Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kom είπε

σε win10 κάπου στα 10 sec

Από την στιγμή που πατάς το κουμπί του πύργου να ανοίξει ο υπολογιστής, μέχρι να φτάσεις επιφάνεια εργασίας, κάνει 10 sec? 

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kom είπε

από την στιγμή που θα περάσει το post του bios και μετά

Πρέπει να έχεις μια καθυστέρηση λογικά στο post του bios, από το Lycom, σωστά;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όχι δεν παρατήρησα κάτι σχετικό με Lycom στο post δεν δείχνει δηλ κάτι όπως άλλους contoller και δεν υπάρχει καθυστέρηση ακριβώς όπως ήμουν πριν αλλά με πολύ γρήγορο boot

Επεξ/σία από kom
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω για αγορά εξωτερικού σκληρού 1tb usb3 μέχρι 50€ μπορώ να ανέβω αν υπάρχει κάτι το ξεχωριστό. 

Ή χρήση θα είναι καθαρά για back up. Έχω διαβάσει καλές κριτικές για 

Maxtor M3 Portable 

Toshiba Canvino Basics 

Intenso Memory Case W

estern Digital Elements  

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν παίζει ρόλο η εξωτερική τροφοδοσία ή όχι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, VaggD είπε

Καλησπέρα, ψάχνω για αγορά εξωτερικού σκληρού 1tb usb3 μέχρι 50€ μπορώ να ανέβω αν υπάρχει κάτι το ξεχωριστό. 

Ή χρήση θα είναι καθαρά για back up. Έχω διαβάσει καλές κριτικές για 

Maxtor M3 Portable 

Toshiba Canvino Basics 

Intenso Memory Case W

estern Digital Elements  

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν παίζει ρόλο η εξωτερική τροφοδοσία ή όχι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

https://www.skroutz.gr/comparelists/87?compare=10259504%2C8579039%2C12993891%2C4360313%2C419040%2C4934606

Σε εναν απο αυτους για να εχεις 3 χρονια εγγυηση.

Οπως καταλαβαινεις ο maxtor υπερεχει στην τιμη,

Ο wd, δεν ειναι σε ολα τα καταστηματα με 3 χρονια.

Εξωτερικη τροφοδοσια δεν θα βρεις σε τετοια τιμη δισκους, και σιγουρα θα την βρεις σε 3,5'' εξωτερικους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλος παρραγγηλε 850 evo 500gb στα 137 ευρώ. Καλή τιμή ή να περιμένει μήπως πέσουν και άλλο λόγω των καινούργιων 860? 

Επεξ/σία από Giannis_kan
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Giannis_kan είπε

Φίλος παρραγγηλε 850 evo 500gb στα 137 ευρώ. Καλή τιμή ή να περιμένει μήπως πέσουν και άλλο λόγω των καινούργιων 860? 

Αν ειναι να περιμενει , ας παει στον 860 καλυτερα.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Αν ειναι να περιμενει , ας παει στον 860 καλυτερα.

Γτ? Θα πέσουν στις τιμές των 850 δλδ κν 155αρι όπως είχαν τόσο καιρό? Κερδίζει κάτι σε επιδόσεις η κτ άλλο? Αποτι διάβασα ψιλό ίδιοι Δν είναι? 

Δημοσ.

Είμαι σε search mode για έναν σκληρό,  κύριος να μεταφέρω αρχεία και για backup. Θέλω να πάρω έναν  εσωτερικό 2.5 και με θήκη να τον κάνω εξωτερικό. Έχω βρει αυτόν εδω . Κάλος είναι; Οι guru του storage solutions έχουν να προτείνουν καποιο άλλο σε αυτή την κατηγορία τιμών(+15 ευρώ max). 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giannis_kan είπε

Γτ? Θα πέσουν στις τιμές των 850 δλδ κν 155αρι όπως είχαν τόσο καιρό? Κερδίζει κάτι σε επιδόσεις η κτ άλλο? Αποτι διάβασα ψιλό ίδιοι Δν είναι? 

Δεν νομιζω να πεσουν κατω απο 130.

Ψιλο ιδιοι.. Ανανεωμενοι στους controllers και τις ram cache οπως και στο σημαντικο κομματι του tbw.

51 λεπτά πριν, dimosit είπε

Είμαι σε search mode για έναν σκληρό,  κύριος να μεταφέρω αρχεία και για backup. Θέλω να πάρω έναν  εσωτερικό 2.5 και με θήκη να τον κάνω εξωτερικό. Έχω βρει αυτόν εδω . Κάλος είναι; Οι guru του storage solutions έχουν να προτείνουν καποιο άλλο σε αυτή την κατηγορία τιμών(+15 ευρώ max). 

https://www.skroutz.gr/s/3045289/Hitachi-Travelstar-7K1000-1TB.html

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Δεν νομιζω να πεσουν κατω απο 130.

Ψιλο ιδιοι.. Ανανεωμενοι στους controllers και τις ram cache οπως και στο σημαντικο κομματι του tbw.

https://www.skroutz.gr/s/3045289/Hitachi-Travelstar-7K1000-1TB.html

Ε τότε αξίζει η αγορά αφού δεν θα έχει κάποια διαφορά ουσιαστικη σε ταχύτητα σε αυτή την τιμή,έτσι? 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kostas.karras είπε

ξεχασα να πω οτι ειναι για λαπτοπ. στοχος εκτος απο ταχυτητα ειναι και η λιγοτερη καταναλωση σε μπαταρια

αυτος εδω σε συγκριση με αυτο που λες δεν αξιζει? https://www.skroutz.gr/s/11715792/Kingston-A400-120GB.html?from=recommendations

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...