armin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ τελικα και εγω αποφασισα να περιμενω λιγο,επειδη την εβδομαδα αυτη θα μου ηταν ευκολα διαθεσιμο αλλο ενα 20 και κατι αρα στα 130 ευρω πιστευετε οτι μπορω να παρω κατι καλυτερο απο τον sandisk ultra που μου ειχατε προτεινει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChumpsChoice Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας ! Σκέφτομαι να βάλω ssd στο laptop μου και έχω κάποιες απορίες . Έχω ακούσει για τον samsung evo 850 πως είναι πολύ καλός . Θέλω να ρωτήσω αν όντως είναι τόσο καλός όσο λέγεται και αν μπορεί να μπει σε laptop. Επίσης, θα ήταν καλό να μου προτείνετε και κάποιον άλλο ssd στα ίδια περίπου λεφτά άμα υπάρχει. Ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω δυο σταθερους υπολογιστες στο παιδικο δωματιο (δεν ειναι πανω απο 1,5 χρονων)και σκεφτομαι να τους βαλω και τους δυο απο εναν σκληρο ssd128gb οπως http://www.e-shop.gr/ssd-kingston-sv300s37a-120g-v300-120gb-sata3-25-retail-p-PER.345373 . Θα ηθελα την γνωμη σας πρωτα αν αξιζει τα λεφτα του ο σκληρος (απο λεφτα το πολυ αλλα 5 ευρω παραπανω να δωσο) και αν η χορητικοτητα του ειναι αρκετη για εγκατασταση windows7 η 10 ,office,και κανενα παιχνιδι lol κλπ. Επισης σε περιπτωση αγορας θα πρεπει να αγορασω και καλωδια συνδεσης,βαση η κατι αλλο? Και τελος και ποιο βασικο οταν γινει με το καλο τοποθετηση και ξεκινησω format και εγκατασταση windows πως θα την κανω?Θελω να πω οτι τωρα τα windows764bit βρισκονται επανω σε εναν 500 σκληρο.Οταν θα κανω καθαρη εγκατασταση του λειτουργικου στον ssd θα κανω μετα ενα απλο format (απο που ,windows-dos)το 500gb.? ελπιζω να καταλαβατε γιατι εγω τα εχασα τελειως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιο κουτί έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιο κουτί έχεις; Αν φιλε μου αναφερεσε σε εμενα ο ενας υπολογιστης εχει CoolerMaster Elite K350 RC-K350-KWN2-EN Midi Tower no PSU Black ,και ο δευτερος TURBO-X SPHERE III MINI TOWER . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Κανένα απ τα δύο δεν δέχεται ssd, θα πρέπει να αγοράσεις βάση. Ψάξε στο eshop/skroutz για 3.5 to 2.5. Τον δεύτερο σκληρό τι θέλεις να τον κάνεις; Αν δεν έχει το κουτί της μητρικής σου τότε θα πρέπει να αγοράσεις και έξτρα καλώδια. Ο 120αρης είναι αρκετός για αυτά που είπες όσον αφορά την χωρητικότητα. Από δίσκους θα κοιτούσα και Sandisk Ultra 2 και Samsung 850 Evo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bi171184 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα, Ποιον απο τους παρακατω σε αυτα τα λεφτα αυστηρα:http://www.e-shop.gr/ssd-sandisk-sdssdhii-240g-ultra-ii-240gb-sata3-p-PER.320913 Η http://www.e-shop.gr/ssd-crucial-ct250mx200ssd1-mx200-250gb-25-internal-sata3-p-PER.320968 Συστημα της υπογραφης μου,συνδεση sata 2.ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τον πρώτο με κωδικό 1535 από eshop και νέα τιμή 101.90 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bi171184 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τον πρώτο με κωδικό 1535 από eshop και νέα τιμή 101.90 ευρώ. Μπορεις να μου πεις τον λογο? Ιδιες ταχυτητες βλεπω και μαλιστα ο πρωτος ειναι 10gb μικροτερος.επισης,με sata2 τι χανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Χάνεις λίγο σε επιδόσεις. Και ο άλλος καλός είναι απλά η προηγούμενη σειρά είχε ένα θεματακι και χανοταν ο δίσκος απ το σύστημα και έπρεπε να τον αποσυνδεσεις και επανασυνδεσεις για να λειτουργήσει πάλι. Δεν ξέρω αν παρουσιάζει κι αυτός το ίδιο πρόβλημα αλλά επειδή έχω τον SanDisk περίπου 7 μήνες, ξέρω ότι μέχρι τώρα είναι άψογος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 O MX200 πάντως είναι καλός SSD (και οι 2 είναι) και η τιμή του από κει είναι καλή για αγορά από Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Αποφασισα να αλλαξω τον 840 evo 250gb με εναν intel. Ετσι ο Samsung θα μεινει για τα παιχνιδια και ο μπλε για το λειτουργικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
#piter# Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα Μετά από 6χρόνια ο ssd Kingston μου κάνει νερά και μάλλον ήρθε η ωρα.Τη προτείνετε σε ssd 250-300 μέχρι 100-130 ευρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη ψαχνομαι αυτον τον καιρο για ssd στο συστημα 2 της υπογραφης, ποιος λετε αξιζει στην αγορα τωρα? 128-256gb παντα οχι παραπανω. Μεχρι 100-120 μπορω να διαθεσω σιγουρα. Και σε μεταχειρισμενο δεν εχω θεμα αρκει να εχει 100% υγεια και εγγυηση φυσικα. Βασικα λεω να παρω 2χ128 γιατι θελω να εχω το λειτουργικο στο ενα μαζι με καποια προγραμματα. Και στο δευτερο να εχω 1-2 παιχνιδια και τα προγραμματα της δουλειας μου, για να τρεχουν γρηγοροτερα χωρις το λειτουργικο να τραβαει πορους. Με ενδιαφερει να ειναι οσο το δυνατον πιο γρηγορος, το write speed δε με ενδιαφερει και τοσο, το read/random ειναι πιο σημαντικα οπως και τα υπολοιπα. 1-2 παιχνιδια που παιζω ανοιγουν συνεχεια textures και δε θελω να εχω ουτε 1 κολληματακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Το νεο μελος εφθασε!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις