Giannis_kan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Πραγματικα δεν καταλαβαινω που βρηκε το infoworld τα 2 χρονια εγγυηση σε προιον που δινει ο κατασκευαστης 5 χρονια.Οτι σου πετανε το μπαλακι να τρεχεις εσυ αν χαλασει ο δισκος, απο εκει καταλαβαινεις τι παιζει με το καταστημα.Μεινε μακρυα του και παρτον απο αλλο μαγαζι.Απάντησε μου όμως στην απορία που έχω. Για το ότι δλδ επίσημη αντιπροσωπεία δεν αναλαμβάνει και σου λέει θα μιλήσεις με εξωτερικό και όχι με εμάς. Είναι δυνατόν?
Mr_Terror Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Με τις εγγυησεις ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα.Καποια προιοντα εγγυηση εχουν απο τον προμηθευτη.Προφανως η samsung ελας δεν παρεχει εγγυηση στους ssd δισκους.Παραδειγμα χαλαει ο δισκος.Το επιστρεφεις στο καταστημα.Το καταστημα θα γυρισει τον δισκο στον προμηθευτη του.Ο προμηθευτης θα δωσει στο καταστημα νεο κομματι και θα το παρει ο πελατης.Αυτο γινεται σε πολλα προιοντα. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Απάντησε μου όμως στην απορία που έχω. Για το ότι δλδ επίσημη αντιπροσωπεία δεν αναλαμβάνει και σου λέει θα μιλήσεις με εξωτερικό και όχι με εμάς. Είναι δυνατόν? Ρώτα αυτούς πρώτα να δούμε τι θα σου απαντήσουν. Για ποιο λόγο πες τους δίνεται 2 χρόνια ενώ έχει 5? Τον έχεις αγοράσει ή όχι?
Mr_Terror Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορει να του πουν οτι κανει λαθος η samsung για τα 5 και οχι εμεις που δινουμε 2. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Κάποτε είχα πάρει ένα τηλ. από αυτούς. Όταν πήγα στο κατάστημα όλα ήταν χημείο. Βομβαρδισμένη περιοχή. Τώρα βλέπω πρέπει να το άλλαξαν. Τεσπα είμαστε offtopic. Θα μας μαλώσει ο Κώστας
Giannis_kan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ρώτα αυτούς πρώτα να δούμε τι θα σου απαντήσουν. Για ποιο λόγο πες τους δίνεται 2 χρόνια ενώ έχει 5? Τον έχεις αγοράσει ή όχι? Οχι. Εννοείται το ρώτησα και η απάντηση ήταν ότι τόσο είναι. Μάλιστα ρώτησε και τους τεχνικούς όταν επέμεινα μήπως έκανε λάθος. Με τις εγγυησεις ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα.Καποια προιοντα εγγυηση εχουν απο τον προμηθευτη.Προφανως η samsung ελας δεν παρεχει εγγυηση στους ssd δισκους.Παραδειγμα χαλαει ο δισκος.Το επιστρεφεις στο καταστημα.Το καταστημα θα γυρισει τον δισκο στον προμηθευτη του.Ο προμηθευτης θα δωσει στο καταστημα νεο κομματι και θα το παρει ο πελατης.Αυτο γινεται σε πολλα προιοντα. Οπότε επί της ουσίας είναι στην ευχέρεια του καταστήματος αν ασχοληθεί με το θέμα εγγύησης αλλιώς αν κλείσει σαν μαγαζί στην 5ετια θα πρέπει μόνος σου να βγάλεις άκρη. Θεωρώ λάθος από την στιγμή που υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα να μην ασχολείτε.
life is music Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Σε τι χωρητικοτητα?/ κωστα καλημερα ψαχνω 120 ρ ssd καλο και φθηνω γ ενα netbook 10 intses ποιον να κοιταξω?
