Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστά σωστά...γιατί μηχανικός δίσκος που γυρίζει με 5400 ή 5900 ή 7200 στροφές το λεπτό από που και ως που να ακούγεται; Έχει κινούμενα μέρη για να ακούγεται; Τσουκου ΣΕ λέω ΑΦΟΥ...😂🤣:devil: Αναζητείται ελπίς αλλά μάταια....

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακούγονται, τι να λέμε τώρα. Απλά είναι θέμα τι ακούει ο καθένας. Αν λυθούν προβλήματα συντονισμού κτλ τότε μένει το seeking που κάνουν, που εμένα προσωπικά, το βράδυ κυρίως, με ενοχλεί. Δεν είναι υπερβολικό πάντως, απλά εγώ είμαι περίεργος. Ίσως τον στερεώσω με λάστιχο μόνο να δω αν κάνει κάτι για τον θόρυβο του seeking ή μπα.

• Like 2
Δημοσ.

Σε απολυτη ησυχια παιδια ακομα και οι πιο αθορυβοι HDD ακουγονται. Καλοι χρυσοι οι hdd λογω φθηνου αποθηκευτικου χωρου αλλα οταν θες ενα high end συστημα γρηγορο και αθορυβο πρεπει να φυγουν απο το συστημα. Δεν γινεται αλλιως.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Heybro είπε

Στα 101 ο 500αρης mx500. 30 ευρώ μείον σε 3 μήνες. Όχι και άσχημα. 

Screenshot_20180606-185403.png

Εγώ γιατί βλέπω 123 (μέσα τα μεταφορικά)

Screenshot_20180606-191219.jpg

Είναι ο 525 ... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

Είναι ο 525 ... 

Δεν είναι ίδιοι. Μπερδεύτηκες.

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

Είναι ο 525 ... 

Ο mx300 είναι ο παλιός. Ο mx500 είναι πολύ καλύτερος 5 χρόνια εγγύηση απλά λείπουν 25gb. 

Στα 100. Αν σκεφτώ ότι πήρα 256gb 850 evo πριν 7 μήνες στα 95 η πτώση είναι εξαιρετική. Φορτώστε ssd παιδιά. 

Screenshot_20180606-194402.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τω μεταξύ ο evo 860 500gb ανέβηκε στα 111 πάλι και ο crucial στα 103, τι κάνουν μωρέ παίζουν;;;;... Λες να αξίζει ο crucial τώρα για χτύπημα; Χμμμμ επιλογές...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
22 ώρες πριν, lak10 είπε

O ενας εχει green  και ο αλλος  blue (new green)

Kανονικα η wd δινει 3 χρονια εγγυηση,Τωρα τι κανουν τα καταστηματα...

23 ώρες πριν, RadActiveLobstr είπε

ο τυπος  μνημης Optane που θα ερθει συντομα σε  ssd λετε  σαν  τεχνολογια θα  εχει απηχηση?

Εγω παντως δεν τον συμπαθησα τον τυπα 😋

22 ώρες πριν, buuren είπε

Δεν σε επιασα φιλε... Μπορω να τσεκαρω οτι θελεις σε μερικες μερες που θα ειμαι στο pc. 

Δεν πειραζει, τα εξηγησα κι εγω λιγο κινεζικα 😋

Στειλε pm οταν μπορεις να το δουμε, εχω κατι στο νου μου τι μπορει να παιζει.

11 ώρες πριν, Heybro είπε

Σε απολυτη ησυχια παιδια ακομα και οι πιο αθορυβοι HDD ακουγονται. Καλοι χρυσοι οι hdd λογω φθηνου αποθηκευτικου χωρου αλλα οταν θες ενα high end συστημα γρηγορο και αθορυβο πρεπει να φυγουν απο το συστημα. Δεν γινεται αλλιως.

Σε read δεν ακουγονται ολοι, σε ζορια των write  ομως 😫

Συμφωνω ομως οτι πρεπει σιγα σιγα να χαιρετουν..Υπαρχουν και clouds και externals..Καπως ετσι βολευεται μια κατασταση..

Σε κανενα high end δεν θα αφηνα HDD πανω.

Σαν να εχεις 4κ tv και στο επιπλο απο κατω να ειναι κοτσαρισμενο το VCR

🤪

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

O ενας εχει green  και ο αλλος  blue (new green)

Kανονικα η wd δινει 3 χρονια εγγυηση,Τωρα τι κανουν τα καταστηματα...

Εγω παντως δεν τον συμπαθησα τον τυπα 😋

Δεν πειραζει, τα εξηγησα κι εγω λιγο κινεζικα 😋

Στειλε pm οταν μπορεις να το δουμε, εχω κατι στο νου μου τι μπορει να παιζει.

Σε read δεν ακουγονται ολοι, σε ζορια των write  ομως 😫

Συμφωνω ομως οτι πρεπει σιγα σιγα να χαιρετουν..Υπαρχουν και clouds και externals..Καπως ετσι βολευεται μια κατασταση..

Σε κανενα high end δεν θα αφηνα HDD πανω.

Σαν να εχεις 4κ tv και στο επιπλο απο κατω να ειναι κοτσαρισμενο το VCR

🤪

Έτσι NVMe για λειτουργικό και ssd για παιχνίδια. Έβαλα 1TB Hdd και το μετάνιωσα έγινε εξωτερικός τώρα. Άφησα τον 256 ssd και θα πάω σε NVMe 500gb η σε κάποιον 860 evo η mx500. Κάνω αρκετό unrar και εκεί οι NVMe δεν παιζονται. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Heybro είπε

Έτσι NVMe για λειτουργικό και ssd για παιχνίδια. Έβαλα 1TB Hdd και το μετάνιωσα έγινε εξωτερικός τώρα. Άφησα τον 256 ssd και θα πάω σε NVMe 500gb η σε κάποιον 860 evo η mx500. Κάνω αρκετό unrar και εκεί οι NVMe δεν παιζονται. 

Go for it!

4 λεπτά πριν, Heybro είπε

Εννοεις μαλλον 960/970 , ο 860 και ο mx500 ειναι simple M2.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/6/2018 στις 11:09 ΜΜ, Kostas.karras είπε

Go for it!

Εννοεις μαλλον 960/970 , ο 860 και ο mx500 ειναι simple M2.

Σε M2 θύρες βγαίνουν όλοι οι NVMe και οι περισσότεροι γνωστοί ssd. Τo M2 είναι η θύρα τα άλλα είναι sata και NVMe 

Στα υπόλοιπα σε κάτω από 20λεπτα ανά GB έπεσε ο mx500. Θα ακολουθήσει λογικά και ο 860evo μιας και παίζουν ίδια μπάλα με ίδια εγγύηση. Έρχεται και ο sx8200 NVMe που με ένα 30αρι παραπάνω σου δίνει ταχύτητες 960evo και ξενοιάζεις από sata στα 27 λεπτά ανά GB

Screenshot_20180611-135344.png

Screenshot_20180611-135820.png

Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Heybro είπε

Σε M2 θύρες βγαίνουν όλοι οι NVMe και οι περισσότεροι γνωστοί ssd. Τo M2 είναι η θύρα τα άλλα είναι sata και NVMe 

Screenshot_20180611-135820.png

Μάθημα μου κάνεις;; 😆😂🤣

Έγω δεν είπα κάτι διαφορετικό, αλλά μάλλον κάτι άλλο κατάλαβες.. 

Από το πολύ κυνήγι τιμών ζαζεψες;; 😋

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...