Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, captain gold είπε

κωστα  εσυ συμφωνεις να  επαιρνα 2  HDD WESTERN DIGITAL WD60EZRZ BLUE 6TB 3.5'' SATA3?

αν πχ  πηγαινα σε hitachi η σε baracuda segeatem pro  ??? η σε  ironwolf??

η  πιστευεις να πηγαινα σε μια αλλη μαρκα? για  2 δισκους των  6 ΤΒ?

πιους εσυ θα  μου προτεινες?? για 2 δισκους των  6 ΤΒ

μπορεις να μας προτεινεις  κωστα  2  δισκους των  6 ΤΒ?

φτάνει ρε φίλε,φτάνει

• Like 1
  • Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kostas.karras είπε

Μην στηρίζεσαι και πολύ όμως και στους χρήστες του σκρουτζ. 

Φανμποισμοι ακόμα και εκεί. 

Κοίτα και την λύση του wd my passport. 

Πολύ ανώτερη από την Canvio. 

Οκ ευχαριστώ, μάλλον στους πρώτους 2 θα κοιτάξω που μιλαγαμε, ελπίζω να μην έχω θέμα γτ έχω πολλές φωτογραφίες βίντεο που δεν θέλω να χαθούν. Το αναφέρω γτ τότε με τον Seagate τον 3.5αρι έχασα περίπου κοντά 700 GB δεδομένα. 

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία δεν ήμουν ποτέ φαν της seagate, έχασα φωτογραφίες και βίντεο ανεκτίμητης αξίας για μένα. Καινούριος σκληρός με λιγότερο από 1 χρόνο χρήσης. Φίλος μου έδωσε έναν wd μεταχειρισμένο να κάνω την δουλειά μου και έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε. Σκυλί ο δίσκος και με hd sentinel μετά από 4 χρόνια στα χέρια μου 100% υγεία και κανένας κατεστραμμενος τομέας. 

Δημοσ.

Εάν είναι ανεκτίμητης αξίας και τον έχεις ακόμα μπορείς να τον πας σε εταιρεία που ανοίγει δίσκους. Με το αζημίωτο βέβαια. Το νούμερο μπορεί να είναι και 4ψήφιο.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, BringMe2Life είπε

Από προσωπική εμπειρία δεν ήμουν ποτέ φαν της seagate, έχασα φωτογραφίες και βίντεο ανεκτίμητης αξίας για μένα. 

Κάπως έτσι και εγώ πάνω κάτω. Εν τέλει παρήγγειλα τον Toshiba Canvio Basics 1TB μιας και με διαβεβαίωσε το κατάστημα ότι δεν τους έχει γυρίσει ποτέ κάποιος όσο καιρό τα εμπορεύονται. Ευχαριστώ πολύ και πάλι Κώστα για το χρόνο σου. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε

Εάν είναι ανεκτίμητης αξίας και τον έχεις ακόμα μπορείς να τον πας σε εταιρεία που ανοίγει δίσκους. Με το αζημίωτο βέβαια. Το νούμερο μπορεί να είναι και 4ψήφιο.

Δυστυχώς τον χαίρεται πλέον η ανακύκλωση. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BringMe2Life είπε

Από προσωπική εμπειρία δεν ήμουν ποτέ φαν της seagate, έχασα φωτογραφίες και βίντεο ανεκτίμητης αξίας για μένα. Καινούριος σκληρός με λιγότερο από 1 χρόνο χρήσης. Φίλος μου έδωσε έναν wd μεταχειρισμένο να κάνω την δουλειά μου και έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε. Σκυλί ο δίσκος και με hd sentinel μετά από 4 χρόνια στα χέρια μου 100% υγεία και κανένας κατεστραμμενος τομέας. 

Οι δίσκοι διαφέρουν και με τα μοντέλα τους. 

Μην τα βάζουμε όλα σε ένα καζάνι.. 

Και γενικότερα έχει και άλλα θετικά ένας seagate. 

Anyway..

1 ώρα πριν, Giannis_kan είπε

Κάπως έτσι και εγώ πάνω κάτω. Εν τέλει παρήγγειλα τον Toshiba Canvio Basics 1TB μιας και με διαβεβαίωσε το κατάστημα ότι δεν τους έχει γυρίσει ποτέ κάποιος όσο καιρό τα εμπορεύονται. Ευχαριστώ πολύ και πάλι Κώστα για το χρόνο σου. 

Δεν σκέφτηκες καθόλου για τον wd my passport? 

Όπως και να έχει Υου know.. 

Καλορίζικος.. 

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Οι δίσκοι διαφέρουν και με τα μοντέλα τους. 

Μην τα βάζουμε όλα σε ένα καζάνι.. 

Και γενικότερα έχει και άλλα θετικά ένας seagate. 

Anyway..

Δεν σκέφτηκες καθόλου για τον wd my passport? 

Όπως και να έχει Υου know.. 

Καλορίζικος.. 

Εμφάνισιακα ποιοτικά από YouTube μου φάνηκε καλύτερος ο Toshiba. Συν η ταχύτητα του Toshiba είναι λίγο καλύτερη. Τώρα βέβαια το μέσα είναι που μετράει σίγουρα αλλά μακάρι να μου βγει καλό. 

Δημοσ.

Εγω παντως εχω 2 Toshiba V63700-C Canvio Basics 1TB USB3.0 που τα εχω μονιμα απο ενα σε καθε tvbox και ειναι μια χαρα περιπου 2+ χρονια τωρα ( ταινιες απο κατεβασματα στο pc και θεαση στο tvbox ) θυμααι τα ειχε βγαλει προσφορα ο κοτσοβ καπου στα 50€  εαν θυμαμαι καλα

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, captain gold είπε

μπορεις να μας προτεινεις  κωστα  2  δισκους των  6 ΤΒ?μπορεις; να μας απαντησεις σε παρακαλω./>?

Σου έγιναν τόσες προτάσεις. ΑΝΟΙΞΕ τα μάτια σου και διάβασε. 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, captain gold είπε

θελω να πω περα απο το westen δεν  υπαρχουν αλλες μαρκες σε  6 Τβ?? αυτο εννοω.

baracuda pro??  η κατι αλλο αντοιστοιχο??

Ναι ναι. Αυτός και τέλος. Μην ρωτήσεις ξανα τα ίδια πράγματα. Ξεπέρασες τα όρια της λογικής.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...