Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, μίλησα πάλι με την Asus και μου ανέφεραν ότι στο μέιλ τους εννοούσαν ότι το laptop υποστηρίζει 100% NVMe SSD, αλλά δεν έχουν λίστα με τους υποστηριζόμενος δίσκους. Επίσης μου είπε ότι δεν μπορεί να γίνει αναβάθμιση ούτε από εμένα, αλλά ούτε και από εξουσιοδοτημένο service για όσο καιρό το λάπτοπ βρίσκεται εντός εγγύησης. Τι σόι πολιτική είναι αυτή;

Αρα 99% υποστηριζει τον 960 evo.

Τσιμπα τον!

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λες να μην τον υποστηρίζει; Απ'οτι μου είπαν, το laptop, είναι μοντέλο του φετινού καλοκαιριού. Ξέρεις κάποιο μαγαζί, εκτός από την cosmodata, που να δεχθεί να τον δοκιμάσω εκεί μπροστά τους; Στο μαγαζί που σου έστειλα χθες, δεν το δέχονται.

Δημοσ.

Λες να μην τον υποστηρίζει; Απ'οτι μου είπαν, το laptop, είναι μοντέλο του φετινού καλοκαιριού. Ξέρεις κάποιο μαγαζί, εκτός από την cosmodata, που να δεχθεί να τον δοκιμάσω εκεί μπροστά τους; Στο μαγαζί που σου έστειλα χθες, δεν το δέχονται.

Λεω πως λογικα τον υποστηριζει..

Δεν γνωριζω για καποιο αλλο..

Δημοσ.

ηρθε η ωρα να βαλω εναν ssd στο dell laditude E6230 .

εχω αυτον αχρησιοποιητο.

https://www.skroutz....-SSD-240GB.html

θελω να μου προτεινετε ενα δωρεαν και οσο το δυαντον πιο ευκολοστη χρηση προγραμμα για να κανω clone το λειτουργικο win 10 και τα προγραμματα που εχω τωρα στο λαπτοπ στο ssd που θα βαλω.

χρησιμος και καποιο βιντεο η σελιδα με οδηγιες για το προγραμμα.

για να κανω clone τον ssd χρειαζομαι να τον εχω σε εξωτερικη θηκη φανταζομαι και συνδεδεμενο με usb.

επισης θελει καποια ρυθμιση στο bios για να βλεπει τον ssd?

ευχαριστω για την οποια βοηθεια.

Δημοσ.

ηρθε η ωρα να βαλω εναν ssd στο dell laditude E6230 .

εχω αυτον αχρησιοποιητο.

https://www.skroutz....-SSD-240GB.html

θελω να μου προτεινετε ενα δωρεαν και οσο το δυαντον πιο ευκολοστη χρηση προγραμμα για να κανω clone το λειτουργικο win 10 και τα προγραμματα που εχω τωρα στο λαπτοπ στο ssd που θα βαλω.

χρησιμος και καποιο βιντεο η σελιδα με οδηγιες για το προγραμμα.

για να κανω clone τον ssd χρειαζομαι να τον εχω σε εξωτερικη θηκη φανταζομαι και συνδεδεμενο με usb.

επισης θελει καποια ρυθμιση στο bios για να βλεπει τον ssd?

ευχαριστω για την οποια βοηθεια.

http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/?p=56006490

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι,

Επειδή στην Asus Hellas δεν ξέρουν τι τους γίνεται, με ενημέρωσαν από το κεντρικά ότι υποστηρίζει (έχει επιβεβαιωθει με το Serial του laptop) M.2 SSD τεχνολογίας μέχρι SATA III. Έχετε να προτείνετε κάποιον, γύρω στα 250GB και τιμή μέχρι 130€; Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Δημοσ.

Παιδια τελος μηνα σκεφτομαι για αγορα σκληρου δισκου για χρηση Windows 10, στον υπολογιστη της υπογραφης, και ειδα τον παρακατω, μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας;

https://www.skroutz.gr/s/9007220/Toshiba-H200-500GB.html

Γιατι δεν πας σε ssd?

