Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οποτε  θελω να σε ρωτησω  ποιον μας προτεινεις να αγορασουμε? σε χωριτικοτητα?  τον  12 ΤΒ?? 

τι εννοεις  για να δεις πάνω απο 3ΤΒ δίσκο πρέπει να είσαι σε UEFI BIOS ?

Επεξ/σία από captain gold
  • Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@captain gold 

Και σε διπλανό φορουμ τα ιδια έκανες . ΦΤΑΝΕΙ  

Αν δεν είσαι κάτω από 15 τέτοιος τρόπος γραφής και εμμονή δεν δικαιολογείται

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω  φιλε εκανα μια ερωτηση  νισιοτι. πιστευω οτι δεν σε ενοχλησα σε πρωσοπικο επιπεδο ετσι??

απο  την στιγμη που δεν σε ενοχλησα πρωσοπικα δεν  μπορεις να με κατηγορεις εφοσον δεν με  γνωριζεις προσωπικα..

οποιος θελέι να βοηθησει ας το κανει.. δεν εχο  σκοπο  ουτε να  τσακωθω με ατομα  που δεν  γνωριζω   με αλλους  συμφωνουμε με αλλους οχι./.

οποτε  θελω να σε ρωτησω  ποιον μας προτεινεις να αγορασουμε? σε χωριτικοτητα?  τον  12 ΤΒ??δεν ζητησα κατι αλλο  μονο αυτο//

ουτε εσενα νισιοτι αλλα  ουτε  τον BlueBlood7 σας  γνωριζω προσωπικα οπως  ουτε εσεις εμενα.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν  αρεσουμε σε  ολους  αλλα για οσους με  θεωρειτε  τρολλ ..γνωριζετε  που  σας βαζω??ετσι??απλα ολοι μαθατε πισω απο ενα  υπολογιστη να κατακρινετε  τους ανθρωπους>>..

χωρις καν  να τους  γνωριζετε πρωσοπικα..και απο  κοντα.. κατι αλλο δεν εχω να πω..

απλα  εχετε μαθει  απλα να  γραφετε  χωρις τον αλλον να τον  γνωριζετε πρωσοπικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι  ρε   φιλε σε βριζω  γιατι με βριζεις και εσυ..

απο την στιγμη που δεν σε ενοχλησα μην με ενοχλεις και εσυ.

εγω  μπηκα εδω μεσα  γιατι ειχα καπια ερωτηματα..  και δεν ενοχλησα κανεναν.. αλ΄λα  ουτε κατηγορησα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο βάρος που έχει σαν απορία το "πατουσιαρης", ακριβώς το ίδιο έχει και η ερώτηση σου.

Αύριο διαγώνισμα στην Νεοελληνική, άντε πλησιάζει και το τετράμηνο-τριμηνο πώς τα έχουν στο Γυμνάσιο, δεν θυμάμαι. 

Πάντως σε παραδέχομαι. Μου έφτιαξες το απόγευμα. :lol:Screenshot_2018-02-11-20-01-59-459_com.android.chrome.png.3df30ad1a5330d4f069b8dc767bb20ea.png

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να σταματησει  η  πλακα  μπορει καπιος να μας προτεινει ενα εσωτερικο  δισκο στα `12 ΤΒ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για  πιο πραγμα  φιλε  που ο καθενας εδω μεσα κατακρινει  καπιον  χωρις να τον  γνωριζει σε προσωπικο επιπεδο??τελος παντον δεν ασχολουμε με ατομα που δεν  γνωριζω απο εδω μεσα  .. 

τελος παντον για να τελειωνει το  θεμα  μπορει καπιος να μας προτεινει εναν δισκο στα 12 ΤΒ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...