι ολοι οι ssd τοσο χαλια ε? Δεν σε ειρωνευομαι απλα τωρα ψαχνομαι για ssd. Μαλιστα ο 120αρης θαναι πολυ πιο αργος οπως λενε και στα σχολια απο κατω. Τελος γελαω με την ατακα " If you are in the market for something very cheap for maybe a HDD replacement for grandma..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Κωστα εδω το ειδα http://www.thessdreview.com/our-reviews/adata-premier-sp550-ssd-review-240gb/5/ "it transferred 30GB of large movie files at an average speed of about 48MB/s. This is quite unimpressive" Δε νομιζω να ειναι ολοι οι ssd τοσο χαλια ε? Δεν σε ειρωνευομαι απλα τωρα ψαχνομαι για ssd. Μαλιστα ο 120αρης θαναι πολυ πιο αργος οπως λενε και στα σχολια απο κατω. Τελος γελαω με την ατακα " If you are in the market for something very cheap for maybe a HDD replacement for grandma..." κακή απόδοση ''συνεχούς'' εγγραφής.... αυτο λεει...,οτι δεν προτεινεται για χρηστες που κανουν multi-GB μεταφορές πάρα πολύ συχνά.Γενικα εχει πει τα καλυτερα λογια και οτι το tlc του βασιζεται στον samsung evo 850 και αυτο ειναι το μυστικο της επιτυχιας του.. αρα.. για χρηστες που θελουν να τρεχουν προγραμματα και λειτουργικο δεν υπαρχει ανταγωνισμος στην τιμη του... τωρα αν τον θες για multi αποθηκευσεις σαν εξωτερικο σκληρο δεν προτεινεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 P.S κοιταξα τον Seagate Barracuda 1TB SATA HDD ST1000DM003 λεει τιποτα? οτι καλυτερο μπορουσες να βρεις!! Πολύ καλός ο συγκεκριμένος. Τον έχω και εγώ σε 500άρι και είναι αρκετά γρήγορος, πολύ αθόρυβος και θερμοκρασίες αρκετά χαμηλές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις