Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς τα 500 δεν μου φτάνουν, απλώς έκανα υπομονή...
Τώρα, hybrid λύση να σου πω την αλήθεια δεν μου πολυακούγεται ωραία, ένας 2TB βλέπω ξεκινάει από 55ε(ή 1tb από 40ε, που με καλύβει πιστεύω)... αλλά αυτό με αφήνει με έναν καλό 128gb ssd, έναν μέτριο 256 ή αν βάλω κάτι παραπάνω να πάω σε samsung evo... αν και, πρακτικά οι διαφορές που θα δω από έναν crucial 256 με τον evo είναι μη ορατές πέρα από benchmarks όποτε η διαφορά τους ουσιαστικά είναι στην εγγύηση, από ότι καταλαβαίνω?

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, JustGud είπε

Δυστυχώς τα 500 δεν μου φτάνουν, απλώς έκανα υπομονή...
Τώρα, hybrid λύση να σου πω την αλήθεια δεν μου πολυακούγεται ωραία, ένας 2TB βλέπω ξεκινάει από 55ε(ή 1tb από 40ε, που με καλύβει πιστεύω)... αλλά αυτό με αφήνει με έναν καλό 128gb ssd, έναν μέτριο 256 ή αν βάλω κάτι παραπάνω να πάω σε samsung evo... αν και, πρακτικά οι διαφορές που θα δω από έναν crucial 256 με τον evo είναι μη ορατές πέρα από benchmarks όποτε η διαφορά τους ουσιαστικά είναι στην εγγύηση, από ότι καταλαβαίνω?

Γιατι δεν σου Ακούγεται ωραία; 

Αλλιώς οκ, όπως είπες, έναν 120 ssd+hdf

Δημοσ.

Βλέποντας λίγο συγκριτικά, ο hybrid δεν προσφέρει τόσα πολλά παραπάνω από έναν μηχανικό... Οπότε ίσως όντως πάω στην 128+hdd λύση.
Ευχαριστώ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, JustGud είπε

Βλέποντας λίγο συγκριτικά, ο hybrid δεν προσφέρει τόσα πολλά παραπάνω από έναν μηχανικό... Οπότε ίσως όντως πάω στην 128+hdd λύση.
Ευχαριστώ.

Βασικά προσφέρει πολύ ανώτερες ταχύτητές. 

Σε διάφορα συστήματα που έχω στήσει, όσοι δεν είχαν το ρευστό για ssd +χωρητικότητα έβαζα hybrid και όλοι βλέπανε την διάφορα και ήταν ευχαριστημένοι. 

Ο hybrid έχει 8gb ssd πάνω του και ο τρόπος λειτουργίας είναι ο εξής, 

Κρατάει μνήμη στα αρχεία που δουλευονται συχνότερα και τα τρέχει ο ssd, με αποτέλεσμα να μην πιάνει το 100% επιδοση του και να σέρνεται αντίθετα με οποιονδήποτε άλλο μηχανικο δίσκο που 100σταριζει για πλάκα. 

Αν τον δοκιμάσεις θα καταλάβεις. 

Και ειδικά ο firecuda ο 3,5'' είναι διαμαντάκι. 

• Like 1
Δημοσ.

Το γνωρίζω αυτό, απλά εν τέλει τα 8gb έχουν ως bottleneck την ταχύτητα του μηχανικού μέρους. Απλά πιστεύω πως αφού θα κάνω που θα κάνω την κίνηση, ας μην πάω σε ήμι-λύση.

Δημοσ.

Παιδιά είμαι σε αναζήτηση αντικαταστάτη ενός 840 evo στα 250gb . Γύρω στα 70 ευρώ  υπάρχει κάτι καλύτερο από τον Patriot singe του eshop? Για απλή χρήση αξίζει να δώσω τα 20 έξτρα του 850 evo? Επίσης υπάρχει κοντά στο κατοστάρικο κάτι σε 500gb που θα άξιζε να σκεφτώ? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ipopotamos είπε

Παιδιά είμαι σε αναζήτηση αντικαταστάτη ενός 840 evo στα 250gb . Γύρω στα 70 ευρώ  υπάρχει κάτι καλύτερο από τον Patriot singe του eshop? Για απλή χρήση αξίζει να δώσω τα 20 έξτρα του 850 evo? Επίσης υπάρχει κοντά στο κατοστάρικο κάτι σε 500gb που θα άξιζε να σκεφτώ? 

https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=9537199%2C13785263

Aυτοι, απο καταστημα με 5 χρονια εγγυηση ομως..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=9537199%2C13785263

Aυτοι, απο καταστημα με 5 χρονια εγγυηση ομως..

Αυτοί είναι καλύτεροι από τους αντίστοιχους σε χωρητικότητα 850 evo? Γιατί με τα μεταφορικά βγαίνουν στην ίδια τιμή με τους evo από eshop  

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Ipopotamos είπε

Αυτοί είναι καλύτεροι από τους αντίστοιχους σε χωρητικότητα 850 evo? Γιατί με τα μεταφορικά βγαίνουν στην ίδια τιμή με τους evo από eshop  

Kοιτας μονο απο eshop?

Απο που εισαι?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Kοιτας μονο απο eshop?

Απο που εισαι?

Γιάννενα είμαι αυτόν τον καιρό οπότε τα περισσότερα σκρουτζομάγαζα παίζουν με μεταφορικά για μενα. Κοιτάω γενικά απ όπου πάρω το καλύτερο vf αυτά τα money

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ipopotamos είπε

Γιάννενα είμαι αυτόν τον καιρό οπότε τα περισσότερα σκρουτζομάγαζα παίζουν με μεταφορικά για μενα. Κοιτάω γενικά απ όπου πάρω το καλύτερο vf αυτά τα money

Ok, πηγαινε στον patriot για το καλυτερο vfm.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, link67 είπε

Στα ίδια λεφτά, υπάρχουν και καλύτεροι από αλλά καταστήματα. 

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Στα ίδια λεφτά, υπάρχουν και καλύτεροι από αλλά καταστήματα. 

Oντως οι κριτικες που ειδα δεν ηταν και οι καλυτερες, μαλλον θα παω σε δοκιμασμενη λυση samsung evo 850 τον ειδα στο eshop στα 91 ευρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...