Δεν εχεις αλλο σκληρο?

Τα 250 gb δε σε καλυπτουν?

Δημοσ.

Ναι εχω εχω 2 δισκους, εχω ακομη εναν σκληρο που χτυπαει με υγεια στο 87% και του εχω Gnome. Θελω να αντικαταστησω ομως αυτον που εχω τωρα Windows με 100% υγεια αλλα δεν ξερω, δεν τον βλεπω καλα και θελω καινουργιο για τα Windows. 

Ναι μου φτανουν 250 gb... το σκεφτηκα και εγω για ssd γιατι ακουω καλα λογια και δεν εβαλα ποτε, εχω μαθει με hdd. 

Θες να πεις οτι με τα ιδια λεφτα βρισκω ssd, εχεις να προτινεις καποιον;

Ο hdd που εστειλα με link τι λεει γνωριζεις κατι, δεν θα με βγαλει χρονια (φυσιολογικα);

ssd (επιδη ειμαι ασχετος) να σου πω την αληθεια ο μονος λογος να απομακρινομαι ειναι οτι δεν ξερω αν ταιριαζουν τα καλωδια και παθω καμια λαχταρα.

Δημοσ.

Ναι εχω εχω 2 δισκους, εχω ακομη εναν σκληρο που χτυπαει με υγεια στο 87% και του εχω Gnome. Θελω να αντικαταστησω ομως αυτον που εχω τωρα Windows με 100% υγεια αλλα δεν ξερω, δεν τον βλεπω καλα και θελω καινουργιο για τα Windows. 

Ναι μου φτανουν 250 gb... το σκεφτηκα και εγω για ssd γιατι ακουω καλα λογια και δεν εβαλα ποτε, εχω μαθει με hdd. 

Θες να πεις οτι με τα ιδια λεφτα βρισκω ssd, εχεις να προτινεις καποιον;

Ο hdd που εστειλα με link τι λεει γνωριζεις κατι, δεν θα με βγαλει χρονια (φυσιολογικα);

ssd (επιδη ειμαι ασχετος) να σου πω την αληθεια ο μονος λογος να απομακρινομαι ειναι οτι δεν ξερω αν ταιριαζουν τα καλωδια και παθω καμια λαχταρα.

Οχι ακριβως στα ιδια αλλα αξιζει σιγουρα..

https://www.skroutz.gr/s/5895583/Samsung-850-Evo-250GB.html

Να μην απομακρυνεσαι καθολου..Αναθεωρησε..

Εχει ακριβως την ιδια συνδεσμολογια με εναν hdd και δεν διαφερει σε τιποτα απο αυτη την αποψη.

Να τον προτιμησεις και να δεις πως δεν θα σου λειψει ο hdd.. :-)

• Like 2
Δημοσ.
Καποιος φιλος εδω στο φορουμ με ειπε (κατι που δεν το γνωριζα) για τον δισκο ssd.
Πριν μπει το λειτουργικο πρεπει να γινει η ρυθμιση στο bios απο IDE σε AHCI και απο Default σε AHCI επισης.
Δυο ρυθμισεις δηλαδη.
Για να μην κανω καποιο λαθος πριν την εγκατασταση ανεβασα καποιες φωτο απ το Bios μου.

post-280766-0-12778200-1509251064_thumb.jpg

post-280766-0-54926800-1509251191_thumb.jpg

post-280766-0-01281000-1509251304_thumb.jpg

Πρεπει να αλλαξω σε AHCI τα παρακατω;

SATA RAID/AHCI Mode

και:

Onboard SATA/IDE Ctrl Mode

Και μια αλλη απορια που εχω.

O ssd σε GPT πρεπει να ειναι, αν ναι πως το οριζουμε;

Δεν θυμαμαι αν η εγκατασταση των Windows ρυθμιζει αυτοματα τον δισκο σε MBR η GPT Style.

post-280766-0-90769900-1509251093_thumb.jpeg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...