Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για ένα δίσκο 4 ΤΒ για αποθήκευση τενειων κ παιχνιδιών αξιόπιστος να μην χαλάει εύκολα θα μοιράζει αρχεία στο δίκτυο κατι σαν νας σερβερ ας πουμε, απλά οι τενείες πλέον πιάνουν πολύ χώρο και θέλω κιάλλον χώρο 

Αυτός αξίζει? https://www.ebw.gr/western-digital-blue-4tb-wd40ezrz

Αλλιώς κάποιος οικονομικός γρήγορος αξιώπιστος?

https://www.skroutz.gr/s/11275505/Hitachi-Deskstar-NAS-4TB-WW.html

Έχει όσα ζητάς..

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάχνω έναν δίσκο για backup.

Τουλάχιστον 2TB και αξιόπιστος στο χρόνο.

Τί είναι καλύτερο σε τέτοια περίπτωση, εξωτερικός ή έσωτερικός;

Καμία πρόταση;

Δημοσ.

Εσωτερικός καλύτερα και αν χρειαστεί παίρνεις κουτί να τον κάνεις εξωτερικό.

https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=10100633%2C10100708%2C297112%2C4588713

Στο θέμα του backup ο εξωτερικός δεν θα είχε μεγαλύτερη αξιοπιστία;

Έχω έναν 850 EVO 250GB, έναν 1TB και έναν 300GB και ψάχνω μια λύση να κρατήσω ένα backup τα

πολύ σημαντικά αρχεία, όχι μόνο του desktop, αλλά και laptop ή και του κινητού. Ο εσωτερικός κάνει μια χαρά τη δουλειά

του αλλά είχα την εντύπωση ότι ένας εξωτερικός θα ήταν πιο αξιόπιστος στο θέμα συντήρησης δεδομένων (εξώ από το desktop κουτί - σταθερή θερμοκρασία δωματίου χωρίς αυξομειώσεις στο άνοιγμα κλείσιμο του η/υ κτλ).

Δεν γνωρίζω και πολλά από δίσκους μπορεί να κάνω και λάθος.

Δημοσ.

Στο θέμα του backup ο εξωτερικός δεν θα είχε μεγαλύτερη αξιοπιστία;

Έχω έναν 850 EVO 250GB, έναν 1TB και έναν 300GB και ψάχνω μια λύση να κρατήσω ένα backup τα

πολύ σημαντικά αρχεία, όχι μόνο του desktop, αλλά και laptop ή και του κινητού. Ο εσωτερικός κάνει μια χαρά τη δουλειά

του αλλά είχα την εντύπωση ότι ένας εξωτερικός θα ήταν πιο αξιόπιστος στο θέμα συντήρησης δεδομένων (εξώ από το desktop κουτί - σταθερή θερμοκρασία δωματίου χωρίς αυξομειώσεις στο άνοιγμα κλείσιμο του η/υ κτλ).

Δεν γνωρίζω και πολλά από δίσκους μπορεί να κάνω και λάθος.

Ναι, καλύτερα θα είναι έξω από το κουτί, αλλά πιο αξιόπιστη λύση, να πάρεις έναν εσωτερικό και να τον κάνεις εσύ εξωτερικό.

Σε αυτά τα λεφτά που θα ψάξεις για έτοιμο εξωτερικό σίγουρα δεν θα είναι πιο αξιόπιστος από τον εσωτερικό που θα πάρεις εσύ.

Κοίτα λοιπόν έναν από αυτούς που σου πρότεινα, πάρε και μια θήκη για να τον έχεις ως εξωτερικό και είσαι Οκ!!

Δημοσ.

Ναι, καλύτερα θα είναι έξω από το κουτί, αλλά πιο αξιόπιστη λύση, να πάρεις έναν εσωτερικό και να τον κάνεις εσύ εξωτερικό.

Σε αυτά τα λεφτά που θα ψάξεις για έτοιμο εξωτερικό σίγουρα δεν θα είναι πιο αξιόπιστος από τον εσωτερικό που θα πάρεις εσύ.

Κοίτα λοιπόν έναν από αυτούς που σου πρότεινα, πάρε και μια θήκη για να τον έχεις ως εξωτερικό και είσαι Οκ!!

OK, θα ήθελα να ανέβω στα 4TB, χρειάζομαι οπωσδήποτε εξωτερική τροφοδοσία για 3.5";

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα παιδια μια ερωτηση εχω 2 hhd  ο ενας ειναι 500gb και ο αλλος 2tb λεω να βαλω εναν ssd για win κυριως , τι θα προτεινατε? μεχρι 100 ευρω.

Επεξ/σία από giout
Δημοσ.

καλημερα παιδια μια ερωτηση εχω 2 hhd  ο ενας ειναι 500gb και ο αλλος 2tb λεω να βαλω εναν ssd για win κυριως , τι θα προτεινατε?

Budget?

Δημοσ.

Γειά σας, για laptop της αδερφής μου θα ήθελα γνώμη για έναν εξωτερικό δίσκο 2tb για back up με προτεραιότητα την αξιόπιστα. Θεωρώ τα Toshiba καλά BTW. Διάβαζα και πριν κτ ανάλογο που ζήταγε ένα παιδί αλλά δεν θα ήθελα να μπλέξω με case και εσωτερικόυς δίσκους σταθερών. Κάποια έτοιμη λύση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...