kokorikoue Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Εγώ βλέπω ότι τον έχει τον 860. Όταν πάω να κάνω την αγορά (στήνω σύστημα με συναρμολόγηση από το κατάστημα ) δεν προχωράει και μου έχει 3 αστεράκια που στην ουσία σημαίνει ότι δεν υπάρχει απόθεμα. Τον 850 νομίζω δεν τον έχει
UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Θέλω να τσιμπήσω έναν εσωτερικό σκληρό 2 TB και βλέπω γενικά πως προτείνετε τον p300 εδώ και λίγες σελίδες, αλλά τον 1tb. Να πάω και εγώ σ αυτόν, η υπάρχει κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά;
blackm76 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, blackm76 είπε Γειά σας παιδιά. Θέλω να αγοράσω έναν ssd nvme. Είχα ξαναρώτησει παλιότερα αλλά τώρα ήρθε η ώρα να πατήσω το κουμπί της αγοράς. Είμαι μεταξύ αυτών τον τεσσάρων. 1)https://www.skroutz.gr/s/10160734/Samsung-960-PRO-NVMe-M-2-512GB.html 2)https://www.skroutz.gr/s/10804574/Corsair-Force-Series-MP500-480GB.html 3)https://www.skroutz.gr/s/10160642/Samsung-960-Evo-NVMe-M-2-500GB.html 4)https://www.skroutz.gr/s/14548163/Adata-SX8200NP-480GB.html Η χρήση που θέλω είναι επαγγελματική. Επεξεργασία βίντεο, εικόνας, ήχου. WordPress, autocad... Κτλ. Θεωρητικά ο 960 pro είναι ο καλύτερος αλλά ο corsair μου φαίνεται ποιο δελεαστικός λόγο τιμής. Ο corsair έχει μικρότερη ταχύτητα ανάγνωσης αλλά μεγαλύτερη ταχύτητα εγγραφής. Βασικά τι πρέπει να έχει μεγαλύτερη ταχύτητα .. Ανάγνωση η εγγραφή; Και τι εννοούμε; που καταλαβαίνουμε την διαφορά; ελπίζω να μην σας μπέρδεψα και να καταλάβατε τι ρωτάω. Μιλάω για την ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης. Ποια η διαφορά και που χρησιμοποιείτε η μια ταχύτητα και που η άλλη.. Και πως το καταλαβαίνεις. Οι άλλοι 2 ssd nvme δεν με τρελανουν απλά τους έβαλα για να μου πείτε την γνώμη σας και για αυτούς. Επισεις αξίζει τη διαφορά χρημάτων o Samsung pro από τους υπόλοιπους; είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ταχύτητας; Παιδιά την γνώμη του κάνεις;
UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 2 minutes ago, blackm76 said: Παιδιά την γνώμη του κάνεις; Εγώ θα τσίμπαγα τον πρώτο πάντως απ τις κριτικές που διάβασα μόλις τώρα. Για video editing κτλ ειναι top
blackm76 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Εγώ θα τσίμπαγα τον πρώτο πάντως απ τις κριτικές που διάβασα μόλις τώρα. Για video editing κτλ ειναι top Είναι όντως ο topic. απλά έχει 80 ευρώ διαφορά από τους υπόλοιπους. Και η ερώτηση είναι μια... Έχει τεράστια διαφορά ταχύτητας σε σχέση με τους υπόλοιπους ώστε να αξίζει αυτή τη διαφορά τιμής; Νομίζω ο δεύτερος καλύτερος είναι ο corsair έτσι δεν είναι;
UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 2 minutes ago, blackm76 said: Είναι όντως ο topic. απλά έχει 80 ευρώ διαφορά από τους υπόλοιπους. Και η ερώτηση είναι μια... Έχει τεράστια διαφορά ταχύτητας σε σχέση με τους υπόλοιπους ώστε να αξίζει αυτή τη διαφορά τιμής; Νομίζω ο δεύτερος καλύτερος είναι ο corsair έτσι δεν είναι; Εκεί κολλάω και εγώ γιατι μπορεί να υπάρχει κάτι που μας ξεφεύγει. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη όντως.. Ο άλλος γράφει αυτό, αλλά και πάλι δεν βλέπω τεράστιες διαφορές.
