Kostas.karras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, giorgos_rom είπε Ναι θα βάλω και επεξεργαστή Xeon 5470, επίσης παράγγειλα και περιμένω άλλα 4gb ram από ebay ίδιες με τις παλιές που έχω (σύνολο 8gb). Και τώρα ψάχνω για σκληρό δίσκο. Είναι λάθος η σκέψη μου να πάρω έναν <καλό> ssd τον οποίο μπορώ να τον χρησιμοποιήσω αργότερα σε νέο σύστημα? Έχεις να μου κάνεις κάποια πρόταση? Αν ειναι και για αργοτερα οχι.. Ποσα θες να δωσεις?
captain gold Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) κωστα εσυ συμφωνεις να επαιρνα 2 HDD WESTERN DIGITAL WD60EZRZ BLUE 6TB 3.5'' SATA3? αν πχ πηγαινα σε hitachi η σε baracuda segeate??? η πιστευεις να πηγαινα σε μια αλλη μαρκα? για 2 δισκους των 6 ΤΒ? γιατι σκεφτηκαμε εγω και ο αδερφος μου οτι αν παμε σε εναν δισκο τον 12 ΤΒ θα εινε μεγαλο ρισκο αν καπια στιγμη χαλασει και θα εχουν χαθει ολα τα δεδομενα.. γιατι αν παρουμε 2 τουλαχιστον θα εχουμε κανει backup τα εφεδρικα αρχεια.. στον 2 δισκο. βασικα τους 2 δισκους τον 6ΤΒ τους θελουμε για να παιζουμε παιχνιδια και να εινε και γρηγοροι και αξιοπιστοι.. και να διαγραφουμε και να προσθετουμε/./αρχεια Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από captain gold
giorgos_rom Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Αν ειναι και για αργοτερα οχι.. Ποσα θες να δωσεις? Σκεφτόμουν για τον evo 850 500gb έχει 136 euro κάπου εκεί είναι το budget μου για ssd, δεν αξίζει αυτός? και για αποθηκευτικό χώρο αυτόν Western Digital Caviar Blue 1TB που προτάθηκε πιο πριν.
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, captain gold είπε κωστα εσυ συμφωνεις να επαιρνα 2 HDD WESTERN DIGITAL WD60EZRZ BLUE 6TB 3.5'' SATA3? αν πχ πηγαινα σε hitachi η σε baracuda segeate??? η πιστευεις να πηγαινα σε μια αλλη μαρκα? για 2 δισκους των 6 ΤΒ? γιατι σκεφτηκαμε εγω και ο αδερφος μου οτι αν παμε σε εναν δισκο τον 12 ΤΒ θα εινε μεγαλο ρισκο αν καπια στιγμη χαλασει και θα εχουν χαθει ολα τα δεδομενα.. γιατι αν παρουμε 2 τουλαχιστον θα εχουμε κανει backup τα εφεδρικα αρχεια.. στον 2 δισκο. βασικα τους 2 δισκους τον 6ΤΒ τους θελουμε για να παιζουμε παιχνιδια και να εινε και γρηγοροι και αξιοπιστοι.. και να διαγραφουμε και να προσθετουμε/./αρχεια οι δίσκοι δεν είναι καθαρά 6ΤΒ ,το ξέρεις; Είναι πιο κάτω.. ψέματα είναι τα 6
Kostas.karras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, giorgos_rom είπε Σκεφτόμουν για τον evo 850 500gb έχει 136 euro κάπου εκεί είναι το budget μου για ssd, δεν αξίζει αυτός? και για αποθηκευτικό χώρο αυτόν Western Digital Caviar Blue 1TB που προτάθηκε πιο πριν. Κοιτα, μπορεις να πας σε εναν hybrid Firecuda 2TB για να εχεις και την χωρητικοτητα που θες και μελλοντικα στο επομενο συστημα σου, τον κανεις slave για την αποθηκη σου και παιρνεις ssd για κυριο δισκο. Ειναι μια λυση και αυτη.. Προσωπικα, θα πηγαινα σε καποιον απο αυτους.. https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=13785263%2C10117773%2C11144725 σε αυτα που ζητας και για hhd https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=10136396%2C11871386 Kαι μια τριτη λυση, πας απευθειας σε εναν μεγαλο ssd https://www.skroutz.gr/s/13772146/Crucial-MX500-1TB.html Σκεψου τι σε αντιπροσωπευει και πραξε.. 1
captain gold Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) κωστα εσυ συμφωνεις να επαιρνα 2 HDD WESTERN DIGITAL WD60EZRZ BLUE 6TB 3.5'' SATA3? αν πχ πηγαινα σε hitachi η σε baracuda segeatem pro ??? η σε ironwolf?? η πιστευεις να πηγαινα σε μια αλλη μαρκα? για 2 δισκους των 6 ΤΒ? πιους εσυ θα μου προτεινες?? για 2 δισκους των 6 ΤΒ μπορεις να μας προτεινεις κωστα 2 δισκους των 6 ΤΒ? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από captain gold
Giannis_kan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα λέω να πάρω για back up φωτογραφιών βίντεο έναν εξωτερικό δίσκο 1 tb. Είδα σκρουτζ και λέω για αυτόν :Toshiba Canvio Basics 1TB. Εγκρίνετε? Διαβάζω κλ σχόλια γενικά, με ενδιαφέρει η αξιοπιστία. Δεν θα χρησημοποητε συνέχεια, μόνο όταν γεμίζει το laptop να αδειάζει ο σκληρός του. Μέχρι 50 ευρώ μπορώ να διαθέσω αντε 55 με τα μεταφορικά.
Kostas.karras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, Giannis_kan είπε Καλησπέρα λέω να πάρω για back up φωτογραφιών βίντεο έναν εξωτερικό δίσκο 1 tb. Είδα σκρουτζ και λέω για αυτόν :Toshiba Canvio Basics 1TB. Εγκρίνετε? Διαβάζω κλ σχόλια γενικά, με ενδιαφέρει η αξιοπιστία. Δεν θα χρησημοποητε συνέχεια, μόνο όταν γεμίζει το laptop να αδειάζει ο σκληρός του. Μέχρι 50 ευρώ μπορώ να διαθέσω αντε 55 με τα μεταφορικά. Καλυτερα κάποιον από αυτούς με 3 χρόνια εγγύηση τουλάχιστον.. https://www.skroutz.gr/comparelists/87?compare=8579039%2C12993891 Τον m3 τον δουλεύω και με ικανοποιεί αρκετά.
Giannis_kan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Καλυτερα κάποιον από αυτούς με 3 χρόνια εγγύηση τουλάχιστον.. https://www.skroutz.gr/comparelists/87?compare=8579039%2C12993891 Τον m3 τον δουλεύω και με ικανοποιεί αρκετά. Πέρα από την εγγύηση θεωρείς κατώτερο τον Toshiba? Αν ναι γτ?
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Κώστα καληνύχτα. Συμφωνείς με την καληνύχτα; Μπορείς να μου προτείνεις μια καληνύχτα; Ποια καληνύχτα μου προτείνεις και γιατί; 1
captain gold Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 κωστα εσυ συμφωνεις να επαιρνα 2 HDD WESTERN DIGITAL WD60EZRZ BLUE 6TB 3.5'' SATA3? αν πχ πηγαινα σε hitachi η σε baracuda segeatem pro ??? η σε ironwolf?? η πιστευεις να πηγαινα σε μια αλλη μαρκα? για 2 δισκους των 6 ΤΒ? πιους εσυ θα μου προτεινες?? για 2 δισκους των 6 ΤΒ μπορεις να μας προτεινεις κωστα 2 δισκους των 6 ΤΒ? 1
Kostas.karras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Giannis_kan είπε Πέρα από την εγγύηση θεωρείς κατώτερο τον Toshiba? Αν ναι γτ? Η σειρά Canvio έιχε και αρκετές αστοχίες. Θετικά reviews αλλά και αρκετά αρνητικά. Ενδομυχα συναισθήματα δηλαδή..
Giannis_kan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Η σειρά Canvio έιχε και αρκετές αστοχίες. Θετικά reviews αλλά και αρκετά αρνητικά. Ενδομυχα συναισθήματα δηλαδή.. Τώρα που κοιταζα κριτικές στο Σκρουτζ για τον Maxtor και εκεί είδα κάποια αρνητικά σχόλια. Είχα παλιά έναν Seagate εξωτερικό 3.5 και στην διετία παπαλα ένα απόγευμα. Δεν ξανά άνοιξε ποτέ. Από την άλλη ότι δηποτε από Toshiba έχω ακούσει είτε laptop είτε σκληρό hdd μόνο θετικά έχουν πει, σκυλιά που λένε. Όπως και να έχει θα το ζυγίσω και θα πράξω, ευχαριστώ για το χρόνο σου!
Kostas.karras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 48 λεπτά πριν, Giannis_kan είπε Τώρα που κοιταζα κριτικές στο Σκρουτζ για τον Maxtor και εκεί είδα κάποια αρνητικά σχόλια. Είχα παλιά έναν Seagate εξωτερικό 3.5 και στην διετία παπαλα ένα απόγευμα. Δεν ξανά άνοιξε ποτέ. Από την άλλη ότι δηποτε από Toshiba έχω ακούσει είτε laptop είτε σκληρό hdd μόνο θετικά έχουν πει, σκυλιά που λένε. Όπως και να έχει θα το ζυγίσω και θα πράξω, ευχαριστώ για το χρόνο σου! Μην στηρίζεσαι και πολύ όμως και στους χρήστες του σκρουτζ. Φανμποισμοι ακόμα και εκεί. Κοίτα και την λύση του wd my passport. Πολύ ανώτερη από την Canvio. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις