Kostas.karras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Παρήγγειλα τελικά τον Crucial 275GB MX300, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια guys p.s. Btw πιστεύετε χρειάζεται βίδωμα μέσα στο case ή δεν παίζει πρόβλημα άμα απλά τον ακουμπήσω πάνω από κάποιον υπάρχον? Όχι και τίποτα αλλα δεν υπάρχει υποδοχή για κάτι άλλο πέρα από κλασσικό HD από ότι θυμάμαι. Thanx once again Kαλυτερα να τον βιδωσεις καπου, εκει που μπαινουν οι κλασικοι hdd αν βαλεις τον ssd , καπου θα κανουν οι δυο πλαινες τρυπες του ssd για να τον βιδωσεις, οι δυο μονο απο την μια πλευρα και εισαι οκ! Μιας και πήρα πρόσφατα νέο ssd μήπως μπορεί κάποιος να συστήσει ένα free πρόγραμμα για να κάνω clone τον δίσκο στον καινούργιο; http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/page-222?do=findComment&comment=55946482 Αν και ειμα της αποψης, ΠΑΝΤΑ νεα,καθαρη εγκατασταση.. 2
dimoskoutr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Η υπάρχουσα εγκατάσταση είναι 5 ημερών... Δεν νομίζω να έχει θέμα... Τίποτα δεν έχω προλάβει σχεδόν να βάλω.
kitkatO Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 οσο πιο καλα σε σχεση ποιτητα τιμης εγω σκεφτοουν για 30 και κατω Βudget?
Kostas.karras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 οσο πιο καλα σε σχεση ποιτητα τιμης εγω σκεφτοουν για 30 και κατω Στα 30 καινούργιο από Ελλάδα δεν έχει. Κοίτα στις αγγελίες ή από εκεί που πρότεινε ο BlueBlood7
PaokToTheBone Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Σε τι χωρητικοτητα?/ 250 , συγγνωμη ,ξεχασα να το αναφερω.
z.z.sputnik Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μια καλή πρόταση για SSD 120gb ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για το λειτουργικό και προγράμματα budget 60 euro
Kostas.karras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μια καλή πρόταση για SSD 120gb ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για το λειτουργικό και προγράμματα budget 60 euro M2 δεχεται η μητρικη σου?
z.z.sputnik Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 M2 δεχεται η μητρικη σου? Ναι , είναι αυτή
Kostas.karras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι , είναι αυτή https://www.skroutz.gr/s/12235362/Plextor-S3G-128GB.html 1
Giannis_kan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα μια ερώτηση. Τι ισχύει από θέμα εγγύησης για samsung ssd(850 evo)? Πήρα σε δύο μαγαζιά το ένα μου είπε δύο χρόνια εγγύηση και το πάω το προϊόν στην Samsung μόνος μου με την απόδειξη αγοράς και το άλλο κατάστημα πέντε χρόνια και ότι πάθει το πάω σε αυτούς και το αναλαμβάνουν. Πήρα στην αντιπροσωπεία της Samsung και μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνει αυτή και ότι μιλάω για ότι θέλω με email και άπο τηλ με μια εταιρεία στο εξωτερικό με το όνομα hanaro. Τι μπέρδεμα είναι αυτό.
Mr_Terror Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιο μαγαζι ειναι που ειπε 2 χρονια εγγυηση και αν παθει κατι αναλαμβανεις εσυ να τρεξεις?
Giannis_kan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιο μαγαζι ειναι που ειπε 2 χρονια εγγυηση και αν παθει κατι αναλαμβανεις εσυ να τρεξεις? Σκρουτζομαγαζο με φυσικό κατάστημα. Δεν νομίζω χρειάζεται να το γράψω εδώ πως λέγετε η αν επιτρέπεται.
Mr_Terror Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τα σοβαρα καταστηματα αναλαμβανουν το τρεξιμο αν παθει κατι ο δισκος. Ο δισκος εχει 5 χρονια εγγυηση. Μπορεις να πεις το ονομα του μαγαζιου.Δεν απαγορευεται.
Giannis_kan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τα σοβαρα καταστηματα αναλαμβανουν το τρεξιμο αν παθει κατι ο δισκος. Ο δισκος εχει 5 χρονια εγγυηση. Μπορεις να πεις το ονομα του μαγαζιου.Δεν απαγορευεται. Αν δν υπάρχει θέμα τότε ούτε και εγώ έχω να το αναφέρω. Είναι το infoworld. Πέρα από αυτό εμένα μου κάνει εντύπωση που η ελληνική αντιπροσωπεία της Samsung δν αναλαμβάνει την εγγύηση των δίσκων και πρέπει μόνος σου να ξεμπλέξεις μιλώντας με εξωτερικό.
Mr_Terror Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Πραγματικα δεν καταλαβαινω που βρηκε το infoworld τα 2 χρονια εγγυηση σε προιον που δινει ο κατασκευαστης 5 χρονια.Οτι σου πετανε το μπαλακι να τρεχεις εσυ αν χαλασει ο δισκος, απο εκει καταλαβαινεις τι παιζει με το καταστημα.Μεινε μακρυα του και παρτον απο αλλο μαγαζι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις