Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν υποστηρίζει sata 3. Μια χαρά ειναι για sata 2 o intenso.

σε sata 2 evo 840 με intenso δεν εχουν οφθαλμοφανή διαφορα εκτος απο την εγγύηση βεβαίως?

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μην μπλέκεις με τον 840, πόσο μαλλον μεταχειρισμένο. Πάρε τον intenso, μια χαρά δίσκος ειναι για τα χρήματα του.

Δημοσ.

παιδια εχω ενα  pc με αυτη την mobo υποστιριζει sata 3? αν οχι να παω στον intenso? ή σε καποιον μεταχειρισμενο   evo 840?

θα δω διαφορα σε sata 2?

Tωρα εχω σε ενα laptop εναν ιντελ χ-25 εδω και 4 χρονια και το λαπτοπακι πεταει.

Για την τιμή του είναι vfm ο intenso αν και έχει sandforce controller και 2 χρόνια εγγύηση.Αν δίνεις παραπάνω € έχεις καλύτερες επιλογές και ας είσαι σε sata 2.

Δημοσ.

Για την τιμή του είναι vfm ο intenso αν και έχει sandforce controller και 2 χρόνια εγγύηση.Αν δίνεις παραπάνω € έχεις καλύτερες επιλογές και ας είσαι σε sata 2.

Ευχαριστώ παιδιά.Καλυτερς επιλογές για sata 2 είναι ο υltra 2 ας πούμε?κάποιος αλλος? Οι διαφορες θα είναι αντιλειπτες σε σατα 2; σε σχέση με τον παλιό Intel που έχω (x-25) ο intenso είναι καλύτερος έτσι?

Δημοσ.

Μου μπήκε η ιδέα να πάρω δύο intenso 128 και να τους βάλω σε raid 0. 

Δεν έχω ασχοληθεί μέχρι τώρα με raid, πιο πολύ για πειραματισμό.
Μετά μπορώ να τους βάλω σε δύο παλιά sata2 λαπτόπια.
Αξίζει η διαδικασία;

Δημοσ.

Οποτε στρεφομαι στον Western Digital Caviar Blue 1TB.

Η απορια μου ειναι, αν στην συσκευασια περιεχεται καλωδιο SATA ?

Δημοσ.

Οποτε στρεφομαι στον Western Digital Caviar Blue 1TB.

Η απορια μου ειναι, αν στην συσκευασια περιεχεται καλωδιο SATA ?

δεν έχει καλώδιο.

δεν έχεις κανένα απο την μητρική; μαζί με τις μητρικές τα δίνουν.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,εχω το συστημα που φαινεται στην περιγραφη μου εδω και ενα 4μηνο περιπου ,και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τις επιδοσεις του. Απλα επειδη σε λιγο καιρο σκοπευω να παρω καποια βαρια παιχνιδια οπως GTA V και Witcher 3,και επισης σε κανα 2μηνο θα κατεβασω τα Windows 10 ,πιστευετε οτι θα χρειαστω εναν SSD?Ξερω βλακεια που δεν εχω παρει ως τωρα,αλλα εσεις θα μου προτεινατε να παρω?Αν ναι ποιον? Διαθετω μεχρι και 100 ευρω αλλα μπορω να ειμαι ευλυγιστος στις τιμες....

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,εχω το συστημα που φαινεται στην περιγραφη μου εδω και ενα 4μηνο περιπου ,και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τις επιδοσεις του. Απλα επειδη σε λιγο καιρο σκοπευω να παρω καποια βαρια παιχνιδια οπως GTA V και Witcher 3,και επισης σε κανα 2μηνο θα κατεβασω τα Windows 10 ,πιστευετε οτι θα χρειαστω εναν SSD?Ξερω βλακεια που δεν εχω παρει ως τωρα,αλλα εσεις θα μου προτεινατε να παρω?Αν ναι ποιον? Διαθετω μεχρι και 100 ευρω αλλα μπορω να ειμαι ευλυγιστος στις τιμες....

Δες έναν από αυτούς

http://www.skroutz.gr/s/5338978/Sandisk-Ultra-II-SSD-240GB.html

http://www.skroutz.gr/s/6288189/Crucial-MX200-250GB-2-5.html

Δημοσ.

Αχχχχχ πανε τα καλα ακουστικα που εβαλα στο ματι δεν πειραζει τα χριστουγεννα αυτα. Λοιπον αμα ειναι περιμενω για καμια προταση αλλουνου αλλιως βουταω τον Crucial επειδη ειναι και σε  εκπτωση απο eshop.Α και μεσα στον SSD εκτος απο το λογισμικο με τι αλλο προτεινεις να τον γεμισω?

Δημοσ.

Αχχχχχ πανε τα καλα ακουστικα που εβαλα στο ματι δεν πειραζει τα χριστουγεννα αυτα. Λοιπον αμα ειναι περιμενω για καμια προταση αλλουνου αλλιως βουταω τον Crucial επειδη ειναι και σε  εκπτωση απο eshop.Α και μεσα στον SSD εκτος απο το λογισμικο με τι αλλο προτεινεις να τον γεμισω?

OS+εφαρμογές που χρησιμοποιείς συχνότερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...