panos0100 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα πάει ο δίσκος μου που είχα τα αρχεία back up τα έχω και σε άλλον δίσκο άλλα δεν ξέρω αν είναι όλα όσα είχα, τέλος πάντων ήταν ενας seagate 750gb δυστυχώς δεν άντεξε νόμιζα όταν χάλασε ότι είχε πρόβλημα η μητρική, μιας που όταν άλλαξα το καλώδιο το ξανά βρήκε, πρέπει να είναι η πλακέτα του γιατί τώρα εκεί που πάει να ξεκινήσει αποσυνδέεται από μόνος του, που μπορώ να βρω άλλη πλακέτα; επίσης για να πάρω άλλον την θήκη μου την έδωσε ένας με 10Ε είναι turbo X και είναι πολύ καλή θήκη έχει και firewire άλλα επειδή έχω μόνο usb 2 ταχυτητα αν παρω σατα 3 δισκο θα ειναι πολυ μικρή οποτε σκεφτηκα κατι σε εξωτερικο δισκο ετοιμο σε θηκη μονο wd θα προτιμησω αλλα δεν ξερω ποιον και δυστυχώς δεν υπάρχουν τα λεφτά για καινουριο τωρα γιατι τελειωσε η δουλεια, αν μπωρεσω να βρω μια πλακετα ισως να τον φτιαξω
critel Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα. Αγόρασα laptop με υποδοχή m2 και τώρα είμαι σε αναζήτηση m2 ssd. Τι θα μου προτείναται για 240gd που σκέφτομαι; Ευχαριστώ
Kostas.karras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Απάντησε μου όμως στην απορία που έχω. Για το ότι δλδ επίσημη αντιπροσωπεία δεν αναλαμβάνει και σου λέει θα μιλήσεις με εξωτερικό και όχι με εμάς. Είναι δυνατόν? Καλησπερα, το infoword τυχαινει να το εχω διπλα μου και εχω κανει αρκετες αγορες απο εκει μπορω να πω. Δεν ειναι κανενα μικρο μαγαζακι που δεν ξερεις αν θα κλεισει.. Αυτο με τις εγγυησεις το εχω συναντησει σε πολλα μαγαζια.. Μεχρι και το eshop το κανει αυτο. Μαγαζια που δινουν παντα εγγυηση οση ο κατεσκευαστης ειναι το πλαισιο,η cosmodata,το mg manager,το you.gr και ισως το techstores. Tα υπολοιπα εχουν να κανουν με τους προμηθευτες τους. Τωρα σχετικα με την samsung οντως δεν αναλαμβανει η αντιπροσωπεια ελλαδας (δεν ασχολειται με τους ssd δυστυχως και κακως) Ομως με την επισιμη samsung κορεας δεν νομιζω οτι δεν σου καλυπτει την εγγυηση,απλως θα πρεπει να ασχοληθεις και να τον στειλεις εσυ στο εξωτερικο..οντως μαλακια ειναι αλλα anyway.. Aπλα ψαξε καταστημα που να σου δινει ολη την 5ετη εγγυηση και μην σκας,υπαρχουν αρκετα καλα καταστηματα τριγυρω. Κάποτε είχα πάρει ένα τηλ. από αυτούς. Όταν πήγα στο κατάστημα όλα ήταν χημείο. Βομβαρδισμένη περιοχή. Τώρα βλέπω πρέπει να το άλλαξαν. Τεσπα είμαστε offtopic. Θα μας μαλώσει ο Κώστας Οχι βρε, δεν κανω τετοια Δεν ειναι δικο μου το topic για αρχη,εγω απλως οπου μπορω να βοησω-προτεινω, το κανω.. κωστα καλημερα ψαχνω 120 ρ ssd καλο και φθηνω γ ενα netbook 10 intses ποιον να κοιταξω? https://www.skroutz.gr/s/10144395/Adata-Ultimate-SU800-128GB.html Παιδιά καλησπέρα πάει ο δίσκος μου που είχα τα αρχεία back up τα έχω και σε άλλον δίσκο άλλα δεν ξέρω αν είναι όλα όσα είχα, τέλος πάντων ήταν ενας seagate 750gb δυστυχώς δεν άντεξε νόμιζα όταν χάλασε ότι είχε πρόβλημα η μητρική, μιας που όταν άλλαξα το καλώδιο το ξανά βρήκε, πρέπει να είναι η πλακέτα του γιατί τώρα εκεί που πάει να ξεκινήσει αποσυνδέεται από μόνος του, που μπορώ να βρω άλλη πλακέτα; επίσης για να πάρω άλλον την θήκη μου την έδωσε ένας με 10Ε είναι turbo X και είναι πολύ καλή θήκη έχει και firewire άλλα επειδή έχω μόνο usb 2 ταχυτητα αν παρω σατα 3 δισκο θα ειναι πολυ μικρή οποτε σκεφτηκα κατι σε εξωτερικο δισκο ετοιμο σε θηκη μονο wd θα προτιμησω αλλα δεν ξερω ποιον και δυστυχώς δεν υπάρχουν τα λεφτά για καινουριο τωρα γιατι τελειωσε η δουλεια, αν μπωρεσω να βρω μια πλακετα ισως να τον φτιαξω Εισαι σιγουρος οτι φταιει ο δισκος και οχι το κουτι? Καλησπέρα. Αγόρασα laptop με υποδοχή m2 και τώρα είμαι σε αναζήτηση m2 ssd. Τι θα μου προτείναται για 240gd που σκέφτομαι; Ευχαριστώ https://www.skroutz.gr/s/10160630/Samsung-960-EVO-NVMe-M-2-250GB.html
panos0100 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ναι δυστυχώς με άλλον δίσκο στην θήκη λειτουργεί κανονικα, μεσα στον υπολογιστη δεν το έκανε τοσο συχνα απλα οταν ειχα γυρισει απο μια αδιεα απο φανταρος δεν το εβλεπε στο bios μεσα η μητρικη το καλοκαιρι μετα παρεδωσε πνευμα, οπως και ο δισκος μαλον τωρα ειναι έτοιμος κι αυτος, και ολα αυτα απο εναν μετασχηματιστη hub να πάρει η ευχή να παρει, κατεστρεψα την ολοκαινουρια μητρικη μου και εναν δισκο 6 ετων ο οποιος θα δουλευε μεχρι τωρα, το θεμα ειναι αν μπωρο να βρω μια πλακετα και να τον σώσω κάπως
Kostas.karras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ναι δυστυχώς με άλλον δίσκο στην θήκη λειτουργεί κανονικα, μεσα στον υπολογιστη δεν το έκανε τοσο συχνα απλα οταν ειχα γυρισει απο μια αδιεα απο φανταρος δεν το εβλεπε στο bios μεσα η μητρικη το καλοκαιρι μετα παρεδωσε πνευμα, οπως και ο δισκος μαλον τωρα ειναι έτοιμος κι αυτος, και ολα αυτα απο εναν μετασχηματιστη hub να πάρει η ευχή να παρει, κατεστρεψα την ολοκαινουρια μητρικη μου και εναν δισκο 6 ετων ο οποιος θα δουλευε μεχρι τωρα, το θεμα ειναι αν μπωρο να βρω μια πλακετα και να τον σώσω κάπως Bαλε αγγελια για τον συγκεκριμενο δισκο.
panos0100 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Bαλε αγγελια για τον συγκεκριμενο δισκο. Τι αγγελία για να τον πουλησω; χαλασμενο; οχι εγω θελω να τον φτιαξω αν βρω μια πλακετα ισως γινει κατι, εκτος αν ενωεις να βαλω αγγελια ζητησης για να βρω τετοια πλακετα. Δεν ξερω τι θα κανω το πολυ πολυ αν δεν βρω δεν θα ρισκαρω τιποτα, απλα θα παρω εναν δισκο καινουριο εξωτερικο και τελειωσε η υποθεση
buuren Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Τι αγγελία για να τον πουλησω; χαλασμενο; οχι εγω θελω να τον φτιαξω αν βρω μια πλακετα ισως γινει κατι, εκτος αν ενωεις να βαλω αγγελια ζητησης για να βρω τετοια πλακετα. Δεν ξερω τι θα κανω το πολυ πολυ αν δεν βρω δεν θα ρισκαρω τιποτα, απλα θα παρω εναν δισκο καινουριο εξωτερικο και τελειωσε η υποθεση Καλησπερα. Αυτο εννοει ο Κωστας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις