Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Balantakos είπε

Oι samsung 850/860 ειναι ακομα οι top που παιζουν?

H εχει βγει κατι καλυτερο?

Ανάλογα.. 

Τι Budget? 

Χωρητικότητα επιθυμητή; 

Για ποια μητρική; 

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!εχω αυτο το λαπτοπ Laptop HP 15-ba005nv - 15.6" (A10-9600P/8GB/2TB/R7 M440) και θελω  να του βαλω ssd 500gb  για μεγαλυτερη ταχυτητα !επειδη δεν γνωριζω καθολου απο αυτα, ειναι εφικτο κατι τετοιο;;;ποσο θα μου κοστισει περιπου;;; να φανταστω οτι δεν γινεται να συνυπαρξουν και οι δυο δισκοι στο λαπτοπ;μονο μια θεση εχουν;;

Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, averel01 είπε

Καλησπερα παιδια!εχω αυτο το λαπτοπ Laptop HP 15-ba005nv - 15.6" (A10-9600P/8GB/2TB/R7 M440) και θελω  να του βαλω ssd 500gb  για μεγαλυτερη ταχυτητα !επειδη δεν γνωριζω καθολου απο αυτα, ειναι εφικτο κατι τετοιο;;;ποσο θα μου κοστισει περιπου;;; να φανταστω οτι δεν γινεται να συνυπαρξουν και οι δυο δισκοι στο λαπτοπ;μονο μια θεση εχουν;;

Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!

Kαλησπερα φιλε.

Απο οτι βλεπω, το λαπτοπ σου δεχεται m2 ssd, που αυτο σημαινει οτι μπορεις να κρατησεις τον υπαρχων hdd σου και παραλληλα να προσθεσεις εναν m2 ssd.

Δεν βλεπω καμια αναφορα ομως αναφορα για nvme  αρα θα αρκεστεις σε εναν απλο m2.    https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=13977933%2C13876336

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω μηχανικό δίσκο ενώ έχω ήδη εναν 250αρη 850evo, αλλα δεν μου φτανει και θα ηθελα να εχει χωρητικοτητα min 1gb, ίσως να ανέβω και στα 2 αν υπάρχει κάποια καλή περίπτωση μεχρι τα 100 ευρω. Το πιο σημαντικό που θέλω είναι να ναι όσο το δυνατον πιο αθορυβος γινεται αλλα και γρηγορος, μια χρυση τομη ταχυτητας θορυβου δηλαδη, μεχρι τα 100 ευρω. Οι Hybrid αξίζουν; Είναι αξιόπιστοι, πιο θορυβώδεις? Ευχαριστώ για το χρόνο σας :)

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kosmagio είπε

ποιο να προτιμησω? vfm?

Aναλογα απο πιο καταστημα θα τον παρεις.

Εκτος απο τον su 800 που εχει τρια χρονια εγγυηση, οποιον απο τους αλλους βρεις τον πιο φθηνο.

Επισης ο mx 500 τσεκαρε το καταστημα διοτι δεν του δινουν ολα 5 χρονια, αλλα 3.

31 λεπτά πριν, cgkakiou είπε

Καλησπέρα, ψάχνω μηχανικό δίσκο ενώ έχω ήδη εναν 250αρη 850evo, αλλα δεν μου φτανει και θα ηθελα να εχει χωρητικοτητα min 1gb, ίσως να ανέβω και στα 2 αν υπάρχει κάποια καλή περίπτωση μεχρι τα 100 ευρω. Το πιο σημαντικό που θέλω είναι να ναι όσο το δυνατον πιο αθορυβος γινεται αλλα και γρηγορος, μια χρυση τομη ταχυτητας θορυβου δηλαδη, μεχρι τα 100 ευρω. Οι Hybrid αξίζουν; Είναι αξιόπιστοι, πιο θορυβώδεις? Ευχαριστώ για το χρόνο σας :)

1tb εννοεις..

Για τι χρηση τον θες τον μηχανικο?

Μεχρι τα 100 ευρω παιρνεις και 4ΤΒ.

• Like 1
Δημοσ.

ΩΧ, ναι, χαχαχαχαχα

Θέλω να τον έχω σαν δίσκο που θα βάζω φουλ μουσική, σειρές, ταινίες και παιχνίδια τα οποία δεν χωράνε στον ssd. 100 ειναι το ταβανι, αν υπάρχει κάτι σχετικά γρήγορο και αθόρυβο 1tb κάτω απο 100 τότε ειναι ευπρόσδεκτο, απλά δέχομαι να ανέβω και μέχρι τα 100 για να κερδίσω ταχύτητα αν κάτσει. Δεν έχω ιδέα απο αποθηκευτικούς χώρους οποτε συγχώρεσε την αμάθεια μου!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, cgkakiou είπε

ΩΧ, ναι, χαχαχαχαχα

Θέλω να τον έχω σαν δίσκο που θα βάζω φουλ μουσική, σειρές, ταινίες και παιχνίδια τα οποία δεν χωράνε στον ssd. 100 ειναι το ταβανι, αν υπάρχει κάτι σχετικά γρήγορο και αθόρυβο 1tb κάτω απο 100 τότε ειναι ευπρόσδεκτο, απλά δέχομαι να ανέβω και μέχρι τα 100 για να κερδίσω ταχύτητα αν κάτσει. Δεν έχω ιδέα απο αποθηκευτικούς χώρους οποτε συγχώρεσε την αμάθεια μου!

Φυσικα αξιζει στην  περιπτωση σου ενας hybrid.

Ειναι αθορυβος και εχει 5 χρονια εγγυηση σε αντιθεση με αλλους μηχανικους που εχουν 2-3 και σπανια καποιοι στα 5.

Απο ταχυτητες ειναι απο τις καλυτερες εμπειριες που θα εβρισκες σε εναν μηχανικο.

https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=9513108%2C9513051

Επεξ/σία από Kostas.karras
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας εγω και ο αδερφος μου  ειμαστε στην αναζητηση ενος ssd  με μεγαλη χωριτικοτητα να εχει παρα  πολυ γρηγορες ταχυτητες και  αναγνωση. να εινε παρα  πολυς καλης κατασκευης καπου διαβασαμε   οτι εχουν βγει  οι νεες σειρες   samsung 850 και  860

αυτοι οι samsung 850 και  860  τι διαφορες  εχουνε? βασικα αναζηταμε  εναν ssd στο 1 ΤΒ..απλα δεν γνωριζουμε  τι διαφορες  εχουν  οι   850 και  860

πιον θα μας προτεινατε  απο αυτους  τους 2 να  αγορασουμε ? τον  850  η τον  860? αλλα διαβασαμε και παρα  πολυ καλα λογια  για τον  Sandisk Extreme PRO SSD 960GB

ο  Sandisk Extreme PRO SSD 960GB θεωρειτε καλυτερος απο τους    850 και  860?

Επεξ/σία από captain gold
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...