RadActiveLobstr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 ο τυπος μνημης Optane που θα ερθει συντομα σε ssd λετε σαν τεχνολογια θα εχει απηχηση?
Heybro Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, RadActiveLobstr είπε ο τυπος μνημης Optane που θα ερθει συντομα σε ssd λετε σαν τεχνολογια θα εχει απηχηση? Οι optane είναι cache μνήμη και βοηθάνε κυρίως τους hdd. Έβγαλε πέρσι η Intel έκαναν όντως δουλειά αλλά ήταν μικρή η cache ήθελε και άλλο.
lak10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 ποια ηδια φορα των 2 μοντελων https://www.skroutz.gr/s/14995070/Western-Digital-My-Passport-7mm-2TB.html https://www.skroutz.gr/s/10259731/Western-Digital-My-Passport-2TB-2016.html
RadActiveLobstr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) το QLC NAND Technology τι εινε ακριβως? Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από RadActiveLobstr
Heybro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, lak10 είπε ποια ηδια φορα των 2 μοντελων https://www.skroutz.gr/s/14995070/Western-Digital-My-Passport-7mm-2TB.html https://www.skroutz.gr/s/10259731/Western-Digital-My-Passport-2TB-2016.html Ίδιοι φαίνονται ο 7mm είναι πιο νέος και γράφουν thin. Αλλά ίδιοι ακριβώς είναι στο εσωτερικό δεν ξέρω τι γίνετε τι μοντέλο ακριβώς έχει ο καθένας.
lak10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, Heybro είπε Ίδιοι φαίνονται ο 7mm είναι πιο νέος και γράφουν thin. Αλλά ίδιοι ακριβώς είναι στο εσωτερικό δεν ξέρω τι γίνετε τι μοντέλο ακριβώς έχει ο καθένας. https://www.span.com/compare/WDBYFT0020BBK-WESN-vs-WDBS4B0020BBL-WESN/59819-67958 μαλλον ειναι πιο λεπτος ο thin και εχει ενα χρονο παραπανω εγγυηση
buuren Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Τσεκαρε κατι..οι εγγραφες του hdd αντιστοιχουν στα νουμερα των gb του ssd? Δεν σε επιασα φιλε... Μπορω να τσεκαρω οτι θελεις σε μερικες μερες που θα ειμαι στο pc.
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Η πλάκα είναι ότι χρειάζομαι έναν "τουλάχιστον" 500άρη ssd για να ξεφορτωθώ τον 1tb wd blue που έχω επάνω να γλιτώσω από την φασαρία του και να τον στείλω στο nas...αλλά με το τριπάκι να πάει στο 100άρικο o samy ξέμεινε η δουλειά... Το υπόλοιπο pc είναι τέρμα ήσυχο χάρη στα noctua μου και μου την δίνει ο μπλε πια...άντε πάμε για 100!!! Ο blue δεν κάνει θόρυβο. Προφανώς το κουτί έχει θέμα με τον συντονισμό του δίσκου. 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Λέω να το παρακολουθήσω τις επόμενες 2 ώρες...έτσι μπας και κάτσει στο 100άρικο ο samy...τι παίζει η φάση; Όλοι οι ssd πέφτουν λόγω QLC NAND Flash Memory. Έχουν ανακοινωθεί από τις εταιρείες (Intel, Micron, Toshiba) οι πρώτες QLC μνήμες. Αυτές έχουν μεγαλύτερη πυκνότητα με αποτέλεσμα μεγαλύτερες χωρητικότητες. Είναι πιο φθηνές και πιο αργές από από τις γνωστές μας εως τώρα μνήμες ωστόσο η αύξηση της χωρητικότητας σε χαμηλότερη τιμή είναι μεγάλη υπόθεση. Γι αυτό και πέφτουν οι τιμές και αναμένονται να πέσουν κι άλλο. Απλά δεν ήταν αναμενόμενο να πέσουν τόσο γρήγορα.
mindtrapper Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Ψήνομαι για SSD storage αν φτάσουν 2-3 ΤΒ σε λογικές τιμές. Από ένα σημείο και μετά είναι ενοχλητικοί οι HDD.
dimoskoutr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Ο blue δεν κάνει θόρυβο. Προφανώς το κουτί έχει θέμα με τον συντονισμό του δίσκου. Κακώς απαντάω τώρα αλλά ας είναι...πως δεν κάνει θόρυβο φίλτατε; Δεν έχει μηχανικά μέρη; Εσύ ξέρεις κανέναν hdd που δεν κάνει θόρυβο; Ο υπολογιστής μου είναι τέρμα ήσυχος, και λογικό με έναν θηρίο 20άρη noctua να βάζει αέρα και μια noctua NH-D9L να ψύχει τον r5 1600...δεν ακούγεται τίποτε άλλο όταν δεν παίζω παιχνίδια ή δεν κάνω κάτι απαιτητικό, εκτός από τον δίσκο. Ο οποίος είναι σε λαστιχένια ποδαράκια στο κουτί...οπότε δεν έχει κανένα θέμα συντονισμού το κουτί. Τα αυτιά μου έχουν γίνει πολύ ευαίσθητα, ειδικά όταν έχει ησυχία στο δωμάτιο το μόνο που ακούγεται είναι ο blue...τέλος επειδή έχω και red στο nas, πριν τον βάλω εκεί τον δοκίμασα στο κουτί μου και σε σχέση με τον blue είναι πιο αθόρυβος. Οπότε μια χαρά ακούγεται και δεν είναι θέμα του κουτιού...αυτάαααα. 👋 Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από dimoskoutr
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Κακώς απαντάω τώρα αλλά ας είναι...πως δεν κάνει θόρυβο φίλτατε; Δεν έχει μηχανικά μέρη; Εσύ ξέρεις κανέναν hdd που δεν κάνει θόρυβο; Ο υπολογιστής μου είναι τέρμα ήσυχος, και λογικό με έναν θηρίο 20άρη noctua να βάζει αέρα και μια noctua NH-D9L να ψύχει τον r5 1600...δεν ακούγεται τίποτε άλλο όταν δεν παίζω παιχνίδια εκτός από τον δίσκο. Ο οποίος είναι σε λαστιχένια ποδαράκια στο κουτί...οπότε δεν έχει κανένα θέμα συντονισμού το κουτί. Τα αυτιά μου έχουν γίνει πολύ ευαίσθητα, ειδικά όταν έχει ησυχία στο δωμάτιο το μόνο που ακούγεται είναι ο blue...τέλος επειδή έχω και red στο nas, πριν τον βάλω εκεί τον δοκίμασα στο κουτί μου και σε σχέση με τον blue είναι πιο αθόρυβος. Οπότε μια χαρά ακούγεται και δεν είναι θέμα του κουτιού...αυτάαααα. 👋 Προφανώς και δεν έχεις πέσει σε καλό κομμάτι. Κάποιοι ακούγονται και άλλοι όχι. Είναι και απόσταση που έχεις από το κουτί. Δύο red που έχω και που δουλεύουν συνεχώς είναι σαν να μην υπάρχουν. Έχουν πέσει στα χέρια και κάποιοι ελάχιστοι red ακούγονται λίγο.
dimoskoutr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το γεγονός το πιο θορυβώδες πράγμα σε ένα κουτί όταν δεν πιέζεται ιδιαίτερα η cpu και η gpu να είναι ο hdd δεν το δέχεσαι ε; Δεν υπάρχει λόγος συζήτησης τότε...γενικά οι hdd ακούγονται. Αν ο υπόλοιπος υπολογιστής είναι σούπερ αθόρυβος (γι αυτό πλήρωσα χρυσά τα noctua) τότε οι hdd ενοχλούν. Και ο red μου όταν ήταν στον υπολογιστή ακουγόταν, απλά λιγότερο από τον blue, κακό κομμάτι και ο red;;; ...Από μένα εδώ σταματάει... Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από dimoskoutr
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Προφανώς κακό κομμάτι και ο RED. Έτσι είναι οι δίσκοι. Άλλοι κακοί και άλλοι καλοί. Όχι το "γενικά οι hhd ακούγονται" δεν ισχύει. Άλλοι ναι και άλλοι όχι.
dimoskoutr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αστεία πράγματα λέγονται τώρα και η ώρα είναι περασμένη...ορατότης μηδέν, οπότε καμία ελπίς. Λες τελικά να είναι οι ssd αυτοί που ακούγονται και να μπερδεύτηκα;;; 🤣 😂 Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από dimoskoutr
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Είσαι πολύ σχετικός βλέπω με το άθλημα των δίσκων. Σου απονέμω το χρυσό βατόμουρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις