Kostas.karras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπον του εκανα τωρα ανασυγκροτηση με το Smart Defrag οπως μου ειπες σε αυτον των εξωτερικο δισκο με την 95% ζωη... και μου εβγαλε αυτα τα αποτελεσματα παρακατω στην εικονα στο ΤΕΛΟΣ ενδεικτικα ... και μετα του εκανα ασφαλεις αφαιρεση απο το λαπτοπ μου των εβγαλα και προσεξα πως ηταν ζεστος πολυ και μετα τον πηγα στον αποδικοποιητη των εβαλα για να του κανω φορματ αποκει τα αρχεια που δεν χρειαζομουνα αλλο για να ειναι ελευθερος για της εγγραφες μου και ... μου αρχισε παλι τα ιδια...... μου εβγαζε ολη την ωρα ασταματητα (Η συσκευη USB συνδεθηκε/αποσυνδεθηκε) δεν με αφηνε να του κανω φορματ με πετουσε ολη την ωρα μεχρι καποια στιγμη που σταματησε να βγαινει αυτο το μυνημα και προλαβα να του κανω αλλα μετα ξαναρχισε παλι το ιδιο οσπου καποια στιγμη δεν ηξερα τι να κανω και το εβγαλα αποτομα απο των αποκωδικοποιητη και τωρα τι κανω ???που δεν εχω αλλο σόι διαθεσιμο δισκο για να γραψω...αυριο της εγγραφες μου Καταρχην γιατι δεν εσβησες πρωτα οτι δεν ηθελες και μετα να κανεις ανασυγκροτηση. Ανασυγκροτηση εκανες και με τις 5 μεθοδους?
Vasilis T 92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Που στο υπολογιστη??? γτ εχει σημασια το που θα τα σβησω???Οχι απλος πατησα κατευθειαν εξηπνησ ανασυγκροτηση δεν το ηξερα οτι επρεπε να τα επιλεξω ολα αυτα που μου μαρκαρισες στην φωτο πρωτα και μετα να το κανω δεν το φανταστηκα αυτο Τωρα πρεπει να το ξανακανω δηλαδη παλι απο την αρχη ??? Επισης κατι σκεφτηκα να κανω μες στην απελπισια μου εβγαλα το καλωδιο usb απο των παλιο δισκο το τροφοδοτικο πως το λενε για να το δοκιμασο μηπως δουλεψει με αυτο γτ προσεξα οτι κουνιοτανε πολυ πριν το καλωδιο μεσα στο βυσμα μηπως εφταιγε αυτο και το εβαλα μετα στον αποδικοποιητη παλι και δεν μου ξαναεκανε τα ιδια παλι μεχρι στιγμης και πατησα και το ρεκ να κανω ενα τεστ αν γραφει τωρα για να βεβεοθω περισοτερο και εγραφε κανονικα ο δισκος.. μπορει να εφταιγε και αυτο???
Kostas.karras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Τον ότι μια πιάνει και μια όχι είναι μεγαλύτερη πιθανότητα να φταίει το βύσμα μεταξύ καλωδίου και του κουτιού του δίσκου. Δοκίμασε ένα καινούργιο κουτί. Αν είναι 2,5'' ο δίσκος πάρε κάτι τέτοιο www.skroutz.gr/comparelists/667?compare=2089554%2C7716531%2C2089553%2C2093537%2C5404550
snb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα, Έχετε να μου προτείνετε 4 hdd για HP Microserver G8. Θα ήθελα κάτι φτηνό, κάτω από 100€/hdd.
Kostas.karras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Έχετε να μου προτείνετε 4 hdd για HP Microserver G8. Θα ήθελα κάτι φτηνό, κάτω από 100€/hdd. http://www.cosmodata.gr/product/281460/ Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2017 από Kostas.karras
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα, Έχετε να μου προτείνετε 4 hdd για HP Microserver G8. Θα ήθελα κάτι φτηνό, κάτω από 100€/hdd. Κάτω από 100 ο ένας να φανταστώ ε? http://www.skroutz.gr/s/2444929/Toshiba-DT01ACA300-3TB.html Από τους αξιόπιστους(όσο είναι δυνατόν) και προσιτοί σε τιμή.
Kostas.karras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το hp G8 θέλει non-hot plugΑυτά είναι τα γ@μομαρκετινγκ. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2017 από Kostas.karras 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Hey guys, πρόταση για SSD με minimum 240gb στα 100 euro?! Thank you Επίσης επειδή μάλλον θα ψωνίσω από vision studio θα εκτιμούσα άμα οι προτάσεις είναι από εκεί http://www.visionstudio.gr/prodlist.asp?cat=6&sub=318&showfoto=0&pmanuf=undefined&sort=3
EddieObscurant Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Hey guys, πρόταση για SSD με minimum 240gb στα 100 euro?! Thank you Επίσης επειδή μάλλον θα ψωνίσω από vision studio θα εκτιμούσα άμα οι προτάσεις είναι από εκεί http://www.visionstudio.gr/prodlist.asp?cat=6&sub=318&showfoto=0&pmanuf=undefined&sort=3 μήν πιεις ένα καφέ και πάρε στα 103 τον 850 evo ή αν θες την έξτρα χωρητικότητα χανοντας 2 χρόνια εγγύηση τον mx300 3
Kostas.karras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, από νision σε αυτά τα λεφτά αυτοί παίζουν. Στον άλλο βέβαια κερδίζεις λίγο σε Χωρητικότητα αν σε ενδιαφέρει.. 1
nvnight Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Oτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα https://tokinito.gr/peripherals/storage/ssd/adata-ultimate-su800-solid-state-drive-128-gb-asu800ss-128gt-c.html Πραγματικά ομως.. με εφτιαξές ευχαριστώ Ξαναγράφω μετα απο λίγο καιρό για να επιβεβαιώσω, για όποιον ενδιαφέρεται την καλή πρόταση για τον ADATA SU800 Άδειος ακόμη μεν αλλά 'έριξε΄και στον 850 Pro του κύριου συστήματος μου.. +1 2
EddieObscurant Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 o 850pro σου έχει υπερδιπλάσια 4κ read σε qd1 , τόσα έχει ο intel x-25m μου που βγήκε πριν μια δεκαετια
nvnight Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 o 850pro σου έχει υπερδιπλάσια 4κ read σε qd1 , τόσα έχει ο intel x-25m μου που βγήκε πριν μια δεκαετια Σύμφωνοι αλλά και διπλάσια χωρητικότητα και υπερδιπλάσια τιμή
EddieObscurant Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Σύμφωνοι αλλά και διπλάσια χωρητικότητα και υπερδιπλάσια τιμή μα προφανώς δεν υπάρχουν "κακά" προιόντα όσο κακές τιμολογήσεις. Αν τον πήρες σε καλή τιμή τότε μια χαρα επιλογή έκανες Απλώς η σύγκριση με τον pro ήταν λίγο αστοχη καθώς κάποιος που δεν ξέρει μπορεί να βγάλει διαφορετικά συμπεράσματα 3
nvnight Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 μα προφανώς δεν υπάρχουν "κακά" προιόντα όσο κακές τιμολογήσεις. Αν τον πήρες σε καλή τιμή τότε μια χαρα επιλογή έκανες Απλώς η σύγκριση με τον pro ήταν λίγο αστοχη καθώς κάποιος που δεν ξέρει μπορεί να βγάλει διαφορετικά συμπεράσματα Σωστό το σχόλιο και η αναφορά μου έπρεπε να περιέχει οτι ήταν πάντα σε σχέση με τα χρήματα που κοστισε και για τη χρήση του σαν vfm λυση σε htpc. Ξεκάθαρα σε τιμή αλλα και επιδόσεις, οι δύο δίσκοι, δεν συγκρίνονται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις