Dr.Dracator Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
villasg Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα . Μια ερωτηση με ποιο προγραμμα μπορω να τσεκαρω την υγεια κλπ του SSD SAMSUNG 840 EVO ( εχω το δικο του το magisan αλλα δεν δειχνει ποσοστο απλα λεει good ) Αυτα μου βγαζει : Spoiler
hara75gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλημέρα, είμαι μεταξύ 2 εξωτερικών σκληρών western digital & toshiba.Αξίζει η διαφορά για τον wd(και γιατί), γιατί μια ζωή wd δουλεύω(εσωτερικούς και εξωτερικούς) και δεν είχα ποτέ θέμα.Seagate είπα να την αποκλείσω, μιας και δεν ακούω τα καλύτερα για αξιοπιστία.Υπάρχει κάποια άλλη προταση στα 2 tb?Αγορά θα γίνει από amazon.uk λόγω της σημερινής προσφοράς, οπότε πρέπει να υπάρχει στο amazon.uk και να γίνει σύντομα φυσικά, μην αρχίσουν να τους τελειώνουν.Ευχαριστώ προκαταβολικά! Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από hara75gr
EddieObscurant Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/24/2018 στις 12:17 ΠΜ, BlueBlood7 είπε Και τέλος και οι δύο είναι MLC. TLC ειναι ο evo. Το 3bit mlc που γραφει η samsung ειναι το tlc 13 ώρες πριν, villasg είπε Καλησπερα . Μια ερωτηση με ποιο προγραμμα μπορω να τσεκαρω την υγεια κλπ του SSD SAMSUNG 840 EVO ( εχω το δικο του το magisan αλλα δεν δειχνει ποσοστο απλα λεει good ) Αυτα μου βγαζει : Απόκρυψη περιεχομένων Mια χαρά ειναι ο δίσκος σου, τι άλλο να δεις. Το sentinel θα σου βγάλει 91% το οποιο το βγάζει απο το wear leveling count στο smart. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, EddieObscurant είπε TLC ειναι ο evo. Το 3bit mlc που γραφει η samsung ειναι το tlc Mια χαρά ειναι ο δίσκος σου, τι άλλο να δεις. Το sentinel θα σου βγάλει 91% το οποιο το βγάζει απο το wear leveling count στο smart. Ναι έχεις δίκιο TLC είναι. Το θυμήθηκα πιο μετά αλλά δεν το διόρθωσα. Ναι 91 θα βγάλει αλλά καλό είναι να το παρακολουθεί. Αλλά δεδομένου ότι είναι και παλιό το drive το 91 μοιάζει λογικό. 1
hara75gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, hara75gr είπε καλημέρα, είμαι μεταξύ 2 εξωτερικών σκληρών western digital & toshiba.Αξίζει η διαφορά για τον wd(και γιατί), γιατί μια ζωή wd δουλεύω(εσωτερικούς και εξωτερικούς) και δεν είχα ποτέ θέμα.Seagate είπα να την αποκλείσω, μιας και δεν ακούω τα καλύτερα για αξιοπιστία.Υπάρχει κάποια άλλη προταση στα 2 tb?Αγορά θα γίνει από amazon.uk λόγω της σημερινής προσφοράς, οπότε πρέπει να υπάρχει στο amazon.uk και να γίνει σύντομα φυσικά, μην αρχίσουν να τους τελειώνουν.Ευχαριστώ προκαταβολικά! παιδιά πρώτη φορά το κάνω(την επανάληψη), αλλά επειδή η αγορά πρέπει να γίνει σήμερα, κάποια πρόταση, please?Τείνω προς τον toshiba για την ώρα...
Son^Goku Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας. Ήρθε ο καιρός να αναβαθμίσω τον 120άρι 840 evo μου γιατί πλέον μόνιμα ασφυκτιά με 5-10gb ελεύθερα. Ο δίσκος αυτός θα είναι ο κυρίως δίσκος που θα φιλοξενεί το λειτουργικό και τα όλα πλέον τα προγράμματά μου. Ποια είναι λοιπόν η ποιο Vfm αγορά 500gb ssd; Στα υπόψη η μητρική μου είναι η gigabyte H97N-WIFI.
villasg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Son^Goku είπε Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας. Ήρθε ο καιρός να αναβαθμίσω τον 120άρι 840 evo μου γιατί πλέον μόνιμα ασφυκτιά με 5-10gb ελεύθερα. Ο δίσκος αυτός θα είναι ο κυρίως δίσκος που θα φιλοξενεί το λειτουργικό και τα όλα πλέον τα προγράμματά μου. Ποια είναι λοιπόν η ποιο Vfm αγορά 500gb ssd; Στα υπόψη η μητρική μου είναι η gigabyte H97N-WIFI. Στο ιδιο δίλημμα ειμουν και εγω ( βασικα κοιταζα τον 250 samsung ) αλλα βρηκα σε αψογη τιμη το Sandisk Extreme Pro 450gb με 10 ετη εγγυηση στα 155 ευρω με τα μεταφορικα ...
Kostas.karras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Στις 25/1/2018 στις 7:03 ΜΜ, hara75gr είπε παιδιά πρώτη φορά το κάνω(την επανάληψη), αλλά επειδή η αγορά πρέπει να γίνει σήμερα, κάποια πρόταση, please?Τείνω προς τον toshiba για την ώρα... https://www.skroutz.gr/s/8691168/Maxtor-M3-Portable-2TB.html νομιζω δεν θα βρεις καλυτερη προσφορα ουτε απο το εξωτερικο. Στις 25/1/2018 στις 11:45 ΠΜ, EddieObscurant είπε TLC ειναι ο evo. Το 3bit mlc που γραφει η samsung ειναι το tlc Ναι, μονο ο pro ειναι mlc (2bit) απλα η ορολογια μπερδευει. Στις 24/1/2018 στις 10:23 ΜΜ, villasg είπε Καλησπερα . Μια ερωτηση με ποιο προγραμμα μπορω να τσεκαρω την υγεια κλπ του SSD SAMSUNG 840 EVO ( εχω το δικο του το magisan αλλα δεν δειχνει ποσοστο απλα λεει good ) Αυτα μου βγαζει : Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ανεβασε ενα pic απο hdd sentinel. 9 ώρες πριν, Son^Goku είπε Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας. Ήρθε ο καιρός να αναβαθμίσω τον 120άρι 840 evo μου γιατί πλέον μόνιμα ασφυκτιά με 5-10gb ελεύθερα. Ο δίσκος αυτός θα είναι ο κυρίως δίσκος που θα φιλοξενεί το λειτουργικό και τα όλα πλέον τα προγράμματά μου. Ποια είναι λοιπόν η ποιο Vfm αγορά 500gb ssd; Στα υπόψη η μητρική μου είναι η gigabyte H97N-WIFI. https://www.skroutz.gr/s/13785263/Crucial-MX500-500GB.html Mε 5 χρονια εγγυηση.
hara75gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 23 ώρες πριν, Kostas.karras είπε https://www.skroutz.gr/s/8691168/Maxtor-M3-Portable-2TB.html νομιζω δεν θα βρεις καλυτερη προσφορα ουτε απο το εξωτερικο. Ευχαριστώ Κώστα, αλλά ήδη παράγγειλα τον toshiba(έφυγε κιόλας) στα 54€ σύνολο, ελπίζω να μη το μετανιώσω
aledjo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 παιδια να κανω μια γενικη ερωτηση? αξιζει η αγορα ενος μεταχειρισμενου ssd? δηλαδη "χαλαει" με το καιρο και τη χρηση ή είναι οπως μια μνημη ram που δουλευει για παντα οπως τη πρωτη μερα (εκτος αν χαλασει)?
kom Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) λοιπόν ήρθε ο Lycom ,έβαλα τον 960 evo αναγνωρίστηκε από bios χωρίς κανένα απολύτως πορόβλημα,,,τα αποτελέσματα παρακάτω με και χωρίς windows patch για spectre/meltdown Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από kom 1
Kostas.karras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, kom είπε λοιπόν ήρθε ο Lycom ,έβαλα τον 960 evo αναγνωρίστηκε από bios χωρίς κανένα απολύτως πορόβλημα,,,τα αποτελέσματα παρακάτω με και χωρίς windows patch για spectre/meltdown Και πόσο χρόνος κάνει για boot??
Προτεινόμενες αναρτήσεις