Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πια εινε  η γνωμη σας  για τους Hitachi Deskstar NAS  και τους  Seagate Barracuda Pro

σαν  δισκοι  πιοι  νομιζετε οτι  εχουν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης  και σε θεμα αξιοπιστιας.

και πιες εινε οι διαφορες στην  cashe  128 MB και  256   

παιζει καπια διαφορα αυτο.

Επεξ/σία από brainiak
  • Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρειαζομαι δισκο για αποθηκευση τραγουδιων (mp3, flac).
4TB θα ηταν τελεια.. σκεφτομουν σε εξωτερικο 2.5" για λιγοτερα καλωδια και ευκολια..  αλλα δεν με νοιαζει η φορητοτητα οπότε φανταζομαι καλυτερο vfm θα ηταν 3.5".
Εχω αρκετους 3.5" εσωτερικους και εξωτερικους αλλα επειδη μου κανουν κολπα οι εξωτερικοι θελω κατι λιγο πιο αξιοπιστο.
Εχω και HDD docking station.

Οποτε τα 3 σημεια που με ενδιαφερουν ειναι με τη σειρα:
Αξιοπιστία, Χωρητικότητα, Τιμή

Νομιζω τελικα οτι πρεπει να κινηθω εδω (μαλλον μεχρι τα 120ε):
hdd εσωτερικοι 4tb 3.5"

Με βαση την αξιοπιστια/τιμη τι να προτιμησω:
Western Digital Red NAS 4TB από 113,20 €
Western Digital Blue 4TB από 92,48 €
Western Digital Purple HDD 4TB από 107,60 €
Seagate Barracuda 4TB (ST4000DM004) από 90,44 €
Seagate Skyhawk 4TB από 105,29 €
Seagate Barracuda 4TB από 120,39 €
Seagate Ironwolf 4TB από 115,48 €

Western Digital καλύτεροι από Seagate ???
Διαφορά μεταξύ WD Red Blue Purple ???

Και σε σχεση με τους 2.5"
4tb 2.5" - Εξωτερικοί Σκληροί Δίσκοι
ποιοι ειναι πιο αξιοπιστοι γενικα;

Επεξ/σία από MasterX
Δημοσ.

Από στατιστικά που κυκλοφορούν ανά τακτά διαστήματα αξιόπιστος είναι ο αντίστοιχος red των 3 GB καθώς επίσης και κάποιοι Hitachi αλλά τους βρίσκεις δύσκολα αλλά είναι και ακριβοί. Ακριβός είναι και ο Toshiba MD04AB400V των 4GB αλλά και αυτός ακριβούτσικος και τον βρίσκεις δύσκολα. Όλοι αυτοί για αξιοπιστία πάντα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Από στατιστικά που κυκλοφορούν ανά τακτά διαστήματα αξιόπιστος είναι ο αντίστοιχος red των 3 GB καθώς επίσης και κάποιοι Hitachi αλλά τους βρίσκεις δύσκολα αλλά είναι και ακριβοί. Ακριβός είναι και ο Toshiba MD04AB400V των 4GB αλλά και αυτός ακριβούτσικος και τον βρίσκεις δύσκολα. Όλοι αυτοί για αξιοπιστία πάντα.

ενταξει αφου θετω και θεμα τιμης δεν μπορω να παω σε ακριβα μοντελα...το σιγουρο ειναι οτι θα εχω και backup αυτου σε παλιο μου δισκο.
θα κινηθω μεταξυ αυτων που ειπα..
3.5" vs 2.5" ποιοι ειναι πιο αξιοπιστοι γενικα;
Αν ο Blue 4TB ειναι αξιοπρεπης θα τον προτιμησω λογω τιμης..αν υπαρχει αξιολογη διαφορα θα παω στους λιγο πιο ακριβους απο τη λιστα που εγραψα

Δημοσ.

Αυτό σου εξηγώ. Αξιόπιστο γενικά δεν υπάρχει. Μόνο ειδικά υπάρχει και με πιθανότητες. Όταν διαβάζεις για συγκεκριμένους δίσκους με χαμηλό failure rate τότε αυτοί είναι προτιμότεροι. Για τους υπόλοιπους πας στα τυφλά γιατί δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα γιατί το τι σου είπαν 10-20 άτομα. για μένα όλοι ίδιοι είναι.

Σου είπα περί αξιοπιστίας για τους RED 3GB.

• Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Αυτό σου εξηγώ. Αξιόπιστο γενικά δεν υπάρχει. Μόνο ειδικά υπάρχει και με πιθανότητες. Όταν διαβάζεις για συγκεκριμένους δίσκους με χαμηλό failure rate τότε αυτοί είναι προτιμότεροι. Για τους υπόλοιπους πας στα τυφλά γιατί δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα γιατί το τι σου είπαν 10-20 άτομα. για μένα όλοι ίδιοι είναι.

Σου είπα περί αξιοπιστίας για τους RED 3GB.

α και τωρα που το θυμηθηκα τα χρονια εγγυησης ειναι αξια λογου επισης.. 3 για τους RED ενω για Blue ειδα 2..
και στα περισσοτερα μαγαζια που μπαινω για τους 2.5" πχ δεν το αναφερουν

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Ο Blue ναι έχει 2 χρόνια αλλά μακριά γιατί είναι ο παλιός green.

εννοεις μακρια λογω ταχυτητας ή αξιοπιστιας;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, brainiak είπε

πια εινε  η γνωμη σας  για τους Hitachi Deskstar NAS  και τους  Seagate Barracuda Pro

σαν  δισκοι  πιοι  νομιζετε οτι  εχουν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης  και σε θεμα αξιοπιστιας.

και πιες εινε οι διαφορες στην  cashe  128 MB και  256   

παιζει καπια διαφορα αυτο.

Πολύ γενική και αόριστη ερώτηση, εσύ τι ακριβώς ψάχνεις;; 

9 ώρες πριν, MasterX είπε

ενταξει αφου θετω και θεμα τιμης δεν μπορω να παω σε ακριβα μοντελα...το σιγουρο ειναι οτι θα εχω και backup αυτου σε παλιο μου δισκο.
θα κινηθω μεταξυ αυτων που ειπα..
3.5" vs 2.5" ποιοι ειναι πιο αξιοπιστοι γενικα;
Αν ο Blue 4TB ειναι αξιοπρεπης θα τον προτιμησω λογω τιμης..αν υπαρχει αξιολογη διαφορα θα παω στους λιγο πιο ακριβους απο τη λιστα που εγραψα

3,5'' συνήθως πιο αξιοπιστοι, άρα εκεί κοιτάς. 

https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=10100659%2C12003784%2C3870224%2C10116899%2C11275505%2C4470394

Από αυτούς κυρίως τον wd purple ή τους hitachi.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 8elwADSL είπε

Εβαλα χθες εναν 860 evo 250gb στο σύστημα της υπογραφής μου,είναι τα νούμερα του οκ;

Untitled.jpg

👍

Επεξ/σία από Kostas.karras
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stonecityboys είπε

Μια ερωτηση παιδια.

Evo 850 H 860?

Αν πας σε 500αρη τότε στον Crucial MX500 με 10 ευρώ φθηνότερος

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...