Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρήγγειλα τελικά τον Crucial 275GB MX300, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια guys :)

p.s. Btw πιστεύετε χρειάζεται βίδωμα μέσα στο case ή δεν παίζει πρόβλημα άμα απλά τον ακουμπήσω πάνω από κάποιον υπάρχον? Όχι και τίποτα αλλα δεν υπάρχει υποδοχή για κάτι άλλο πέρα από κλασσικό HD από ότι θυμάμαι. Thanx once again :)

Kαλυτερα να τον βιδωσεις καπου, εκει που μπαινουν οι κλασικοι hdd  αν βαλεις τον ssd , καπου θα κανουν οι δυο πλαινες τρυπες του ssd για να τον βιδωσεις, οι δυο μονο απο την μια πλευρα και εισαι οκ!

Μιας και πήρα πρόσφατα νέο ssd μήπως μπορεί κάποιος να συστήσει ένα free πρόγραμμα για να κάνω clone τον δίσκο στον καινούργιο;

http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/page-222?do=findComment&comment=55946482

Αν και ειμα της αποψης, ΠΑΝΤΑ νεα,καθαρη εγκατασταση..

• Like 2
  • Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οσο πιο καλα σε σχεση ποιτητα τιμης εγω σκεφτοουν για 30 και κατω

Στα 30 καινούργιο από Ελλάδα δεν έχει.

Κοίτα στις αγγελίες ή από εκεί που πρότεινε ο BlueBlood7

Δημοσ.

Μια καλή πρόταση για SSD 120gb ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για το λειτουργικό και προγράμματα  

budget 60 euro

M2 δεχεται η μητρικη σου?

Δημοσ.

Καλημέρα μια ερώτηση. Τι ισχύει από θέμα εγγύησης για samsung ssd(850 evo)? Πήρα σε δύο μαγαζιά το ένα μου είπε δύο χρόνια εγγύηση και το πάω το προϊόν στην Samsung μόνος μου με την απόδειξη αγοράς και το άλλο κατάστημα πέντε χρόνια και ότι πάθει το πάω σε αυτούς και το αναλαμβάνουν. Πήρα στην αντιπροσωπεία της Samsung και μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνει αυτή και ότι μιλάω για ότι θέλω με email και άπο τηλ με μια εταιρεία στο εξωτερικό με το όνομα hanaro. Τι μπέρδεμα είναι αυτό.

Δημοσ.

Ποιο μαγαζι ειναι που ειπε 2 χρονια εγγυηση και αν παθει κατι αναλαμβανεις εσυ να τρεξεις?

Σκρουτζομαγαζο με φυσικό κατάστημα. Δεν νομίζω χρειάζεται να το γράψω εδώ πως λέγετε η αν επιτρέπεται.
Δημοσ.

Τα σοβαρα καταστηματα αναλαμβανουν το τρεξιμο αν παθει κατι ο δισκος.

Ο δισκος εχει 5 χρονια εγγυηση.

Μπορεις να πεις το ονομα του μαγαζιου.Δεν απαγορευεται.

Δημοσ.

Τα σοβαρα καταστηματα αναλαμβανουν το τρεξιμο αν παθει κατι ο δισκος.

Ο δισκος εχει 5 χρονια εγγυηση.

Μπορεις να πεις το ονομα του μαγαζιου.Δεν απαγορευεται.

Αν δν υπάρχει θέμα τότε ούτε και εγώ έχω να το αναφέρω. Είναι το infoworld. Πέρα από αυτό εμένα μου κάνει εντύπωση που η ελληνική αντιπροσωπεία της Samsung δν αναλαμβάνει την εγγύηση των δίσκων και πρέπει μόνος σου να ξεμπλέξεις μιλώντας με εξωτερικό.
Δημοσ.

Πραγματικα δεν καταλαβαινω που βρηκε το infoworld τα 2 χρονια εγγυηση σε προιον που δινει ο κατασκευαστης 5 χρονια.Οτι σου πετανε το μπαλακι να τρεχεις εσυ αν χαλασει ο δισκος, απο εκει καταλαβαινεις τι παιζει με το καταστημα.Μεινε μακρυα του και παρτον απο αλλο μαγαζι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...