powerblade Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) απο αυτους που προτεινες τους 4 εννοω πιον θεωρεις οτι εσυ θα επελεγες. γιατι και οι 4 εινε κορυφη https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=10182715,14606841,14763852,13002017 θεωρεις οτι ο Western Digital Black 6TB και ο Western Digital Gold (256MB Cache) 8TB εινε κλασεις ανωτεροι απο τους Seagate Barracuda Pro 6TB και Western Digital Red Pro 6TB φιλε μου; με πια κριτηρια θα επελεγες εναν απο αυτους τους 4; Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από powerblade
Kostas.karras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Aν κυριο στοχο εχεις το gaming τοτε πας στον black η τον barracuda pro, για την πιο αξιοπιστη λυση για βαθος χρονου στον gold, και ο red μια ενδιαμεση λυση..
powerblade Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) οταν εννοεις για την πιο αξιοπιστη λυση για βαθος χρονου στον gold πως το εννοεις() περα απο αυτο ο gold εινε στο ιδιο επιπεδο στον στοχο του gaming με τους black και τον barracuda pro; o black και ο gold στο θεμα failure και αλλων προβληματικων περιπτωσεων πως εχουν αξιολογηθει; φιλε μου Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από powerblade
Kostas.karras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Κοίτα, ο black και ο pro Barracuda είναι πιο γρήγοροι δίσκοι σε σχέση με τον gold,αλλά διαφορές που δεν θα καταλάβεις.. Ο Barracuda Pro και ο black έχουν περισσότερα failures όμως. Ο gold τα λιγότερα, με περισσότερες αντοχές και στα writes.
powerblade Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) οποτε με συμβουλέυεις καλυτερα να παω σε gold φιλε μου;εφοσον λες οτι τις διαφορες δεν θα τις καταλαβω αν παω σε gold δεν θα μεινω ανικανοποιητος στα παιχνιδια ετσι; Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από powerblade
haris013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Θα πας σε gold για consumer / home χρήση; μου φαίνεται λιγάκι overkill, σε storage blade της hp που έχουμε στη δουλειά κουμπώνουμε rebranded golds της wd από την hp.
Kostas.karras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, powerblade είπε οποτε με συμβουλέυεις καλυτερα να παω σε gold φιλε μου;εφοσον λες οτι τις διαφορες δεν θα τις καταλαβω αν παω σε gold δεν θα μεινω ανικανοποιητος στα παιχνιδια ετσι; Για κύριο δίσκο τι έχεις;; 1 λεπτό πριν, haris013 είπε Θα πας σε gold για consumer / home χρήση; μου φαίνεται λιγάκι overkill, σε storage blade της hp που έχουμε στη δουλειά κουμπώνουμε rebranded golds της wd από την hp. Ναι είναι, αλλά τα θέλει ''ολα''..
powerblade Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) εχω εναν ssd που εχω εγκαταστησει τα windows 10 και εχω εναν σκληρο δισκο 4 TB που τον εχω αρκετα χροννια αλλα και αυτος δειχνει τα χροννια του Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από powerblade
haris013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Για κύριο δίσκο τι έχεις;; Ναι είναι, αλλά τα θέλει ''ολα''.. Kids these days... Θα καταλάβει ότι δίσκοι σε non raid δεν προσφέρουν high availability και resistibility ακόμα και ο καλύτερος δίσκος του κόσμου να είναι. καταρχας με non ecc μνήμες γράφοντας χιλιάδες δεδομένα μπορείς πολύ εύκολα να έχεις corruption σε ένα filesystem το οποίο δεν είναι για αυτή τη χρήση
Kostas.karras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, haris013 είπε Kids these days... Θα καταλάβει ότι δίσκοι σε non raid δεν προσφέρουν high availability και resistibility ακόμα και ο καλύτερος δίσκος του κόσμου να είναι. καταρχας με non ecc μνήμες γράφοντας χιλιάδες δεδομένα μπορείς πολύ εύκολα να έχεις corruption σε ένα filesystem το οποίο δεν είναι για αυτή τη χρήση Ναι, έναν δεύτερο για raid, πάει μακρυά η βαλίτσα. Οχι, δεν εχει θέμα με τον gold, Υποστηρίζει πως θα έχει πολλές εγγραφές καθημερινά. Fail corruption μπορεί να έχει με οποιονδήποτε δισκο, απλά κατά προσσεγγιση, με ποιον θα έχει στην θεωρία τα λιγοτερα. 16 λεπτά πριν, powerblade είπε εχω εναν ssd που εχω εγκαταστησει τα windows 10 και εχω εναν σκληρο δισκο 4 TB που τον εχω αρκετα χροννια αλλα και αυτος δειχνει τα χροννια του Ωραία, και στα πόσα giga κυμαίνονται τα games σου και στα πόσα είναι ο τωρινός ssd σου.;
powerblade Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 εχω εναν 250 ssd οσο αναφορα τα παιχνιδια κοιτα να δεις τους δισκους τους ειχα παρει πριν 4 χροννια ειχα 3 δισκους segeate απο 4 ΤΒ ειτανε ο καθενας απο τους 3 εχω μεινει με εναν. θελω να πω μεσα σε αυτους τοτε τους ειχα γεμισει με παλια και καινουργια παιχνιδια ,, συλλογες απο ταινιες του 2010 εως και του 2017 και ειχα παρα πολλες συλλογες απο τραγουδια.. πανω απο 2 ΤΒ σε τραγουδια. να μην στα πολυλογω οι 2 δισκοι καταστραφηκανε εχασα παρα πολλα πραγματα. και τωρα αναγκαστικα ειμε με τον 4 ΤΒ που εχω καπια πραγματα θυσιασα να στο πω διαφορετικα. οπου και αυτος ο δισκος σε λιγακι παει στα τελευταια. ολοι οι δισκοι εποχης του 2013 με 2014 ειτανε segeate ειχα και παλια παιχνιδια του 1998 μεχρι και σημερα .. παντος πανω απο 3 ΤΒ αφου ειτανε σχεδον γεματοι οι δισκοι μου. εσβηνα εβαζα καθε λιγο και λιγακι γενικως παρα πολλες ταινιες της κατεβαζα απο τορεντ.. και τις ειχα σε φακελους οπως και τα ειδη μουσικης που τα ειχα σε φακελους χωρισμενους.
Kostas.karras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, powerblade είπε εχω εναν 250 ssd οσο αναφορα τα παιχνιδια κοιτα να δεις τους δισκους τους ειχα παρει πριν 4 χροννια ειχα 3 δισκους segeate απο 4 ΤΒ ειτανε ο καθενας απο τους 3 εχω μεινει με εναν. θελω να πω μεσα σε αυτους τοτε τους ειχα γεμισει με παλια και καινουργια παιχνιδια ,, συλλογες απο ταινιες του 2010 εως και του 2017 και ειχα παρα πολλες συλλογες απο τραγουδια.. πανω απο 2 ΤΒ σε τραγουδια. να μην στα πολυλογω οι 2 δισκοι καταστραφηκανε εχασα παρα πολλα πραγματα. και τωρα αναγκαστικα ειμε με τον 4 ΤΒ που εχω καπια πραγματα θυσιασα να στο πω διαφορετικα. οπου και αυτος ο δισκος σε λιγακι παει στα τελευταια. ολοι οι δισκοι εποχης του 2013 με 2014 ειτανε segeate ειχα και παλια παιχνιδια του 1998 μεχρι και σημερα .. παντος πανω απο 3 ΤΒ αφου ειτανε σχεδον γεματοι οι δισκοι μου. εσβηνα εβαζα καθε λιγο και λιγακι Το λειτουργικό, τα παιχνίδια, και τα προγράμματα σου είναι πάνω από 250 gb? Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από Kostas.karras
powerblade Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 το λειτουργικο εινε μονο στον ssd τα παιχνίδια, ταινιες και τραγουδια είναι πάνω από 250 gb ναι εινε ειχα τοτε και οπως και τωρα παρα πολλα πραγματα.. οποτε σε πιον να παω στον gold η στον black με βαση αυτα που σου προανεφερα παντος για baracuda δεν θα παω γιατι ειχα ασχημες εμπειριες τοτε με αυτους τους δισκους. προγραμματα δεν εχω πολλα εχω τα βασικα.. nero windows 10 DAEMON winrar office και κάποια αλλα τα οποια τα εχω στον ssd
Kostas.karras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Οχι,με νοιαζουν ΜΟΝΟ αυτά που σε ρώτησα! Λειτουργικό, games, προγράμματα, είναι πάνω από 250 gb?
powerblade Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Σαν λειτουργικο εχω μονο τα windows 10 τα προγραμματα δεν πιανουν παρα πολυ χωρο. τα παιχνιδια και οι ταινιες και τα τραγουδια εινε πανω απο 250 gb αυτο εννοω φιλε μου οποτε με βαση ολα αυτα φιλε μου να μεταβω στον gold η στον black
Προτεινόμενες αναρτήσεις