Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να αγοράσω ένα ssd ίσα ίσα για παιχνίδια.Δεν με απασχολεί κάτι άλλο.Και θα κρατήσω τον hdd που έχω για αποθήκευση.Υπάρχει αισθητή διαφορά που να δικαιολογεί τα 100-200 ευρώ σε παιχνίδια η απλά θα δω κάποια δευτερόλεπτα πιο γρήγορο loading?

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-a300-1gn/και εχω αναβαθμισει την ραμ συνολικα στα 4 gb.Τωρα ηθελα να ρωτησω επειδη τον εχω 7 χρονια σκεφτομουν να παρω εναν ssd (λογισμικο και ενα παιχνιδι) και να κρατησω τον hdd για αποθηκευση. Αλλα δεν ξερω ποιον να παρω. Καπου ειδα αυτο http://www.skroutz.gr/s/422583/Maxell-Express-Card-SSD-32GB.html η να βαλω κανονικο ssd δεν ξερω ομως τι sata εχει το λαπτοπ μου. Αν βαλω m-sata κανει? ευχαριστω πολυ οποιος θελει απανταει για να με βοηθησει...

Δεν ξέρω το budget σου αλλά προτείνω από 120άρη και πάνω.

Καλησπέρα,

Θέλω να αγοράσω ένα ssd ίσα ίσα για παιχνίδια.Δεν με απασχολεί κάτι άλλο.Και θα κρατήσω τον hdd που έχω για αποθήκευση.Υπάρχει αισθητή διαφορά που να δικαιολογεί τα 100-200 ευρώ σε παιχνίδια η απλά θα δω κάποια δευτερόλεπτα πιο γρήγορο loading?

Πίστεψε με αξίζει να πάρεις ssd όχι μόνο για τα games. Το pc αλλάζει αισθητά τις αποδόσεις του. Όσον αφορά την τιμή εξαρτάται τι θέλεις να πάρεις και πόσα διαθέτεις.

• Like 1
Δημοσ.

Διαθέτω όσα αξίζει να διαθέσει κάποιος :-P

Με ενδιαφέρει Μόνο gaming Όπως είπα οπότε πιστεύω με έναν 250αρη θα είναι οκ...Από κει κ πέρα δεν γνωρίζω πολλά για ssd.

Από το λίγο που ψάχνω κοιτάω για τον evo 850.Εκτός αν υπάρχει καλύτερη πρόταση κ ας είναι ακριβότερη.

Δημοσ.

Διαθέτω όσα αξίζει να διαθέσει κάποιος :-P

Με ενδιαφέρει Μόνο gaming Όπως είπα οπότε πιστεύω με έναν 250αρη θα είναι οκ...Από κει κ πέρα δεν γνωρίζω πολλά για ssd.

Από το λίγο που ψάχνω κοιτάω για τον evo 850.Εκτός αν υπάρχει καλύτερη πρόταση κ ας είναι ακριβότερη.

Aν δινεις παραπανω τσεκαρε τον 850 Pro!

Δημοσ.

Liakos10 ευχαριστώ να πάρω αυτο το μικρούλη που μπαίνει στην express η να πάρω ssd η να πάρω msata??? Εκεί μπερδεύομαι

Τι υποδοχες εχει το λαπτοπ σου φιλε μου? Μονο σατα θα εχει λογικα, και εισαι σιγουρος οτι εχει πανω απο μια για να βαλεις δυο δισκους?

Δημοσ.

Δεν θέλω να βαλω 2 δίσκους έναν σκληρό που έχει ήδη και έναν ssd που θέλω να βάλω αλλά δεν ξέρω τι να βάλω; Εξπρές; μ σατα η ssd??

Δημοσ.

Ναι, ο kougi εννοεί εκτός από τον δίσκο που έχεις αν υπάρχει δεύτερη υποδοχή sata για να βάλεις και ssd.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θέλω να βαλω 2 δίσκους έναν σκληρό που έχει ήδη και έναν ssd που θέλω να βάλω αλλά δεν ξέρω τι να βάλω; Εξπρές; μ σατα η ssd??

Και ο ssd σκληρος δισκος θεωρειται :) Αν δεν εχει 2 υποδοχες σατα το λαπτοπ θα πρεπει να βγαλεις τον υπαρχοντα σκληρο. Και η υποδοχη μ σατα ssd παιρνει αλλα δε νομιζω να εχει το λαπτοπ σου λογω παλαιοτητας. Αυτο που θα προτεινα εγω ειναι να παρεις εναν κανονικο sata ssd 256 GB η και ακομα μεγαλυτερης χωρητικοτητας και να αντικαταστησεις τον σκληρο σου δισκο, γιατι λογικα ουτε δευτερη θυρα θα εχει το λαπτοπακι..

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ με κανενα 100 ευρω βρισκω τιποτα?

και εχετε καποιον να προτεινετε?

μετα αυτο θελει φορματ και εγκατασταση καποιου προγραμματος?

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Πιο κοντινό σε 100 ευρώ νομίζω αυτός είναι ο καλύτερος

http://www.skroutz.gr/s/6288189/Crucial-MX200-250GB-2-5.html

Αλλιώς με κάτι παραπάνω πας σε καλύτερο

http://www.skroutz.gr/s/5338978/Sandisk-Ultra-II-SSD-240GB.html

Κάνεις φορματ όπως κάνεις σε έναν hdd δεν έχει κάποια διαφορά. Αλλά θα δεις μεγάλη διαφορά στην απόδοση.

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ με κανενα 100 ευρω βρισκω τιποτα?

και εχετε καποιον να προτεινετε?

μετα αυτο θελει φορματ και εγκατασταση καποιου προγραμματος?

ευχαριστω εκ των προτερων

Εχει στα Crazy Sundays 850 Pro 120αρη με 100 ευρω..τσιμπα τον χωρις να το σκέφτεσαι..οι Samsung εχουν ένα προγραμματακι που δεν χρειαζεται να κανεις φορματ..περναει όλα τα αρχεια μονος του!  Απλα δεν ξερω αν δουλευει σε laptop!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν θα έδινα 100 ευρώ για να πάρω 120άρη, πόσο μάλλον όταν δεν υποστηρίζει sata 3 το μηχάνημα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...