Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, TAKISTRIGONIS είπε

κατι σε πιο φθηνο, είναι πολλα 104ε για τώρα, αλλιως το ξερω θα τον έπερνα αυτόν, m2 μόνο θέλω

Για το λειτουργικό σου είναι υπεραρκετος. 

Σου κάνει με το παραπάνω. 

Δεν είναι αργος σίγουρα, απλά πιο γρήγορος ο 970 ναι.. 

Τα ίδια χρόνια εγγύηση έχουν, απλά έχει και σχεδόν διπλάσια TBW, επομένως είναι ένα point.. Ναι, τα 20 ευρω παραπάνω για μένα τα αξίζει ο 970. 

Αν σε νοιάζει όμως το χρηματικό ποσό πάρε εναν απλό m2 (oχι nvme) που βρίσκεις πιο φθηνο. 

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TAKISTRIGONIS είπε

Ωραια τον ακυρωσα κ παραγγειλα τον 970 οποτε κομπλε, ευχαριστω παντος

Πολύ καλά έκανες η διαφορά ειναι πολυ μικρή και ειναι κάτι που θα είσαι μαζί του για 5+ χρόνια. Ότι πιο γρήγορο υπάρχει σε 256gb. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ,

Αγόρασα αυτό το laptop https://www.e-shop.gr/laptop-acer-aspire-5-a515-51g-84nj-156-fhd-core-i7-8550u-4gb-1tb-nvidia-gf-mx150-2gb-linux-p-PER.918022 

και πριν του περάσω λειτουργικό λέω να του βάλω έναν m2 ssd. Λογικά 250G. 

Επειδή δεν ξέρω καθόλου από αυτά μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάτι ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Για ποια χρήση προορίζεται το λάπτοπ?

Δουλειά γραφείου  ( word , excel , mails klp ) , movies  , λιγο video edit , ε θα περάσω και κανα game να δω πως τα πάει αλλά δεν το έχω και κάψα..

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, η ερώτησή μου ίσως είναι παρόμοια με προηγούμενες αλλά ας την ρίξω. Πρόκειται να φτιάξω νέα σύνθεση με i3 8100 και θέλω έναν SSD στα 250GB (περισσότερο χώρο δεν χρειάζομαι, 500GB θα σκεφτώ μόνο εάν είναι κοντά στις επιλογές μου χρηματικά). Οι επιλογές μου είναι:

• Samsung 850 ή 860 EVO SATA III με προτίμηση στον 850 (σωστά;)
  • Samsung 860 EVO M.2
  • Samsung 960 ή 970 EVO NVME

Σκέφτομαι να επιλέξω τον 860 M.2, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω για χρήση γραφείου αρκεί (browsing, skype, ελαφρύ photoshop/gimp). Gaming χρήση μηδέν. Αξίζει να δώσω τα 20 ευρώ παραπάνω και να πάω σε NVME; Θα δω μεγάλες διαφορές; 960 ή 970;

Επίσης θα ήθελα εναλλακτικές προτάσεις (πέρα από Samsung), παραπάνω είδα ότι προτείνεται και ο Crucial MX500 M2 250GB.

Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας! 😊

Δημοσ.

Όχι ο 850. Πάει αυτός δεν αξίζει πλέον γιατί και καλύτερος είναι crucial έστω και στα σημεία και φθηνότερος είναι από τον 850 evo.

Όχι δεν αξίζουν τα 20 παραπάνω για τον NVME σε σχέση με τον 860 Μ.2. Ο απλός 860 και ο crucial σε σχέση με τον NVME έχουν 30 ευρώ διαφορά. Αν είναι να δώσεις 100 δώσε και άλλα 15 και πάνε σε απλό ssd με 2πλάσια χωρητικότητα(500giga).

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Levitin είπε

Καλησπέρα σε όλους, η ερώτησή μου ίσως είναι παρόμοια με προηγούμενες αλλά ας την ρίξω. Πρόκειται να φτιάξω νέα σύνθεση με i3 8100 και θέλω έναν SSD στα 250GB (περισσότερο χώρο δεν χρειάζομαι, 500GB θα σκεφτώ μόνο εάν είναι κοντά στις επιλογές μου χρηματικά). Οι επιλογές μου είναι:

• Samsung 850 ή 860 EVO SATA III με προτίμηση στον 850 (σωστά;)
  • Samsung 860 EVO M.2
  • Samsung 960 ή 970 EVO NVME

Σκέφτομαι να επιλέξω τον 860 M.2, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω για χρήση γραφείου αρκεί (browsing, skype, ελαφρύ photoshop/gimp). Gaming χρήση μηδέν. Αξίζει να δώσω τα 20 ευρώ παραπάνω και να πάω σε NVME; Θα δω μεγάλες διαφορές; 960 ή 970;

Επίσης θα ήθελα εναλλακτικές προτάσεις (πέρα από Samsung), παραπάνω είδα ότι προτείνεται και ο Crucial MX500 M2 250GB.

Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας! 😊

H για 860 m2 η για 970 nvme.

Aν πας για μια πιο επαγγελματικη χρηση πας στον nvme , για την περιπτωση σου, πιο απλη χρηση, 860 m2, λιγοτερο χρημα,λιγοτερες θερμοκρασιες.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! Με βλέπω με τον 860 M.2

Τελευταίες ερωτήσεις:

• M.2 vs SATA III : Κερδίζω σε ταχύτητα με M.2; Ακόμα και να μην ισχύει, θεωρώ ότι είναι πιο πρακτικός.
  • M.2: Samsung 860 vs Crucial MX500; Ίδιοι σε επιδόσεις; Ρωτάω γιατί ανάλογα με το κατάστημα που θα ψωνίσω, έχω μια διαφορά των 20 ευρώ. Εδώ βρίσκω πιο φθηνό τον 860, απλά δεν ξέρω εάν θα προλάβω την έκπτωση επειδή θα τα παραγγείλω σε καμιά εβδομάδα.
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Levitin είπε

Ευχαριστώ πολύ! Με βλέπω με τον 860 M.2

Τελευταίες ερωτήσεις:

• M.2 vs SATA III : Κερδίζω σε ταχύτητα με M.2; Ακόμα και να μην ισχύει, θεωρώ ότι είναι πιο πρακτικός.
  • M.2: Samsung 860 vs Crucial MX500; Ίδιοι σε επιδόσεις; Ρωτάω γιατί ανάλογα με το κατάστημα που θα ψωνίσω, έχω μια διαφορά των 20 ευρώ. Εδώ βρίσκω πιο φθηνό τον 860, απλά δεν ξέρω εάν θα προλάβω την έκπτωση επειδή θα τα παραγγείλω σε καμιά εβδομάδα.

Για μενα καλυτερα μ2, γλιτωνεις τις καλωδιωσεις..Κατα τ'αλλα ιδιοι ειναι.

Καλυτερα ο samsung, ιδιοι σε επιδοσεις, διπλασια tbw ομως..

Παραγγειλε τον τωρα, και πες τους οτι θες παραλαβη σε μια βδομαδα

• Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...