Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Heybro είπε

Μονο torrent. Έχω γράψει 3tb σε ένα μήνα. Η rendering με πολλά Tb αρχείων. 

Δεν εχω τα torrent στον ssd ουτε rendering κανω... δεν θελω ομως να τρολλαρουμε το θεμα εδω. Μπορει να ανοιξω ενα thread να το δουμε εκει.

Τhanks heybro

Επεξ/σία από buuren
  • Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

860evo 1tb και 500gb

Χαίρομαι που συνεχίζεται η πτώση. Μείον 100 ο 1TB και -60 ο 500gb σε λίγους μήνες. Μόλις πάνε στα 200 και 100 αντίστοιχα χτυπήστε τους. 

Screenshot_20180602-232907.png

Screenshot_20180602-232849.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε

Θα πανε όμως; Μακάρι να συνεχίσει η πτώση...Και οι crucial mx500 αξίζουν σχεδόν εξίσου... Αναμένουμε...

Κανείς δεν ξέρει η πτώση είναι καθημερινή πάντως όπως σωστά είπες και για τους mx500 που είναι στα ίσια με 860evo και βλέπω ότι και οι nvme έχουν αρκετή πτώση. Η αλήθεια είναι ότι οι τιμές ήταν παράλογες ακόμα θέλει 20 30 ευρώ στους ssd και ένα 50αρικο στους nvme μείωση για να πούμε ότι είναι καλά για 2018.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Heydro : κυνηγός τιμών ssd. Πως λέμε κυνηγός επικυρηγμένων? Κάτι τέτοιο. Και στο τέλος κυνηγά κουνέλια. 

Ότι να ναι απάντηση μιας και ότι έχω γράψει βγαίνει και μόνο καλό είναι για τους καταναλωτές. Εκτός αν έχεις συμφέρον να ανέβουν οι τιμές εκεί σε δικαιολογώ. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Θα πανε όμως; Μακάρι να συνεχίσει η πτώση...Και οι crucial mx500 αξίζουν σχεδόν εξίσου... Αναμένουμε...

Aν ηταν και το 1/3 της τιμης του mx500 κατω, τοτε ναι, θα ηταν στα ιδια.

ScreenShot_20180603001316.png

ScreenShot_20180603001110.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπου σε αυτά τα tb για να φτάσεις ξέρεις ότι θα έχει περάσει πάνω από 5ετία είτε με τον samy είτε με τον crucial έτσι; Τουλάχιστον για έναν μέσο χρήστη...οπότε ναι σχεδόν αξίζει το ίδιο και ο crucial μιας και είναι σχεδόν το ίδιο γρήγορος...αυτό που μου αρέσει στον samsung είναι ότι κατά τη γνώμη μου έχει καλύτερο συνοδευτικό λογισμικό από τον crucial.

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Heybro είπε

Ότι να ναι απάντηση μιας και ότι έχω γράψει βγαίνει και μόνο καλό είναι για τους καταναλωτές. Εκτός αν έχεις συμφέρον να ανέβουν οι τιμές εκεί σε δικαιολογώ. 

Εμ δεν το έχεις γράψει εσύ. Άλλοι το έχουν γράψει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε

Όπου σε αυτά τα tb για να φτάσεις ξέρεις ότι θα έχει περάσει πάνω από 5ετία είτε με τον samy είτε με τον crucial έτσι; Τουλάχιστον για έναν μέσο χρήστη...οπότε ναι σχεδόν αξίζει το ίδιο και ο crucial...αυτό που μου αρέσει στον samsung είναι ότι κατά τη γνώμη μου έχει καλύτερο συνοδευτικό λογισμικό από τον crucial.

o Kαθενας με της αναγκες του... τα  tb γεμιζουν σε πολλους μεσους χρηστες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

o Kαθενας με της αναγκες του... τα  tb γεμιζουν σε πολλους μεσους χρηστες..

Ίσως, δύσκολο το βλέπω πριν την 5ετία αλλά ίσως...εν το μεταξύ αυτή η προσφορά του eshop δεν είναι άσχημη ε; Γλιτώνει μεταφορικά κάποιος που βρίσκεται κοντά σε eshop...οπότε του βγαίνει πιο φθηνά από το φθηνότερο skroutzομάγαζο...

https://www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-76e250b-eu-860-evo-series-250gb-25-sata3-p-PER.306184

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πιστευετε οτι οι  νεα σειρα baracuda  pro εχει αξιοποιηθει στο θεμα failure τα τελευταια χροννια και  μπορει ο μεσο χρηστης να τους εμπιστευτει;

σε σχεση με τους hitachi deskstar; που  οι εταιριες  τους προτιμουν κατα  κυριο λογο  για τους σερβερ΄΄

Επεξ/σία από δημητριος αναστασοπουλος
Δημοσ.

Για εναν καλο RAID Controller εχει κανεις κατι να προτεινει? Μεχρι 50 ευρω περιπου...

Δεν ξερω αν ταιριαζει εδω ή αν ειναι καλυτερα να ανοιξω νεο θεμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jokerakias είπε

https://www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-76e250b-eu-860-evo-series-250gb-25-sata3-p-PER.306184

Θα πέσουν κι άλλο οι τιμές των ssd ή τον τσιμπάμε;

αν τον χρειαζεσαι τον τσιμπας αλλα προσφορα δεν ειναι μη σε ξεγελαει το 100 που λεει..70ε εχει στο σκρουτζ..

περα απο αυτο μια χαρα τιμη ειναι οκ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...