blackm76 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Εκεί κολλάω και εγώ γιατι μπορεί να υπάρχει κάτι που μας ξεφεύγει. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη όντως.. Ο άλλος γράφει αυτό, αλλά και πάλι δεν βλέπω τεράστιες διαφορές. Αυτό φίλε μου το γράφει για τον evo. Evo εγγραφή 1800 και ανάγνωση 3200 Pro εγγραφή 2100 και ανάγνωση 3500 Corsair εγγραφή 2800 και ανάγνωση 3000. Στην εγγραφή ο corsair είναι ο καλύτερος.. Στην ανάγνωση είναι ο pro Είναι όμως τα νούμερα που αληθινά στην πράξη; Για αυτό ρωτάω αν αξίζει τη διαφορά χρημάτων.
UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Just now, blackm76 said: Αυτό φίλε μου το γράφει για τον evo. Evo εγγραφή 1800 και ανάγνωση 3200 Pro εγγραφή 2100 και ανάγνωση 3500 Corsair εγγραφή 2800 και ανάγνωση 3000. Στην εγγραφή ο corsair είναι ο καλύτερος.. Στην ανάγνωση είναι ο pro Είναι όμως τα νούμερα που αληθινά στην πράξη; Για αυτό ρωτάω αν αξίζει τη διαφορά χρημάτων. Εγώ μιλάω για τον evo και τον pro που έχουν αυτή τη διαφορά χρημάτων. Ο Corsair δεν έχει ούτε reviews (στο σκρουτζ τουλάχιστον) γιαυτό δεν έδωσα σημασία
blackm76 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Εγώ μιλάω για τον evo και τον pro που έχουν αυτή τη διαφορά χρημάτων. Ο Corsair δεν έχει ούτε reviews (στο σκρουτζ τουλάχιστον) γιαυτό δεν έδωσα σημασία Έστω... Να αποκλείσω τους άλλους 2 και να μείνω στον pro και στον evo... Αξίζει τη διαφορά χρημάτων στην πράξη; η δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ταχύτητας; Εκεί κολλάω. Επισεις ston pro γράφουν κάτι για άνοδο θερμοκρασίας.. Ανησυχητικό αυτό Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από blackm76
Kostas.karras Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, blackm76 είπε Γειά σας παιδιά. Θέλω να αγοράσω έναν ssd nvme. Είχα ξαναρώτησει παλιότερα αλλά τώρα ήρθε η ώρα να πατήσω το κουμπί της αγοράς. Είμαι μεταξύ αυτών τον τεσσάρων. 1)https://www.skroutz.gr/s/10160734/Samsung-960-PRO-NVMe-M-2-512GB.html 2)https://www.skroutz.gr/s/10804574/Corsair-Force-Series-MP500-480GB.html 3)https://www.skroutz.gr/s/10160642/Samsung-960-Evo-NVMe-M-2-500GB.html 4)https://www.skroutz.gr/s/14548163/Adata-SX8200NP-480GB.html Η χρήση που θέλω είναι επαγγελματική. Επεξεργασία βίντεο, εικόνας, ήχου. WordPress, autocad... Κτλ. Θεωρητικά ο 960 pro είναι ο καλύτερος αλλά ο corsair μου φαίνεται ποιο δελεαστικός λόγο τιμής. Ο corsair έχει μικρότερη ταχύτητα ανάγνωσης αλλά μεγαλύτερη ταχύτητα εγγραφής. Βασικά τι πρέπει να έχει μεγαλύτερη ταχύτητα .. Ανάγνωση η εγγραφή; Και τι εννοούμε; που καταλαβαίνουμε την διαφορά; ελπίζω να μην σας μπέρδεψα και να καταλάβατε τι ρωτάω. Μιλάω για την ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης. Ποια η διαφορά και που χρησιμοποιείτε η μια ταχύτητα και που η άλλη.. Και πως το καταλαβαίνεις. Οι άλλοι 2 ssd nvme δεν με τρελανουν απλά τους έβαλα για να μου πείτε την γνώμη σας και για αυτούς. Επισεις αξίζει τη διαφορά χρημάτων o Samsung pro από τους υπόλοιπους; είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ταχύτητας; Να αποκλεισεις τους άλλους και να μείνεις στους Samsung. Κοίτα λίγο τα iops μιας και κοιτάς