Liakos10 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Σωστά τα λες αλλά απ' ό,τι διάβασα είχες καταλήξει στον ultra ii 240gb και μετά κοιτούσες και τον OCZ 240gb. Πάντως επειδή είδα ότι τον θες για games σου προτείνω να προσπαθήσεις πολύ να πας σε μεγαλύτερο δίσκο. Εκ πείρας μιλάω, με 3gb free είμαι και έχω και μούφα δίσκο (άλλη ιστορία αυτή). Το μετάνιωσα πολύ και τώρα προσπαθώ να μαζέψω κάνα φράγκο για 240άρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Έχουνε μικρές διαφορές στις τιμές κάποια μοντέλα 128-240/250 και οι μεγαλύτεροι συμφέρουν αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 εχετε δίκιο. θα προσπαθήσω να πάρω εναν 240/250. αφου τον θελω και για games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis71 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Φίλε yiannis71 μήπως με το hd sentinel μπορείς να δεις υγεια δίσκου και πόσες μέρες έχει δουλέψει; Μοντέλο σκληρού δίσκου . . . . . . . . . . . . . : HGST HTS541010A9E680 Αναθεώρηση υλικολογισμικού . . . . . . . . . . . : JA0OA560 Σειριακός αριθμός δίσκου . . . . . . . . . . . . : JB1000130ZJU6P Συνολικό μέγεθος . . . . . . . . . . . . . . . . : 953867 MB Κατάσταση ενέργειας . . . . . . . . . . . . . . : Ενεργό Λογικός(οι) δίσκος(οι) . . . . . . . . . . . . . : C: [] D: [New Volume] E: [New Volume] Τρέχουσα θερμοκρασία . . . . . . . . . . . . . . : 33 °C Χρόνος ενεργοποίησης του δίσκου . . . . . . . . : 101 μέρες, 19 ώρες Εκτίμηση διάρκειας ζωής που απομένει . . . . . . : περισσότερο από 1000 μέρες Υγεία . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : #################### 100 % (Άριστη) Επίδοση . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : #################### 100 % (Άριστη) Η κατάσταση του σκληρού δίσκου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Δε βρέθηκαν προβληματικοί ή αδύναμοι τομείς και δεν υπήρξε σφάλμα κατά το spin up ή τη μεταφορά δεδομένων . Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ποιον ssd προτείνεται ως καλύτερη επιλογή για laptop? Με νοιάζει κυρίως η χαμηλότερη τιμή μιας και οι επιδόσεις θα είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με τον μηχανικό όπως και να έχει. Τώρα η χωρητικότητα δεν με νοιάζει διότι έχω βάλει αντάπτορα στο laptop και μπορώ να λειτουργώ και τον μηχανικό του δίσκο ταυτόχρονα στην θέση του dvd rom. Το pc θα έχει win 10 και μερικά βασικά προγραμματάκια. Τίποτα σπουδαίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kougi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγω εχω αυτον για "φτηνο" ssd και ειμαι πληρως ικανοποιημενος. http://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingston-SSDNow-V300-120GB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hristos.S Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μοντέλο σκληρού δίσκου . . . . . . . . . . . . . : HGST HTS541010A9E680 Αναθεώρηση υλικολογισμικού . . . . . . . . . . . : JA0OA560 Σειριακός αριθμός δίσκου . . . . . . . . . . . . : JB1000130ZJU6P Συνολικό μέγεθος . . . . . . . . . . . . . . . . : 953867 MB Κατάσταση ενέργειας . . . . . . . . . . . . . . : Ενεργό Λογικός(οι) δίσκος(οι) . . . . . . . . . . . . . : C: [] D: [New Volume] E: [New Volume] Τρέχουσα θερμοκρασία . . . . . . . . . . . . . . : 33 °C Χρόνος ενεργοποίησης του δίσκου . . . . . . . . : 101 μέρες, 19 ώρες Εκτίμηση διάρκειας ζωής που απομένει . . . . . . : περισσότερο από 1000 μέρες Υγεία . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : #################### 100 % (Άριστη) Επίδοση . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : #################### 100 % (Άριστη) Η κατάσταση του σκληρού δίσκου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Δε βρέθηκαν προβληματικοί ή αδύναμοι τομείς και δεν υπήρξε σφάλμα κατά το spin up ή τη μεταφορά δεδομένων . Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια. Ευχαριστώ πολύ φίλε Γιάννη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 @dimitris21gr Crucial BX100 και Samsung 850 Evo είναι καλές περιπτώσεις για αυτό που θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα παιδια! Προσφατα πηρα ένα λαπτοπακι...(DELL Inspiron 5558) και θελω να του βαλω SSD! Σκέφτομαι τον Samsung 850 EVO σε 250gb γυρω στα 120 ευρω! Αξιζει πιστευετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Οχι μονο αξιζει, βαλτον, θα παθεις πλακα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Αξίζει αλλά αν έχεις λίγο παραπάνω λεφτά, πάρε τον pro. Από τον απλό πήγα pro και είδα διαφορά. Όχι τεράστια, αλλά αξιοσημείωτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Οχι μονο αξιζει, βαλτον, θα παθεις πλακα. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου!!! Μολις μαζεψω τα λεφτα θα τον παραγγειλω!! Και γω εμεινα πολύ ευχαριστημένος με τον 840 evo!! Αξίζει αλλά αν έχεις λίγο παραπάνω λεφτά, πάρε τον pro. Από τον απλό πήγα pro και είδα διαφορά. Όχι τεράστια, αλλά αξιοσημείωτη. Φιλε μου και τα 120 τα δινω μονο και μονο επειδή είναι 250gb... Δυστυχως δεν μπορω να δωσω παραπανω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Απλά μια παρατήρηση έκανα, έτσι για να ξέρεις. Το budget δικό σου είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δες και τον sandisk ultra ii που παίζει φθηνότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonath13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-a300-1gn/και εχω αναβαθμισει την ραμ συνολικα στα 4 gb.Τωρα ηθελα να ρωτησω επειδη τον εχω 7 χρονια σκεφτομουν να παρω εναν ssd (λογισμικο και ενα παιχνιδι) και να κρατησω τον hdd για αποθηκευση. Αλλα δεν ξερω ποιον να παρω. Καπου ειδα αυτο http://www.skroutz.gr/s/422583/Maxell-Express-Card-SSD-32GB.html η να βαλω κανονικο ssd δεν ξερω ομως τι sata εχει το λαπτοπ μου. Αν βαλω m-sata κανει? ευχαριστω πολυ οποιος θελει απανταει για να με βοηθησει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις