Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, thodoris_9 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Είχα αγοράσει τον παρακάτω δίσκο για backup όλων των αρχείων μου που είχα σκορπισμένα σε διάφορους δίσκους: https://www.e-shop.gr/exoterikos-skliros-intenso-6031512-4tb-memory-center-35-usb30-p-PER.340342?gclid=Cj0KCQjw_ZrXBRDXARIsAA8KauQVuhqq5C5cj9gOVWUClSl6JHig_GvthEbw23sq0LFRfSzBLl6BgfIaAlDiEALw_wcB. Ήταν στα 109€ τότε. Ψάχνω έναν δίσκο με την ίδια χωρητικότητα ή 3ΤΒ, όχι λιγότερο. Το μπάτζετ πάνω κάτω το ίδιο (θα μπει δόσεις). Αξιοπιστία είναι το ζητούμενο φυσικά, είμαι και εγώ ένας από όλους που την πάτησαν με απώλεια δεδομένων... 

Αν θα χρειάζεται τροφοδοσια, ταχύτητες, δίκτυα κτλ κτλ, δεν με απασχολούν καθόλου. 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! 

https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=12003791%2C10116980

https://www.skroutz.gr/s/3997213/LC-Power-LC-35U3.html

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, hara75gr είπε

καλησπέρα και καλό μήνα.Μεταξύ των sansung 860 evo 250gb και crucial mx500 250gb

ποιον να πάρω και γιατί?Τι διαφορές έχουν?

Δυο παρα πολυ καλοι δισκοι, θα διαλεγα το samsung λογο καλυτερου endurance,  στα 150tbw  εναντι 100tbw του mx500. ειναι 1/3 παραπανω εγγραφες, δεν ειναι και λιγο.

Εκτος αν βρεις μεγαλη διαφορα τιμων μεταξυ τους( παιζει με το καταστημα που θα τον επιλεξεις)

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι σε αναζήτηση σκληρού δίσκου 2.5'' χωρητικότητας 1ΤΒ, ο οποίος προορίζεται για καθημερινή χρήση σε λάπτοπ, ως κύριος και μοναδικός δίσκος του συστήματος. Οπότε θέλουμε κυρίως κάτι αξιόπιστο, αλλά και όσο το δυνατόν γρηγορότερο σε μηχανικό δίσκο. Χρηματικό ταβάνι τα 65€ βαριά τα 70€ με μεταφορικά, καθώς μένω επαρχία.

Μέχρι στιγμής όπως το βλέπω οι λύσεις μου είναι οι εξής:

- Hitachi Travelstar 7K1000 TB 52-55€ τελική

- WD Black WD10JPLX 1TB  - 71.5€ τελική

Ένας WD Scorpio Blue 1TB (WD10JPVX) αποτελεί τίμια και αξιόπιστη λύση, ή η διαφορά ενός 5400 RPM με έναν 7200 RPM είναι ορατή οπότε καλύτερα ο δεύτερος;

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dinixy είπε

Καλησπέρα, είμαι σε αναζήτηση σκληρού δίσκου 2.5'' χωρητικότητας 1ΤΒ, ο οποίος προορίζεται για καθημερινή χρήση σε λάπτοπ, ως κύριος και μοναδικός δίσκος του συστήματος. Οπότε θέλουμε κυρίως κάτι αξιόπιστο, αλλά και όσο το δυνατόν γρηγορότερο σε μηχανικό δίσκο. Χρηματικό ταβάνι τα 65€ βαριά τα 70€ με μεταφορικά, καθώς μένω επαρχία.

Μέχρι στιγμής όπως το βλέπω οι λύσεις μου είναι οι εξής:

- Hitachi Travelstar 7K1000 TB 52-55€ τελική

- WD Black WD10JPLX 1TB  - 71.5€ τελική

Ένας WD Scorpio Blue 1TB (WD10JPVX) αποτελεί τίμια και αξιόπιστη λύση, ή η διαφορά ενός 5400 RPM με έναν 7200 RPM είναι ορατή οπότε καλύτερα ο δεύτερος;

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Μιας και ειναι ο κύριος και μοναδικός δίσκος τοτε πας απευθειας σε υβριδικο!

https://www.skroutz.gr/s/10218932/Seagate-Firecuda-1TB-2-5.html

Εδω θα εντοπισεις πολυ καλυτερα την διαφορα στις ταχυτητες απο οποιονδηποτε μηχανικο,σε καλη τιμη και 5 χρονια  εγγυηση.Μην το σκεφτεσαι, trust me ;)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας ενα  φιλαρακι  μου  ειπε οτι  θελει να  αγορασει εναν ssd  και μου ειπε οτι θελέι να παρει τον  Samsung 860 Pro 1TB SATA III

και του απάντησα  οτι δεν  γνωριζω αν  πρεπει μεταβει σε αυτον

οποτε  θελω να ρωτησω    συμφερει να κανει αγορα στον    Samsung 860 Pro 1TB SATA III? η να παει σε εναν  τυπο ΜΜ2?

μπορειτε να  μου πειτε σας παρακαλω?.

δεν θελώ να τον  παρω στον λαιμο μου και να του πω πχ παρε  τον ΜΜ2  αν και εγω  του ειπα να παρει εναν δισκο μικροτερης χωριτικοτητας.

απλα αυτος δεν θελει γιατι ασχολειτε με  παρα  πολλα προγραμματα και παιχνιδια.

τα  λεφτα εινε δικα του απλα εγω  του ειπα οτι και με εναν δισκο μικροτερης χωριτικοτητας  θα εκανες την δουλεια σου. 

με τον  Samsung 860 Pro 1TB SATA III  θα ειτανε  καλυμενος? η εινε προτιμοτερο  για futyre  proof να παει σε μια νεοτερη τεχνολογια  οπως  ΜΜ2?

σε αυτα που  ζηταει  στο θεμα απαιτησεων προγραμματον και παιχνιδιων?

βασικα εχει τον  7700Κ επεξεργαστη.

Επεξ/σία από captain gold
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Kostas.karras είπε

Μιας και ειναι ο κύριος και μοναδικός δίσκος τοτε πας απευθειας σε υβριδικο!

https://www.skroutz.gr/s/10218932/Seagate-Firecuda-1TB-2-5.html

Εδω θα εντοπισεις πολυ καλυτερα την διαφορα στις ταχυτητες απο οποιονδηποτε μηχανικο,σε καλη τιμη και 5 χρονια  εγγυηση.Μην το σκεφτεσαι, trust me ;)

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έπεσα πάνω στον συγκεκριμένο στην αναζήτηση που έκανα στο σκρούτζ, αλλά οι προβληματισμοί μου είναι οι εξής:

- Ο προηγούμενος μου δίσκος που τα έφτυσε ήταν Seagate και είπα να μην ξανακάνω το ίδιο λάθος, μετά και από αρκετά σχόλια που βλέπω κατα καιρούς για τους Seagate και την αξιοπιστία τους.

- Κυρίως στην επιλογή μου με ενδιαφέρει με σειρά προτεραιότητας πρωτίστως η αξιοπιστία, μετά η ταχύτητα κ.λπ.

- Η εγγύηση είναι στα συν, αλλά τι να την κάνεις την 5η εγγύηση όταν πρόκειται για σκληρό δίσκο και χάνεις τα δεδομένα σου (ναι σαφώς σαν το backup δεν έχει και συμφωνώ αλλά και πάλι)

Τώρα, σε αυτόν που προτείνεις θεωρείς ότι απο αξιοπιστία τα πάει καλά; Έχει αξιόλογη στα χρόνια που είναι στην αγορά και ανταγωνίζεται την αξιοπιστία των WD Black & Hitachi που ανέφερα στο αρχικό μου post;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, captain gold είπε

γεια σας ενα  φιλαρακι  μου  ειπε οτι  θελει να  αγορασει εναν ssd  και μου ειπε οτι θελέι να παρει τον  Samsung 860 Pro 1TB SATA III

οποτε  θελω να ρωτησω    συμφερει να κανει αγορα στον    Samsung 860 Pro 1TB SATA III? η να παει σε εναν  τυπο ΜΜ2?

δεν θελώ να τον  παρω στον λαιμο μου και να του πω πχ παρε  τον ΜΜ2  αν και εγω  του ειπα να παρει εναν δισκο μικροτερης χωριτικοτητας.

τα  λεφτα εινε δικα του απλα εγω  του ειπα οτι και με εναν δισκο μικροτερης χωριτικοτητας  θα εκανες την δουλεια σου. 

με τον  Samsung 860 Pro 1TB SATA III  θα ειτανε  καλυμενος? η εινε προτιμοτερο  για futyre  proof να παει σε μια νεοτερη τεχνολογια  οπως  ΜΜ2?

edessaikos.jpgΑφού υποτίθεται οτι (δεν) αγορασες τόσους δισκους 1 TB πριν κανα 2μηνο και έναν, δυο - τρεις M2 ;

Θα ήξερες να τον συμβουλέψεις 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλα δεν  μπορω να τον παροτρεινω κατι που δεν θα του αρεσει+

μου ειπε οτι θελέι να παρει τον  Samsung 860 Pro 1TB SATA III 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, captain gold είπε

απλα δεν  μπορω να τον παροτρεινω κατι που δεν θα του αρεσει+

970 Pro 4TB προτείνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι εχουν  βγει??

σαν  επιλογη εινε καλος?και επισης δεν  γνωριζω τον   Samsung 860 Pro 1TB SATA III  γιατι απλα δεν εχω αγορασει αυτον και δεν  μπορω να του προτεινω κατι που δεν εχω  αγορασει και δεν εχω δοκιμασει.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, captain gold είπε

960 pro να παρει..

8 ώρες πριν, dinixy είπε

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έπεσα πάνω στον συγκεκριμένο στην αναζήτηση που έκανα στο σκρούτζ, αλλά οι προβληματισμοί μου είναι οι εξής:

- Ο προηγούμενος μου δίσκος που τα έφτυσε ήταν Seagate και είπα να μην ξανακάνω το ίδιο λάθος, μετά και από αρκετά σχόλια που βλέπω κατα καιρούς για τους Seagate και την αξιοπιστία τους.

- Κυρίως στην επιλογή μου με ενδιαφέρει με σειρά προτεραιότητας πρωτίστως η αξιοπιστία, μετά η ταχύτητα κ.λπ.

- Η εγγύηση είναι στα συν, αλλά τι να την κάνεις την 5η εγγύηση όταν πρόκειται για σκληρό δίσκο και χάνεις τα δεδομένα σου (ναι σαφώς σαν το backup δεν έχει και συμφωνώ αλλά και πάλι)

Τώρα, σε αυτόν που προτείνεις θεωρείς ότι απο αξιοπιστία τα πάει καλά; Έχει αξιόλογη στα χρόνια που είναι στην αγορά και ανταγωνίζεται την αξιοπιστία των WD Black & Hitachi που ανέφερα στο αρχικό μου post;

Δεν εχει σχεση με αλλους seagate.

Βασικα τι χρηση θα κανεις??

Δημοσ.

Καλή σας μέρα!

Ο Toshiba TR200 240 GB που έχει βγάλει το Πλαίσιο στα € 55 αξίζει σε αυτά τα χρήματα;

Τον θέλω για μοναδικό δίσκο ενός laptop Lenovo IdeaPad 300-15ISK i3-6100U.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cirith είπε

Καλή σας μέρα!

Ο Toshiba TR200 240 GB που έχει βγάλει το Πλαίσιο στα € 55 αξίζει σε αυτά τα χρήματα;

Τον θέλω για μοναδικό δίσκο ενός laptop Lenovo IdeaPad 300-15ISK i3-6100U.

Μόνο από πλαίσιο κοιτας; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kostas.karras είπε

Μόνο από πλαίσιο κοιτας; 

Μόνο και μόνο επειδή το έχει προσφορά σήμερα.

Αν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο σε αυτή την τιμή, το κοιτάω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...