επαγγελματικα και θα είναι μεγαλύτερος ο φόρτος εργασίας στις multi καταστάσεις. Η διάφορες; ο pro έχει 5 χρόνια εγγύηση αντί για 3 και ποιοτικοτερες μνήμες που θα αντέξουν περισσότερες εγγραφές. Αν σου περισσεύουν δωστα αλλιώς μια χαρά vfm επιλογή θα είναι και ο evo. 9 ώρες πριν, kokorikoue είπε Όταν πάω να κάνω την αγορά (στήνω σύστημα με συναρμολόγηση από το κατάστημα ) δεν προχωράει και μου έχει 3 αστεράκια που στην ουσία σημαίνει ότι δεν υπάρχει απόθεμα. Τον 850 νομίζω δεν τον έχει Παρτους τηλέφωνο να συννενοηθεις, αν δεν τον έχει πάρε τον su800 Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από Kostas.karras
blackm76 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Να αποκλεισεις τους άλλους και να μείνεις στους Samsung. Κοίτα λίγο τα iops μιας και κοιτάς επαγγελματικα και θα είναι μεγαλύτερος ο φόρτος εργασίας στις multi καταστάσεις. Η διάφορες; ο pro έχει 5 χρόνια εγγύηση αντί για 3 και ποιοτικοτερες μνήμες που θα αντέξουν περισσότερες εγγραφές. Αν σου περισσεύουν δωστα αλλιώς μια χαρά vfm επιλογή θα είναι και ο evo. Παρτους τηλέφωνο να συννενοηθεις, αν δεν τιν έχει πάρε τον su800 τι είναι τα iops; Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από blackm76
Kostas.karras Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, blackm76 είπε τι είναι τα iops; Εχει να κανει με τις μεγαλες χωρητικοτητες αρχειων, κατα ποσο επηρεαζονται οι ταχυτητες την ωρα της αναγνωσης ή της εγγραφης. Οσο περισσοτερα iops, τοσο πιο δυσκολα επιρεαζεται στους ογκους. 6 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Θέλω να τσιμπήσω έναν εσωτερικό σκληρό 2 TB και βλέπω γενικά πως προτείνετε τον p300 εδώ και λίγες σελίδες, αλλά τον 1tb. Να πάω και εγώ σ αυτόν, η υπάρχει κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά; Για ποια χρηση ? Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από Kostas.karras
UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 5 minutes ago, Kostas.karras said: Εχει να κανει με τις μεγαλες χωρητικοτητες αρχειων, κατα ποσο επηρεαζονται οι ταχυτητες την ωρα της αναγνωσης ή της εγγραφης. Οσο περισσοτερα iops, τοσο πιο δυσκολα επιρεαζεται στους ογκους. Για ποια χρηση ? Ε θα του περάσω κανα game να γλιτώσω χώρο στον evo 850, torrents και γενικά αποθηκούλα γιατί έχω έναν hdd απ το 2009 και ψιλο φοβάμαι μη τα φτύσει. Όπως ο dante που ζήτησε και αυτός συμβουλή με λίγα λόγια. Θέλω να είναι αθόρυβος και να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.
buuren Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Usual εκανες λαθος παραθεση βρε... ειπα κι εγω δεν ξερει για τα iops... και γυρισα πισω να δω ποιος ρωτησε για iops... Χαχα Σε εχω για διαβασμενο...
Kostas.karras Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, UsualSuspect__ είπε Ε θα του περάσω κανα game να γλιτώσω χώρο στον evo 850, torrents και γενικά αποθηκούλα γιατί έχω έναν hdd απ το 2009 και ψιλο φοβάμαι μη τα φτύσει. Όπως ο dante που ζήτησε και αυτός συμβουλή με λίγα λόγια. Θέλω να είναι αθόρυβος και να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Nαι, μια χαρα θα σου ειναι ο p300 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις