IMAndreas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 θέλω έναν ssd για ένα λάπτοπ με core2duo, θα φοράει λειτουργικό windows 7 και τα απολύτως βασικά (δηλαδή και με office κτλ) πάει 20-22gb, χωρίς καθόλου αρχεία (μουσική, εικόνες, βίντεο κτλ), καθαρά δηλαδή σαν 2ο βοηθητικό μηχάνημα. στους πιο φτηνούς ssd λοιπόν που υπάρχουν ανάμεσα σε ποιους να επιλέξω; (μιλάμε για max 60gb, παρόλο που και με 30 την δουλειά μου την κάνω) ευχαριστώ!
kougi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 θέλω έναν ssd για ένα λάπτοπ με core2duo, θα φοράει λειτουργικό windows 7 και τα απολύτως βασικά (δηλαδή και με office κτλ) πάει 20-22gb, χωρίς καθόλου αρχεία (μουσική, εικόνες, βίντεο κτλ), καθαρά δηλαδή σαν 2ο βοηθητικό μηχάνημα. στους πιο φτηνούς ssd λοιπόν που υπάρχουν ανάμεσα σε ποιους να επιλέξω; (μιλάμε για max 60gb, παρόλο που και με 30 την δουλειά μου την κάνω) ευχαριστώ! Οι τιμες πλεον εχουν κατεβει τοσο που δεν αξιζει να κοιτας σε τοσο λιγα GB. Μπορεις να βρεις 120αρη ssd με ~60€. Αλλιως πηγαινεις σε 60αρη πιο φτηνο, αλλα σιγουρα οχι για 30αρη. 1
Liakos10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ακριβώς. Είναι ανούσιο να δώσεις 40-50 ευρώ για να πάρεις έναν κακό έως στην καλύτερη μέτριο 60άρη. Δίνεις κάτι παραπάνω για 120άρη που σίγουρα δεν θα πάνε χαμένα τα GB που λες ότι δεν χρειάζονται.
IMAndreas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα προσωπικά δεν θα μου χρειαστούν πουθενά τα παραπάνω gb στο συγκεκριμένο μηχάνημα με την χρήση που θα του κάνω. Ένας άξιος 60άρης χωρίς υπερβολές ποιος θα ήταν;
Liakos10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Κανένας δεν είναι value for money. Όλοι τους είναι πανάκριβοι για 60gb. Αν τόσο επιμένεις εγώ θα κοίταγα τους Mushkin Chronos καθώς οι καλύτεροι ssd δεν βγάζουν 60gb. 1
@topos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ενδιαφερομαι για εναν hdd 4tb. Καλο θα ηταν να -> Ειναι αξιοπιστος Ειναι στις 7200 σαλ Εξωτερικος η εσωτερικος + θηκη Να μην ειναι seagate. Θα χρησιμοποιηθει για 2ο back up φωτογραφιων(το πρωτο ειναι offline) μεγεθους 1tb και πιθανοτατα θα ηθελα να κανω και ενα clone 512gb του σκληρου που εχω στο laptop. Υ.γ Εαν υπηρχε ο wd blue σε 4tb θα τον ειχα παρει ηδη.
IMAndreas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Κανένας δεν είναι value for money. Όλοι τους είναι πανάκριβοι για 60gb. Αν τόσο επιμένεις εγώ θα κοίταγα τους Mushkin Chronos καθώς οι καλύτεροι ssd δεν βγάζουν 60gb. λες και με ενδιαφέρει στο μπακατέλι με core2duo αν θα έχει 40mb παραπάνω read speed ή όχι.... δεν περισσεύουν να τα πετάξω. θενκς για τη πρόταση!
Millennium Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Κανένας δεν είναι value for money. Όλοι τους είναι πανάκριβοι για 60gb. Αν τόσο επιμένεις εγώ θα κοίταγα τους Mushkin Chronos καθώς οι καλύτεροι ssd δεν βγάζουν 60gb. +1 1
Kostas.karras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 θέλω έναν ssd για ένα λάπτοπ με core2duo, θα φοράει λειτουργικό windows 7 και τα απολύτως βασικά (δηλαδή και με office κτλ) πάει 20-22gb, χωρίς καθόλου αρχεία (μουσική, εικόνες, βίντεο κτλ), καθαρά δηλαδή σαν 2ο βοηθητικό μηχάνημα. στους πιο φτηνούς ssd λοιπόν που υπάρχουν ανάμεσα σε ποιους να επιλέξω; (μιλάμε για max 60gb, παρόλο που και με 30 την δουλειά μου την κάνω) ευχαριστώ! https://www.skroutz.gr/s/6288317/Patriot-Blaze-60GB-2-5.html
gotheron2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Θελω να αγορασω εναν σκληρο που θα τρεχει games και λειτουργικο μαζι...και δεινω μεχρι 50 ευρω..!!
Kostas.karras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Θελω να αγορασω εναν σκληρο που θα τρεχει games και λειτουργικο μαζι...και δεινω μεχρι 50 ευρω..!! δωσε κατι παραπανω και παρε αυτον που αξιζει https://www.skroutz.gr/s/397946/Seagate-Barracuda-1TB-SATA-HDD.html
liverpoolman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπερα. Εχω ενα σταθερο pc με i7 2600k 8gb ram στα 1600 κτλ Και του εχω φορεσει εδω και εναν χρονο εναν ssd intenso στα 120gb...Εχω δει τρελη διαφορα ανοιγει γρηγορα κτλ κτλ...Τωρα επισης εχω παρει ενα νεο λαπτοπ το οποιο φοραει i7 4510u 6gb ram...τεσπα για να μην σας μπερδευω θελω να φορεσω εναν ssd και στο λαπτοπ για να πεταει γιατι ειναι κριμα...Το θεμα ειναι οτι επειδη τα 120 και ιντενσο ειναι οριακα σε μεγεθος αλλα και σε benchmarks σκεφτομαι ειτε να παρω εναν 240αρι καλο και γρηγορο δισκο μεχρι 100 ευρω και να το βαλω στο σταθερο και να μεταφερω τον ιντενσο στο λαπτοπ...Ειτε να αφησω τον ιντενσο στο σταθερο και να παρω εναν φτηνο με 50ευρω 120gb για το λαπτοπ...Το θεμα ειναι οτι στα benchmarks εχω δει μεγαλες διαφορες και εχω καταμπερδευτει τελικως...Αντιθετα με την εμπειρια που εχω με τον ιντενσο στον σταθερο δεν εχω δει κατι κακο περα απο τα benchmarks σκεφτειτε ουτε τριμ δν εκαν ουτε τιποτα...Ειμαι δλδ. πολυ ευχαριστημενος αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω τρεξει καποιο δυσκολο προγραμμα προς το παρον, κατι που σκεφτομαι μελλοντικα...Τλικα αξιζει η τοσο μεγαλη ερευνα και τα νουμερα δλδ θα δω διαφορα πρακτικα? Ή να παρω τον πιο φτηνο και να τελειωνω? Εξηγειστε μου πλζ τις διαφορες στην πραξη σε εργασιες του pc απο εναν ssd samsung ή ultra2 ή crucial με αντιστοιχα τους πιο φτηνους ή παλιους sandisk ssd plus,intenso,adata κτλ Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2015 από liverpoolman
Kostas.karras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια καλησπερα. Εχω ενα σταθερο pc με i7 2600k 8gb ram στα 1600 κτλ Και του εχω φορεσει εδω και εναν χρονο εναν ssd intenso στα 120gb...Εχω δει τρελη διαφορα ανοιγει γρηγορα κτλ κτλ...Τωρα επισης εχω παρει ενα νεο λαπτοπ το οποιο φοραει i7 4510u 6gb ram...τεσπα για να μην σας μπερδευω θελω να φορεσω εναν ssd και στο λαπτοπ για να πεταει γιατι ειναι κριμα...Το θεμα ειναι οτι επειδη τα 120 και ιντενσο ειναι οριακα σε μεγεθος αλλα και σε benchmarks σκεφτομαι ειτε να παρω εναν 240αρι καλο και γρηγορο δισκο μεχρι 100 ευρω και να το βαλω στο σταθερο και να μεταφερω τον ιντενσο στο λαπτοπ...Ειτε να αφησω τον ιντενσο στο σταθερο και να παρω εναν φτηνο με 50ευρω 120gb για το λαπτοπ...Το θεμα ειναι οτι στα benchmarks εχω δει μεγαλες διαφορες και εχω καταμπερδευτει τελικως...Αντιθετα με την εμπειρια που εχω με τον ιντενσο στον σταθερο δεν εχω δει κατι κακο περα απο τα benchmarks σκεφτειτε ουτε τριμ δν εκαν ουτε τιποτα...Ειμαι δλδ. πολυ ευχαριστημενος αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω τρεξει καποιο δυσκολο προγραμμα προς το παρον, κατι που σκεφτομαι μελλοντικα...Τλικα αξιζει η τοσο μεγαλη ερευνα και τα νουμερα δλδ θα δω διαφορα πρακτικα? Ή να παρω τον πιο φτηνο και να τελειωνω? Εξηγειστε μου πλζ τις διαφορες στην πραξη σε εργασιες του pc απο εναν ssd samsung ή ultra2 ή crucial με αντιστοιχα τους πιο φτηνους ή παλιους sandisk ssd plus,intenso,adata κτλ παρε εναν 120gb και για το λαπτοπ,(κανα muschin cronos ας πουμε) ετσι κι αλλιως φανταζομαι το λαπτοπ δεν το εχεις να το φορτωνεις,αρα 120gb ειναι οκ.. κι αν θες κι'αλλη ταχυτητα στο σταθερο σου παρε αλλον ολο'ι'διο ssd intenso στα 120gb με αυτον που εχεις και κανε raid_0 και εισαι οκ!
Solaris91 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα θέλω εδώ και καιρό να αγοράσω έναν ssd και το καλοκαίρι είχα καταλήξει ότι η καλύτερη επιλογή είναι ο Samsung 850 evo 250 GB. Έχει αλλάξει κάτι από τότε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις