coffeex Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Έχει καμιά ιδέα κανείς γιατί δεν υπάρχουν SSD δίσκοι διαθέσιμοι στην αγορά; Μήπως λόγο capital controls; Περιμένω έναν Sandisk Ultra 2 και μετά από 2-3 μέρες αναμονής που γράφει έχει περάσει μία εβδομάδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linux Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Καλημέρα, Τι γνώμη έχετε για τον Site: SSDOCZ TRN100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Έχει καμιά ιδέα κανείς γιατί δεν υπάρχουν SSD δίσκοι διαθέσιμοι στην αγορά; Μήπως λόγο capital controls; Περιμένω έναν Sandisk Ultra 2 και μετά από 2-3 μέρες αναμονής που γράφει έχει περάσει μία εβδομάδα.. μήπως είναι θέμα συγκεκριμένου μαγαζιού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Καλημέρα, Τι γνώμη έχετε για τον Site: SSDOCZ TRN100 Μπα σε αυτή τη τιμή κοιτάς σε καλύτερους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 μήπως είναι θέμα συγκεκριμένου μαγαζιού? Δεν νομίζω, γιατί και στο skroutz που είχα κοιτάξει 9 στα 10 έγραφαν ότι θα είναι διαθέσιμοι από λίγες μέχρι αρκετές μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Καλησπερα Μιας και λογικα σε λιγο καιρο θα περασω και εγω με την σειρα μου τα Windows 10,κοιταζα για αγορα Ssd να φυγω και απο τον γνωστο για τις οχι και τοσο υψηλες ταχυτητες Kingston V300 που εχω εδω και 2 χρονια...... Με μια γρηγορη ματια πετυχα το συγκεκριμενο αρθο περι Samsung 850 pro και Sansisk extreme pro,και οι 2 με 10 χρονια εγγυηση και σχεδον ιδιες επιδοσεις http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-recommendation-benchmark,3269.html Κοιταζα και για τον 850 evo 500gb απο πλευρας χωρου/τιμης αλλα το μονο καταστημα που με βολευει απο τα φθηνοτερα ειναι το Msystems και 222ευρω δεν τα λες και λιγα σε σχεση με τα 140 των παραπανω 2. Αρα ξαναγυρναμε στο κλασσικο ερωτημα 850 pro 256gb ή Sandisk extreme pro 240gb??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Μιας και λογικα σε λιγο καιρο θα περασω και εγω με την σειρα μου τα Windows 10,κοιταζα για αγορα Ssd να φυγω και απο τον γνωστο για τις οχι και τοσο υψηλες ταχυτητες Kingston V300 που εχω εδω και 2 χρονια...... Με μια γρηγορη ματια πετυχα το συγκεκριμενο αρθο περι Samsung 850 pro και Sansisk extreme pro,και οι 2 με 10 χρονια εγγυηση και σχεδον ιδιες επιδοσεις http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-recommendation-benchmark,3269.html Κοιταζα και για τον 850 evo 500gb απο πλευρας χωρου/τιμης αλλα το μονο καταστημα που με βολευει απο τα φθηνοτερα ειναι το Msystems και 222ευρω δεν τα λες και λιγα σε σχεση με τα 140 των παραπανω 2. Αρα ξαναγυρναμε στο κλασσικο ερωτημα 850 pro 256gb ή Sandisk extreme pro 240gb??? Ως κάτοχος 850 pro αλλά στα 128gb για μένα ο δίσκος είναι άπαιχτος σε ταχύτητες.Από την άλλη βέβαια δεν έχω δοκιμάσει τον extreme pro για να γνωρίζω. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2015 από BabisTs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Σήμερα ήρθε και ο Sandisk Ultra II 240GB 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Σήμερα ήρθε και ο Sandisk Ultra II 240GB Not bad . Αν ειχε και 5 χρονια εγγυηση οπως ο Evo τοτε θα καρααξιζε. Ως κάτοχος 850 pro αλλά στα 128gb για μένα ο δίσκος είναι άπαιχτος σε ταχύτητες.Από την άλλη βέβαια δεν έχω δοκιμάσει τον extreme pro για να γνωρίζω. Ε μα επειδη οι περισσοτεροι εχουν Samsung γιατι πιο πολυ ρωτησα για τον Sandisk Αλλωστε και αυτος με 10 χρονια εγγυηση ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Not bad . Αν ειχε και 5 χρονια εγγυηση οπως ο Evo τοτε θα καρααξιζε. Ε μα επειδη οι περισσοτεροι εχουν Samsung γιατι πιο πολυ ρωτησα για τον Sandisk Αλλωστε και αυτος με 10 χρονια εγγυηση ερχεται Αν προσέχεις τον SSD θα ζήσει αρκετά χρόνια, εδώ έχω εναν intel από τις αρχές του 2011 και δουλεύει ακόμα χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Αν προσέχεις τον SSD θα ζήσει αρκετά χρόνια, εδώ έχω εναν intel από τις αρχές του 2011 και δουλεύει ακόμα χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν ειναι θεμα να προσεχεις ή οχι πιο πολυ ειναι θεμα εχω το κεφαλι μου ησυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μην ξεχνάς όμως πως ο Ultra II βγήκε για να κοντράρει τον 840 Evo που έχει επίσης 3 χρόνια εγγύηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joe003 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Για εξωτερικό σκληρό κοντά στα 100 ευρώ υπάρχει καμιά πρόταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChumpsChoice Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Γεια σας ! Με ενδιαφέρει το editing, δηλαδή το να φτιάχνω βίντεο με το πρόγραμμα sony vegas pro 13. ; Όμως, ο τωρινός σκληρός δίσκος ( hdd 500gb ) γέμισε και σκέφτομαι να αγοράσω έναν άλλο 1 τερα. Όμως, έχω ακούσει πως οι ssd είναι πολύ πιο γρήγοροι έτσ σκέφτομαι να μου προτείνετε κάποιον καλό ssd μέχρι 70 ευρω το πολύ ! Δηλαδή, να είναι κομπλέ όσον αφορά τα gb και τα mb/s που διαβάζει. Έτσι, θα βάλω τα windows, το vegas pro και άλλα 2-3 βασικά προγράμματα στον ssd. Τα βίντεο και τα υπόλοιπα, λιγότερο σημαντικά προγράμματα, σκέφτομαι να τα βάλω στον τωρινό εσωτερικό ο οποίος θα γίνει εξωτερικός. Πιστεύετε πως έχω δίκιο ; Είναι προτιμότερο να κάνω αυτό που σα; λέω ή να βάλω ένα 1 τερα hdd σαν εσωτερικό και να τελειώνω ; Ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Για την Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 ποιόν Μ2 ssd προτείνετε ; Από την λίστα της gigabyte είδα τον Plextor Samsung 120GB 850 Evo MZ-N5E120BW (M.2 SATA) Plextor 128GB M6G PX-128M6G-2280 (M.2 PCIe) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις